Predstavite svoje mace

Зашто кобајаги? Волиш уметност?
To mi je profesija. Nego da ne spamujem, evo još malo Cicojke:
IMG0513.jpg

Prilozi

• IMG0826.jpg
    IMG0826.jpg
    50,5 KB · Pregleda: 2
Poslednja izmena:
Računajući i vikendicu imam 3.mačka i jednu mačku. U stanu na terasi hranim još nekoliko-mogu da se pomaze ali ih nepuštamo u stan.

U stanu imam dva mačka. Stariji mačak (sivkaste boje) redovno šiba žutog :D-kad god mu se ukaže prilika :D I na terasi i u stanu. Ta dva mačka su čiste suprotnosti. Sivkasti mačak je aktivan dodje po nekoliko puta u stan-jede i ode napolje, a žuti po celi dan i noć spava. On od 24.sata prespava preko 18. Povremeno se probudi uveče, popne se na ormar počne da mjauče-dosadno mu... Ceo dan spavao i onda kad se probudio-ukapirao da mu dosadno :D. Jedu granule, al im ja dajem da jedu isto što i ja. Ravnopravni su članovi porodice. Umeju po nekad da izvoljevaju, da neće ono što im se da, al se na kraju ipak zadovolje s granulama.

Mačke na vikendici su druga priča. Ženka je poludivlja-ne možeš baš uvek da je maziš-hoće da ujede :D A mačak je umiljat-samo traži društvo. Vrlo često neće da jede-hoće da bude sa nama, pa onda moram da dodjem da stojim pored njega dok on ne pojede što smo mu doneli. Mačke na vikendici jedu sve što im donesemo. Po nekada neodemo na vikendicu i dva-tri dana, pa moraju da se snalaze. Po nekada burazer kaže: One tamo (na vikendici) imaju zagarantovan jedan obrok dnevno i to ne svaki dan, a ove ovde (u stanu) jedu kolko hoće i još biraju...

Морам да отворим албум за Мићуна, не вреди ово више овако...

Много се неке мачке интересују за њега, а иде фебруар... Још кад почну да ми завијају у дворишту, нема мени спавања видим ја... z:hm:

Back