Predstavite kućnog ljubimca

zdravo, svima! :D
ja sam Roki, dečko sam, imam 4 meseca. Patuljasti šnaucer sam. volim da se slikam, a još više volim da skačem u parku. sa svim psima se igram i nikog se ne bojim, jednom sam čak režao i na njufa, na vučjaka, a na pudle i kokere i naskačem. jako sam razigran, nekad se moji ljubimci (oni dvoje velikih što žive sa mnom) umore još pre mene ;) eto, zasad toliko od mene. pozdrav!

Prilozi

• roki[1].JPG
    roki[1].JPG
    37,7 KB · Pregleda: 7
cao!e nesto sam se sludeo.ne umem da posaljem i sliku uz text.moze pomoc...

evo kako je Mackic to lepo objasnio i samo sledi uputstva:lol:
www.allyoucanupload.com

- preko Browse naci sliku na hardu
- po potrebi smanjiti na opciji resize image, sa strane ima ponudjene velicine
-pritisnuti Upload
-sacekati da se ucita
-pod opcijom Link to original image izabrati for a forum or message board (primary), prekopirati link, i samo ga zalepiti u poruku

pa oni se rode beli i ima ih samo oko 20% veoma malo a boxeri su obicno zuti ili tigrasti sto vec znas...
postoja albino total beli i oni su priznati a ona nije albino i zato ne moze da ima papire ali mene to ne zanima imam decka za nju... pa cu je pariti za 2-3 godine i izlozbe mi nisu bitne ja jeste da volim da idem na izlozbe ali ne i da se takmicim... a ona je veoma lepo gradjena i veoma je pametna...
ona je meni clan porodice a ne kucni ljubimac...
pozdrav za sve...

Е, не би веровала каква је она добрица, неопевана! Мазила би се са тобом и љубила те, а овамо ... кад год је сликам, има тај неки грозно-злобан поглед! :) Никако да је упецам са нормалним изразом лица. Смркне јој се пред очима кад види фотоапарат. Пробаћу једном без блица.

Cao svima:) Za se zovem Lara i imam nepuna 2 meseca i mnogo sam otkacena:) Jos uvek sam nova kod ovih mojih "podstanara" posto su me pre nepunih mesec dana doneli sa ulice...Ne volim mleko, ne volim mandarine, obozavam plazma keks, banane i pirinac, takodje volim meso ali samo piletinu, nista drugo necu ni da liznem...makar ostala gladna...Najvise volim da grizem, obicno su to noge ovih mojih podstanara, ali ne biram, ruke, glava, papuce, carape...sve:) Kad sam raspolozena ja ljubim sve, tj. lizem, ali to je to:) Obozavam da napravim haos kad me ostave samu, makar to bilo i na kratko:) I najvise volim da se igram sa mojim pandom, koji je 2x veci od mene:) Eto, puno pozdrava od lare i jedan veliki Liz!!!

Prilozi

• lara11111.jpg
    lara11111.jpg
    18,8 KB · Pregleda: 20
jao kakva je Lara!!!! predivna, preslatka, ma divna je!! opis nestasluka me podseca na mog Lucky-ja kad je bio bebac, nemojte brinuti, smirice se za jedno petnaestak meseci :)) a ko bi se i ljutio na njih kad su tako sarmantni :)

Hvala Lucky71, trudim se da se ne ljutim:) Vec mesec dana pokusavam da provalim na koju mi rasu lici i ne ide mi...podseca me na neku kucu ali ne mogu da se setim. Ma ona je posebna :)

moraću ovde da smestim moju mačku po imenu zuca i da joj tražim frajera...slike su kod kuće...javim se next time odatle....a stvarno joj treba neko. ne mogu više da je gledam kako se muči sa teranjem...

Zasto je ne sterilises? Mucite se i ti i ona + rizikujes da navuce neku bolestinu. Na stranu piometra, tumori isl. jesi li cula za FIV? (Feline Imunodeficiency Virus, kao HIV)

Back