Predstavite kućnog ljubimca

tara gasa je neodoljiv. mnogo me podseca na jednog macka marka koji nije bio moj, ali ko da jeste:)...istu fleku na njuskici, cak i taj pogled dokonog baje... zahvaljujuci tom macoru imam citav jedan serijal crteza macaka i majica sa mackama;)

hvala alal,super si ga opisala,dokoni macak baja je skroz,zvrk je samo tako,ali je i poslusan,sto mi je neverovatno,kada sam ga uzela imala sam utisak da je pravo cudo,koje se nikada nece smiriti...te majice su garant odlicne:)

Evo i nas, konacno! Jeste da slika nije bas ni najsvezija ni najreprezentativnija ali drugu trenutno nemamo! Inace, ovo je slikano pre nekih godinu ipo a u pozadini se vidi moj tata (Milicin deda!).

Ja sam Gizmo. Ostenjen sam 1995. godine ali moji vlasnici ne znaju tacno kad posto su me oni pronasli ispred vrata. To je bilo 17. decembra te iste godine, negde oko 20:30h, i to sasvim slucajno. Ja se ne secam, to je bilo davno ali oni pretpostavljaju da sam krenuo za svojim prethodnim vlasnicima na 4. sprat kod njihove rodjake ali nisam smeo dalje od Carlija, macka kog je moja nova vlasnica hranila ispred vrata. (Posle, kad sam porastao veci od njega, svetio sam mu se za pretrpljeni strah kad sam bio skroz mali!) Znaju da mi kazu da sam imao vise od 4 (zubi su mi vec bili stalni) a manje od 9 meseci (jos neko vreme sam rastao) i stenecak u inkubaciji. Kazu da je pravo cudo kako sam preziveo, onako mrsav i slab a pravi probirac kad je hrana u pitanju! I tako, ja se druzim s njima zadnjih 12 godina, 1 mesec i 6 dana. Impresivno, zar ne? Samo se tu u zadnje vreme pojavilo neko malo, balavo stvorenje koje zovu Mimi i koje me stalno gnjavi i zove me Gigi. Ali, i to se da podneti s obzirom da joj ne daju da me puno gnjavi a i dobro je hrane (za razliku od mene kom daju uglavnom neke tamo granule, kazu da sam star pa me paze) a ona je smotana pa joj ta diiivna hrana ispada iz usta!

E, takooo...

gasha,kome je krompir pire kanuo na glavu,pa sam morala da mu operem taj deo :)
my.php
[/URL][/IMG]

sto mi je smesno, kao da kaze u sebi - ma sta me je prala, kad nema pojma, sad cu ja da joj pokazem kako se to radi :D

Ja sam Dzeki!Obozavao sam macke istina dok me jedna nije ogrebala i od tada ih mrzim!Najveci sam razmazenko na svetu inace volim i druge pse odlicno se slazem sa njima bilo da je u pitanju muzjak ili zenka!Ja sam mesanac ali mene nije briga za to!Ja volim svoje gazde oni vole mene i to je najbitnije!
Evo moje fotke..jeste da sam smesan ali bas me briga

Marko je jos beba,voli se jako maziti!
opa-3.jpg

Onda imam jos i Ljubicu.
Ona je takoder jos beba,ali je slatka.
Pogotovo kada spava sa mnom u krevetu.
Lezi mi uvijek na stomaku,pa kao i svaka beba voli da se ljulja,tako kada se stomak podize i spusta,to joj naprosto godi!
zip-3.jpg

Uvijek sam se pitala,kako ljudi mogu cuvati ovakve ljubimce...stvarno volim sve zivotinje,ali ovih se strasno plasim...:)

Back