Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
mi nismo slikali nas prvi susret sa snegom 
ali ako i da jesmo...Val i Bilbo su to odradili umesto nas

ali ako i da jesmo...Val i Bilbo su to odradili umesto nas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mi nismo slikali nas prvi susret sa snegom
ali ako i da jesmo...Val i Bilbo su to odradili umesto nas![]()
I onako bi slike bile skoro pa identične.

.. u jedan mah je rekao, ma daj, pa to je Bilbo 
blago tebi, moja nece da iznikne..
SLATKI SU!!!!!
Ja ne kupujem onu specijalizovanu za mačke, jer i meni nije htela da nikne kako treba, tek kada sam je tretirala procedurom za pravljenje klica, onda je nikla (komplikovano).
Nego uzmeš saksijicu sa zemljom, pri vrhu (obavezno, jer ako je preduboko, neće da nikne) zasadiš pšenicu beliju, dooobro zaliješ i ostaviš negde na toplom...za par dana ima da nikne... treba zemlju održavati vlažnom stalno. I eto macama poslastice.

.![]()
Zvanična vlasnica ovog mačka je komšinica moje bake, ali s obzirom da provodi dosta vremena u bakinom stanu, praktično je ona "suvlasnica".
Elem, zove se Tigrić zbog prugastog krzna, mada ima puno nadimaka (baka ga zove, između ostalog, Tandrčak). Rođen je, ako se ne varam, u avgustu ove godine i za samo dva-tri meseca je udvostručio svoju težinu, između ostalog i zato što su ga komšinica i baka stalno hranile svim i svačim. Umiljat, ali i zazire od ljudi koje nedovoljno dobro poznaje. I ja sam među njima, pa mi nije uvek lako da mu priđem a da on ne zacvika. Ali ipak sam uspeo da ga uslikam iz blizine. U stvari, nekad munjevito strugne kad mu priđem a nekad i dozvoli da ga pomazim; ćutljiv je. Nadam se da će vremenom u potpunosti prestati da me se boji.![]()
Evo moja Cile pojede zunzaru. Gde li je nasla...?
, morala sam pincetom da mu vadim žaoku i otekla mu šapa
..mali manijak..
.. nakon sat dva je splasnulo (držala sam mu oblogu koliko sam mogla, otimao se).Ma oni su ti specijalci za to. I ovi moji vole da jedu bubice, to im je slađe od najslađeg granulata. Fro je jednom ščepao osu, pa ga je ugruzla, morala sam pincetom da mu vadim žaoku i otekla mu šapa
..mali manijak..
.. nakon sat dva je splasnulo (držala sam mu oblogu koliko sam mogla, otimao se).

Vidi se u okicama da je maza,predivan je <3
Moraćemo on i ja još da radimo na njegovom savladavanju straha. Ima li neko savet kako "ukazati" mački na to da joj nećeš ništa i da ne treba da bega kad joj priđeš?

Ja ne kupujem onu specijalizovanu za mačke, jer i meni nije htela da nikne kako treba, tek kada sam je tretirala procedurom za pravljenje klica, onda je nikla (komplikovano).
Nego uzmeš saksijicu sa zemljom, pri vrhu (obavezno, jer ako je preduboko, neće da nikne) zasadiš pšenicu beliju, dooobro zaliješ i ostaviš negde na toplom...za par dana ima da nikne... treba zemlju održavati vlažnom stalno. I eto macama poslastice.

Moja Cicika se plasi da udje u transporter. Udje do pola i izleti napolje...
A treba da putujemo danas...
.
. 
Uh, onda ja imam sreće...ovi moji vole da ulaze u transporter i često se igraju u njemu... i navikli su se i na šetnje![]()
.
Bilbo je jutros bio na pregledu, šuška mu još levo plućno krilo, pa je dobio bocu i završili smo sa terapijom.
Neuporedivo mu je bolje nego pre![]()
Ovo je Mia, najveća pozerka u Niš i okolinu!