Predstavite svoje mace

преименовала сам мачку у PU$$YCAT, мислим да јој више иде уз карактер? такође је било много забуне јер је Симба мушко, па сам је мало имодно опремила
Preeeestlatka je maca. :zaljubljena:
Samo, opet ja sa mojom paranojom :rumenko:, obrati paznju da li ta masna, koja je isto prelepa, moze da se zakaci negde. Ima onih koji su protiv samih ogrlica, jer macka moze da nastrada ako ne moze da se izvuce u slucaju da se negde zakaci, a ima i onih koji tvrde da i macke koje su iskljucivo kucne moraju da nose ogrlice sa podacima o vlasniku, uvek se moze desiti da zbrise. Mada rizik je po meni daleko veci napolju, kad se pentraju po drvecu, u stanu uglavnom nema rizika, nema gde da se zakaci, ali eto, kazem, paranoja... :sad2:

знам, знам, упозорила ме је тета у ветеринарској апотеци на то. зато је ова огрлица протективна, односно има растегљиви део (ластиш), да она ако запне негде може да се извуче :)
а и лабаво сам јој притегла (иако на слици изгледа да је дави, уопште није тако), може цео прст да се провуче :)

Uslikah ga nocas,pa da ga okacim,mnogo mi slatko ispao na slici,cak i buckastije nego sto jeste,ima oko 4.5 kg,a deluje deblje na slici,sto mi je slatko :) Zazu,sad vec 8 meseci ima :)
1399230_10151810227851868_667344201_o.jpg

ovo da pošalješ na neki sajt o životinjama, super je simpatičan!!!

hehe pa ne znam gde :) Hvala :)

- - - - - - - - - -

isto kućište ko moje :lol:
mačak je prelep, velika beba :heart:

hahaha kako se potrefilo :)
Hvala :) jeste beba,ali nestasna beba :) mada se popravlja,odnosno smiruje malo :)

- - - - - - - - - -

Jeste blesav, koju je on pozu nasao xD

Ja sedim pored kompjutera i vidim on na kucistu me gleda i kao gledam i ja njega i mazim i pomisljam gde mu je ostatak tela,kad sam videla,umrla sam od smeha,a ne znam kako njemu nije bilo neudobno :D

- - - - - - - - - -

presladak,divna boja dlake :)

Back