Predstavite svoje mace

Mjaukovac

31337vb.jpg

Poslednja izmena:
E da i neshto kazem o njoj...prakticno sam je nasledio sa kupljenom kucom, stalno je dolazila i umiljavala se oko mene pa sam poceo da je hranim i malo po malo je zavrsila u hodniku, gde joj je i sada prebivalishte. :) mislim da je jedna od najludjih, bar onih koje sam video, stalno komunicira sa mnom, mekece ko majmunce, sve snima pogledom i pamti, skoro je i naucila da otvara vrata od kuhinje, ali sam joj radi svog i njenog mira to onemogucio odmicanjem komode na koju se pela. Najvise me nervira sto 5 minuta nakon shto izadje u prostrano dvorishte odluta van, nekad se vrati i posle 24 casa ( a meni kroz glavu prolaze najgore misli, ali dobro je shto ovo i nije bash tako urbana sredina i shto je nisam nijednom video kako prelazi ulicu), kad zajedno izadjemo u dvorishte i drzim je na oku malo procunja i vrati se u kucu.PDf je jako koristan, procitao sam par tema i mnogo sam nauchio jer mi je ovo prvi put da imam machku, a nisam bash imao koga da pitam za odredjeni savet.
Veliki pozdrav svima koji vole zivotinje. :))))

Inače što se imena tiče imali smo sa Micijem simpatičnu anegdotu. Moj svekar je rekao da je žensko te mu je ćerka dala ime Maša. Krajem januara ove godine zakazali smo sterilizaciju ali smo "je" prethodno odveli kod mog školskog druga, koji je veterinarski tehničar, da proverimo pol da se ne bi obrukali pošto se ne razumemo, jer nam je to bila prva maca u životu. Kad on kaže: pa zar ne vidite j....? I tako Maša se pretvori u Marka. Odnosno ja sam ga iz tog razloga i zvala samo Mici. E sad isto nismo sigurni, moramo prvo da proverimo sa sigurnošću pa će onda dobiti ime. Zovemo je svakako, ali je najvaznije da je puno volimo:heart:

Lilijen, Mici je stvarno bio prelep, i bas mi je zao sto vise nije sa vama.... Ali sigurna sam da ce vam nova maca doneti mnogo, monogo radosti i ljubavi! Divna je! Deluje nezna, mekana i mazna! Javi kako ste odlucili da se zove! I ja sam mojoj maci dala ime tek posle nekoliko meseci! :)

Back