mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Mislim da nije pomešala. 

ima li ko persijanca, da je voljan da ga ukrstimo sa mojom sijamkom Mashom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ima li ko persijanca, da je voljan da ga ukrstimo sa mojom sijamkom Mashom?
 Mislim, mačići iz te kombinacije.
 Mislim, mačići iz te kombinacije. 
	Hej, ko hoce da se igra? Imamo novu igru, zove se Pronadji macu

Hej, ko hoce da se igra? Imamo novu igru, zove se Pronadji macu

mislim da je jedna od najludjih, bar onih koje sam video, stalno komunicira sa mnom, mekece ko majmunce, sve snima pogledom i pamti, skoro je i naucila da otvara vrata od kuhinje, ali sam joj radi svog i njenog mira to onemogucio odmicanjem komode na koju se pela. Najvise me nervira sto 5 minuta nakon shto izadje u prostrano dvorishte odluta van, nekad se vrati i posle 24 casa ( a meni kroz glavu prolaze najgore misli, ali dobro je shto ovo i nije bash tako urbana sredina i shto je nisam nijednom video kako prelazi ulicu), kad zajedno izadjemo u dvorishte i drzim je na oku malo procunja i vrati se u kucu.PDf je jako koristan, procitao sam par tema i mnogo sam nauchio jer mi je ovo prvi put da imam machku, a nisam bash imao koga da pitam za odredjeni savet.
 mislim da je jedna od najludjih, bar onih koje sam video, stalno komunicira sa mnom, mekece ko majmunce, sve snima pogledom i pamti, skoro je i naucila da otvara vrata od kuhinje, ali sam joj radi svog i njenog mira to onemogucio odmicanjem komode na koju se pela. Najvise me nervira sto 5 minuta nakon shto izadje u prostrano dvorishte odluta van, nekad se vrati i posle 24 casa ( a meni kroz glavu prolaze najgore misli, ali dobro je shto ovo i nije bash tako urbana sredina i shto je nisam nijednom video kako prelazi ulicu), kad zajedno izadjemo u dvorishte i drzim je na oku malo procunja i vrati se u kucu.PDf je jako koristan, procitao sam par tema i mnogo sam nauchio jer mi je ovo prvi put da imam machku, a nisam bash imao koga da pitam za odredjeni savet.  )))
))) 

Evo još nekoliko dekicinih sličica

kako je meden
 kako je meden

ja bih ga zvala Maki ili Laki
 ja bih ga zvala Maki ili Laki