Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.437
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podsetimo, početkom februara, Đukanović je u otvorenom pismu svom šefu, između ostalog, napisao sledeće:Porodica Vučić razgovarala sa 26 prisluškivanih osoba, ali nema kriminala.
Vulin: ''Ako ne verujete MUP-u, morate verovati tužilaštvu.''
![]()
Nočna smena -pečenica umesto parizera!Meni ponestaje fazona, a vi ovdje od jutra do sutra drvite kako je gospodin predsjednik Aleksandar Vucic los.
Rasadnik mrznje redovito zatvara iza ponoci, a prije neki dan ga @BG Korto Malteze otvorio u pet ujutro.
Jak si portal i izvor nasao da citiras.Ускоро УЕФА избацује све српске тимове из европских фудбалских такмичења због намештања резултата, свака част назадњаци, Колумбија је мала маца за Србију.
https://www.republika.rs/sport/fudb...amestanja-uefa-izbacuje-srpske-klubove-evrope
Brate, nosi ih sve zajedno u tri lepe..Dajte nam Kolindu , Doris Dragović,, Jelenu Rozgu, Indiru Levak.....
Plenkija i ostalo nosite sve u.....
Uzmi i Maju Šuput, molim te.
Može ! daj i Danijelu Martinović !Uzmi i Maju Šuput, molim te.![]()
Zadrži !Kao extra bonus, poklanjamo vam i Marka Grubnića.![]()
Odlično. Taman je napucala Grašu. Hoćete i njega?Može ! daj i Danijelu Martinović !
I to zadrži !Odlično. Taman je napucala Grašu. Hoćete i njega?
Brate što si izbirljiv!I to zadrži !
![]()
Može mi seBrate što si izbirljiv!
Neka, neka. Dok vam ne pošaljemo Nevena Ciganovića, uživajte!Može mi se![]()
Ma kad smo svarili Mesića , sve će mo što dolazi sa te straneNeka, neka. Dok vam ne pošaljemo Nevena Ciganovića, uživajte!