Predstavite svoje mace

Moja Cicika se plasi da udje u transporter. Udje do pola i izleti napolje... :sad2:
A treba da putujemo danas...

E, i mi imamo istih problema.
Kada treba da se putuje, ili da ih vodimo kod veterinara, ne možemo da ih nahvatamo i da ih nateramo u transporter (i to jurenje zna da traje dobirih pola sata, i gotovo svaki put moram krevet da pomeram, stalno se sakriju iza krveta, a kada pomerim krevet sledi bežanija po stanu)... Kod veterinara, pak, iz transportera ne možeš da ih izvučeš.

Ali u stanu, ne možeš iz transportera da ih isteraš. :lol:

Omiljeno mesto mojih maca...kad im se ne svidja program na TV....bojkot je očigledan

Prilozi

• F1040032.jpg
    F1040032.jpg
    43,6 KB · Pregleda: 25
I ja vidim:)
Baš je lepa i negovana, kao sa razglednice :)

Imagination, možda sliku može da vidi samo ko ti je na listi prijatelja, ako je privatan album a povlačiš ih direktno iz albuma? Ako je to u pitanju, onda probaj da sliku hostuješ na drugom mestu, pa odatle da je okačiš.

Evo i ja da predstavim moje mace, obojica su muzjaci.Zuti se zove Marko i star je 2 godine.Nasao sam ga ispred zrade i udomio.Neverovatno je meni privrzen,inteligentan i jako plasljiv.Crno-beli se zove Nodi i spasao sam ga letos od sigurne smrti posto je bio "polu ziv" kada sam ga pronasao.Primao je po 2-3 inekcije svaki dan u trajanju od mesec dana...na slikama se vidi u kako jadnom stanju je bio....sada puca od zdravlja i toliko je alav da je u stanju da jede i suv hleb....njegove fotke kako sad izgleda takodje su tu.
Obe mace su u stanu i nisu sterilisane.

Evo i ja da predstavim moje mace, obojica su muzjaci.Zuti se zove Marko i star je 2 godine.Nasao sam ga ispred zrade i udomio.Neverovatno je meni privrzen,inteligentan i jako plasljiv.Crno-beli se zove Nodi i spasao sam ga letos od sigurne smrti posto je bio "polu ziv" kada sam ga pronasao.Primao je po 2-3 inekcije svaki dan u trajanju od mesec dana...na slikama se vidi u kako jadnom stanju je bio....sada puca od zdravlja i toliko je alav da je u stanju da jede i suv hleb....njegove fotke kako sad izgleda takodje su tu.

sv400013.jpg

Poslednja izmena od moderatora:

Mace su preslatke pogotovo one prve dve slike na tepihu....:zpozdrav:

Back