Predstavite svoje mace

20956254893919375850509.jpg

jedina slika gde su oboje mirni, zajedno u kadru, gaša i minja : )

Baš su pravi Gaša i Minjicaz:kiss:...koliko oni sada imaju u mesecima??:zpozdrav:
Evo su moje mace, a slika ima koliko voliš na internetu, a i ovde na krstarici...u mom folderu na kompjuteru ima više od 30gb fotografija mojih i tudjih mačaka i životinjaz:lol:
Dobro, sad sam se malo i sama šokirala oko viška megabajta, ali dobro...mjau.z:p
1sljuzaiguza.jpg

2sljuzaiguza.jpg

Evo jos malo Mimi. Sad se malo navikla sa nama istrazila je sve po kuci sto je mogla, jos se samo u visece delove u kuhinji nije zavlacila. Nasla je da joj je omiljeno mesto za popodnevnu dremku eksterni hard jer greje, ali nocu je kod nas u krevetu. Razmisljam se da joj kupim termofor

img4150b.jpg

img4197q.jpg

img4203i.jpg

img4177u.jpg

img4164q.jpg

img4206z.jpg

img4232z.jpg

img4227a.jpg

img4211t.jpg

kako ponsnos sedi na grani sa sve povodcem : ))

Jednom prilikom mi je istrgao povodac iz ruke i popeo se na visoko drvo i dok se premestao sa grane na granu povodac se obmotao oko grane i on normalno nije mogao da sidje a ja nisam mogla sa se popenjem na drvo da ga oslobodim. Ispred zgrade se napravila darama i sva sreca moja i Carlijeva medju komsijama se nasao jedan sportista koji se popeo na drvo i skinuo ga. I sad se stresem kad pomislim sta bi bilo da se tu nije nasao dobri komsija.:think:Od tada povodac cvrsto obavijem oko ruke dok se setamo.

evo predstavljam i mog divljaka oscara, 6 meseci star,mozes da ga mazis samo kad on hoce, jedva sam ga slikao tek negde iz 10 pokusaja,sa njim imamo probleme jer stalno sakriva nase stvari,carape,sitne predmete raznosi cipele po kuci kao da je stene a ne macak, nuzdu obavlja na jedno mesto u pesak i to kao mali od neka dva meseca jer predpostavljamo da ima oko 6 tacno ne znamo jer nam ga je neko ostavio kao poklon zamotan u pelenu u kutiji sa soljom mleka i pokriven ciglom a ja iako nisam ljubitelj macaka kad sam mu video facu popustih zeni i tako postade jos jedan stanar (dako mi razrezu porez na jos jednog clana)

Poslednja izmena:

Back