gost 166646
Ističe se
- Poruka
- 2.397
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...dok se nauči mačeći...
POTPISUJEM! Pričaju i verbalno i neverbalno. Od mog pokojnog Ćićkoša sam naučila kako se na mačećem kaže: ''Volim te'' - tri kratka: ''Mek, mek, mek'', a za mnoge stvari me Cicojka zove - mauče i odvede me gde treba, i još toga, da ne nabrajam...Cuteness owerload!
Inače, nisu oni nepredvidivi, samo imaju slabiju facijalnu ekspresiju od pasa pa treba malo više napora dok se nauči mačeći. Ali kunem vam se da mi je Blondi sinoć tražila da oljuštim sa zida od magacina stiropor u koji su se naselili miševi a Mirko letos, kad je povredio šapu, čak i da mu otvaram kapiju i lovim vrapce. Ovo drugo nisam.![]()
tacno takoСамо треба човек да се задуби у њихове очи и све ће му бити јасно.
Nisu oni nepredvidljivi nego smo mi glupavi. Oni nas stalno uče ali nama trebaju godine da nešto shvatimo.
...kako se na mačećem kaže: ''Volim te'' - tri kratka: ''Mek, mek, mek''...
Tako mi je meketao Ćićkoš kad se najviše razneži a posle sam taj zvuk isprobala na nepoznatim mačkama i nepogrešivo radi ako utrefim intonaciju!Ех сад га претера... хахахахахахах
И откуд знаш да то баш знаш значи: ВОЛИМ ТЕ![]()
Tako mi je meketao Ćićkoš kad se najviše razneži a posle sam taj zvuk isprobala na nepoznatim mačkama i nepogrešivo radi ako utrefim intonaciju!
Brano, ovo nije preterivanje, dok su Blondini mačići bili tu, bila sam naučila nešto malo mačećeg, za osnovnu komunikaciju s njima, tipa dođi, skloni se, hrana stiže... Na žalost, zaboravila sam. Kao u onoj staroj reklami za kosmodisk, izgleda šašavo ali... Čini mi se da je dozivanje kratko sa izdisajem (skoro da se na kraju čuje meko h) između mau i meu ponovljeno 2-3x, ako se dobro sećam.
BAŠ TAKOBrano, ovo nije preterivanje, dok su Blondini mačići bili tu, bila sam naučila nešto malo mačećeg, za osnovnu komunikaciju s njima, tipa dođi, skloni se, hrana stiže... Na žalost, zaboravila sam. Kao u onoj staroj reklami za kosmodisk, izgleda šašavo ali... Čini mi se da je dozivanje kratko sa izdisajem (skoro da se na kraju čuje meko h) između mau i meu ponovljeno 2-3x, ako se dobro sećam.
..Istina, nisam probala na mačkama sa strane, ovo je bila moja mačeća porodica, možda se dijalekti razlikuju...![]()
ijuft, izvinjavamo se
![]()
![]()