Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Nikad nismo bili bliži zapadu nego za vreme SFrJ..to bi treba da shvatiš, Tito je rekao ne Staljinu i otišao na zapad.никад СКЈ није одустао од власти
Respect
A ti misli da sam titoista, haha.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad nismo bili bliži zapadu nego za vreme SFrJ..to bi treba da shvatiš, Tito je rekao ne Staljinu i otišao na zapad.никад СКЈ није одустао од власти
Стаљин рекао не титу лмаоNikad nismo bili bliži zapadu nego za vreme SFrJ..to bi treba da shvatiš, Tito je rekao ne Staljinu i otišao na zapad.
Respect
A ti misli da sam titoista, haha.
Važi.Стаљин рекао не титу лмао
основно историјско незнање
Ma nemoj.... a sta je falilo reklami?Ono dete u spotu SNS je u jeku kampanje bilo ...
Uzas.
https://en.wikipedia.org/wiki/Tito–Stalin_split#Tito–Stalin_conflict_during_World_War_IIVaži.
Salim se ne važi.
Zato Staljinisti današnjice mrze Tita lol
Znaci ocajnici idu na zapad ... zanimljiv pogledhttps://en.wikipedia.org/wiki/Tito–Stalin_split#Tito–Stalin_conflict_during_World_War_II
окренуо се западу из очаја а пре тога рушио авионе белом човеку
па јесмо очајни за бољим животомZnaci ocajnici idu na zapad ... zanimljiv pogled
Pa vidis u svakom slucaju obe strane su bile pobednicke u WW2 ratu tako da nije pogresio.
Uzas beli ljudi u crnini sa U na glavi...Ma nemoj.... a sta je falilo reklami?
Gospodin predsjednik Aleksandar Vucic obucen u dzemperic u idilicnom video uratku malom djetetu obecaje da ce mu vratiti kuci tatu iz inozemstva, odmah se Zuta klika propela na straznje noge i trazila zabranu reklame.
Drugim rijecima - cini dobro, izij gov*no.
Na ovoj slici iznad Zuti razbojnici malom djetetu direktno stavljaju poganstine u usta na nacin da ga naslikavaju s natpisom na kojem pise BANDO!
Pogledaj ovu monstruoznu sliku:
![]()
![]()
Pa Amerika je bila bolji izbor , nije pogresio Tito.па јесмо очајни за бољим животом
не урлам, само "били смо окренути западу" није добар аргумент за југословенску народну странкуPa Amerika je bila bolji izbor , nije pogresio Tito.
Ne znam zasto urlas toliko , nije on mogao naglo da menja ova divljacka plemena ... nista ni danas nismo bolji , malo malo pa bi u neki rat za nesto a BDP stagnira.
To je cinjenica , koju danasnji western botovi ne rado pominju naime.не урлам, само "били смо окренути западу" није добар аргумент за југословенску народну странку
а вучић као није окренут западуTo je cinjenica , koju danasnji western botovi ne rado pominju naime.
Imas taj utisak ?а вучић као није окренут западу
Nije istina, gospodin predsjednik Aleksandar Vucic ne iskoristava djecu u svrhu prljave politicke kampanje, vec im oceve iz pecalbe vraca doma.Uzas beli ljudi u crnini sa U na glavi...
E tako maltretira i Vucic tudju decu.
btw dobra mama , neka skine tu crnu odecu , toplo je.Ma nemoj.... a sta je falilo reklami?
Gospodin predsjednik Aleksandar Vucic obucen u dzemperic u idilicnom video uratku malom djetetu obecaje da ce mu vratiti kuci tatu iz inozemstva, odmah se Zuta klika propela na straznje noge i trazila zabranu reklame.
Na ovoj slici iznad Zuti razbojnici malom djetetu direktno stavljaju poganstine u usta na nacin da ga naslikavaju s natpisom na kojem pise BANDO!
![]()
![]()
Ponestaje ti fazona , to je kada preteras sa SNS botovanjem.Nije istina, gospodin predsjednik Aleksandar Vucic ne iskoristava djecu u svrhu prljave politicke kampanje, vec im oceve iz pecalbe vraca doma.
Djeci poganstine stavljati u usta na glavu, to je Zuto-Ustaski stil!
Ma nemoj.... a sta je falilo reklami?
![]()
![]()
Meni ponestaje fazona, a vi ovdje od jutra do sutra drvite kako je gospodin predsjednik Aleksandar Vucic los.Ponestaje ti fazona , to je kada preteras sa SNS botovanjem.
Batice, zasto su te banali?
Zbog one psiho Bellaj. Opet me proganja po forumu, pa sam joj skresala u pm. Kmečala je adminu.Batice, zasto su te banali?
Di su? Di su?lolol trololo ekipa se okuplja...