shapa
Početnik
- Poruka
- 5
cao!e nesto sam se sludeo.ne umem da posaljem i sliku uz text.moze pomoc...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam da posaljem sliku...nema attach ili nesto sl...cao imam problem.video sam ovde mnogo lepih pasa i naravno,kao i svako,ubedjen sam da je i mom rotu meso ovdene znam da posaljem sliku...nema attach ili nesto sl...
cao!e nesto sam se sludeo.ne umem da posaljem i sliku uz text.moze pomoc...

salim se, mnogo je lepa, a ima onaj maceci mrzovoljan pogled, prava selebriti blicevi joj dosadili
Никако да је упецам са нормалним изразом лица. Смркне јој се пред очима кад види фотоапарат. Пробаћу једном без блица.
Za se zovem Lara i imam nepuna 2 meseca i mnogo sam otkacena
Jos uvek sam nova kod ovih mojih "podstanara" posto su me pre nepunih mesec dana doneli sa ulice...Ne volim mleko, ne volim mandarine, obozavam plazma keks, banane i pirinac, takodje volim meso ali samo piletinu, nista drugo necu ni da liznem...makar ostala gladna...Najvise volim da grizem, obicno su to noge ovih mojih podstanara, ali ne biram, ruke, glava, papuce, carape...sve
Kad sam raspolozena ja ljubim sve, tj. lizem, ali to je to
Obozavam da napravim haos kad me ostave samu, makar to bilo i na kratko
I najvise volim da se igram sa mojim pandom, koji je 2x veci od mene
Eto, puno pozdrava od lare i jedan veliki Liz!!!
) a ko bi se i ljutio na njih kad su tako sarmantni 
jao kakva je Lara!!!! predivna, preslatka, ma divna je!! opis nestasluka me podseca na mog Lucky-ja kad je bio bebac, nemojte brinuti, smirice se za jedno petnaestak meseci) a ko bi se i ljutio na njih kad su tako sarmantni
![]()
Vec mesec dana pokusavam da provalim na koju mi rasu lici i ne ide mi...podseca me na neku kucu ali ne mogu da se setim. Ma ona je posebna 
moraću ovde da smestim moju mačku po imenu zuca i da joj tražim frajera...slike su kod kuće...javim se next time odatle....a stvarno joj treba neko. ne mogu više da je gledam kako se muči sa teranjem...
nije cudno sto je neozenjen, koja ce ga devojka hteti uobrazenog..zato i moja ostade neudaNaMoj ljubimac, mali, uobrazheni (shih tzu)
Nestor, star 8 godina:
![]()
Brachno stanje: Neozhenjen.