Predstavite svoje mace

Cuteness owerload! :zaljubljena:

Inače, nisu oni nepredvidivi, samo imaju slabiju facijalnu ekspresiju od pasa pa treba malo više napora dok se nauči mačeći. Ali kunem vam se da mi je Blondi sinoć tražila da oljuštim sa zida od magacina stiropor u koji su se naselili miševi a Mirko letos, kad je povredio šapu, čak i da mu otvaram kapiju i lovim vrapce. Ovo drugo nisam. :lol:

Cuteness owerload! :zaljubljena:

Inače, nisu oni nepredvidivi, samo imaju slabiju facijalnu ekspresiju od pasa pa treba malo više napora dok se nauči mačeći. Ali kunem vam se da mi je Blondi sinoć tražila da oljuštim sa zida od magacina stiropor u koji su se naselili miševi a Mirko letos, kad je povredio šapu, čak i da mu otvaram kapiju i lovim vrapce. Ovo drugo nisam. :lol:
POTPISUJEM! Pričaju i verbalno i neverbalno. Od mog pokojnog Ćićkoša sam naučila kako se na mačećem kaže: ''Volim te'' - tri kratka: ''Mek, mek, mek'', a za mnoge stvari me Cicojka zove - mauče i odvede me gde treba, i još toga, da ne nabrajam...

Brano, ovo nije preterivanje, dok su Blondini mačići bili tu, bila sam naučila nešto malo mačećeg, za osnovnu komunikaciju s njima, tipa dođi, skloni se, hrana stiže... Na žalost, zaboravila sam. Kao u onoj staroj reklami za kosmodisk, izgleda šašavo ali... Čini mi se da je dozivanje kratko sa izdisajem (skoro da se na kraju čuje meko h) između mau i meu ponovljeno 2-3x, ako se dobro sećam.

Brano, ovo nije preterivanje, dok su Blondini mačići bili tu, bila sam naučila nešto malo mačećeg, za osnovnu komunikaciju s njima, tipa dođi, skloni se, hrana stiže... Na žalost, zaboravila sam. Kao u onoj staroj reklami za kosmodisk, izgleda šašavo ali... Čini mi se da je dozivanje kratko sa izdisajem (skoro da se na kraju čuje meko h) između mau i meu ponovljeno 2-3x, ako se dobro sećam.

Не знам... Баш бих волео да чујем шта други кажу о томе...

BAŠ TAKO:heart:

Onaj šaptač mačkama sa Animal Planet kaže da - kada gledaš u mačku i polako zatvoriš i otvoriš oči, to znači "ne boj se, neću te povrediti".
Isprobala sam na mojima, ali oni se mene i tako ne boje, a komšijske me takođe poznaju jer ih stalno mazim.

ЛепотАН, не ИЦА. z:((
ijuft, izvinjavamo se
attachment.php
attachment.php

Back