Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Ne daj se Lori ... hoce da te vrbuje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vesićevo uredjenje Cvetnog trga![]()
Ko grobnice Bože me sačuvaj !
Oće li neko retarda da ukloni više , unakazi ceo grad !
![]()
Ala narod prcenzi, etalon gluposti.ti jesi primer bota koji uvek moze da kaze "nisam ja ciko, nego ovaj iza mene" sto je jadno za svakoga ko tvrdi da nesto misli.
Grozota i sramota.Treba neko debelo da odgovara.Majka joj je umrla na VMA, 56 sati joj to niko nije javio
DRUŠTVO Autor:Bojana Milovanovic11. maj. 202119:11 > 19:2757 komentara
Podeli:
Ivona Stojanović - privatna arhiva![]()
"Moja majka preminula je posle 18 dana lečenja na VMA, u nedelju, na Uskrs, a ja sam to saznala 56 sati kasnije, kada sam nakon tri dana besomučnog i bezuspešnog zvanja telefonom da dobijem bilo kakvu informaciju čula pitanje sa druge strane: A jeste vi sigurni da je ona uopšte primljena kod nas?", tako svoju ispovest za Nova.rs počinje Ivona Stojanović, koja je ostala bez svoje majke Milice (70).
„Niko da javi, niko da pomisli da neko sa ove strane skapava od brige, da smo svi ljudi, a ne džakovi krompira koje tako baciš negde kao da nisu ničiji… – Pa poslali smo telegram. XXI vek! Moje majke više nema, ne mogu da je vratim, ali ovo dokle smo stigli kao ljudi, ovo je izgubilo svaki smisao na toliko nivoa da nema reči koje bi to mogle ni da objasne, još manje da pravdaju“, nastavlja Ivona.
https://nova.rs/vesti/drustvo/majka-joj-je-umrla-na-vma-56-sati-joj-to-niko-nije-javio/?ref=fbnova
Pa prošlu nedelju nadjoše čoveka u WC-u koji je tu bio mrtav 4 dana !Grozota i sramota.Treba neko debelo da odgovara.
Citao sam.Sve veci bednici postaju,vise ni mrtve ne postujuPa prošlu nedelju nadjoše čoveka u WC-u koji je tu bio mrtav 4 dana !
Na tviteru opšta potraga za njime !
Vesićevo uredjenje Cvetnog trga![]()
Ko grobnice Bože me sačuvaj !
Oće li neko retarda da ukloni više , unakazi ceo grad !
![]()
Batice, sta mislis da malo zovnemo Svrleta, Gvozdena & Co. pa polomimo koje koplje u ime gospodina predsjednika Aleksandra Vucica?
Ja sam jedini koji se bori protiv ovog Mordora od teme.
...Vuksi je isto tu, sli s njim nikad ne znas na cemu si.
Jedan dan zajedno slavimo gospodina predsjednika Aleksandra Vucica, drugi dan me cinka zbog antisemitizma pa dobijem po usima.
Vulin o aferi prisluskivanje vodje. "Ako ne verujete MUP-u, verujte tuzilastvu. Nema elemenata kr. dela u razgovorima." A na mere se stavljaju profesori violine i klavira.