Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svi ste se urotili protiv mene, a @MagistarSvrsko krstarice nije vidio mjesecima, samo na Forum.hr vrsi psihoanalize.
Moram ga pozvati u pomoc pa da zdruzenim snagama nastupimo na temi.
Vuksi @Cro_čvarak tu i tamo napise nesto afirmativno o gospodinu predsjedniku Aleksandru Vucicu, ali mi onda na drugoj temi smjesti ban, tako da mu nije skroz za vjerovati.

Botoslav sprema Vučiću posebno uvlačenje za 10 godina vladavine...
Nije to nikakvo uvlacenje, uvlakaci to rade zbog toga sto vide neku korist.
Sto se mene tice, u Vucicu vidim mesijansku ulogu na strani Svjetla.
Izmedju Svjetla i Tame, uvijek cu se opredijeliti za svijetlo.

Jesam ti pricao kada mi se na snaznom tripu u vodokotlicu ukazalo demonsko lice?
Kupaonica je bila kao nacrtana, a zidovi Zute boje.

Dva , tri da verifikujemo da si stvarno CROSNS bot.
Capture.PNG

Pretrazi krstaricin forum i moje upise od 16.04. vidit ces da sam to ja i da sam pisao da bi gospodinu predsjedniku Aleksandru Vucicu ili gospodinu premijeru Aleksandru Vulinu vratio novcanik dok Djilasu ne bi.

:rotf:

Lokacija - Farma Jovanjica
Pa nego sta.

:mrgreen:

Inace ono "tukao sam se ja zesce i principijelnije od sviju vas" je iz moje omiljene domace serije "Nase malo misto".
Genijalni Galileo objasnjava Roku da se unatoc tome sto nije bio u partizanima i nije radio, svejedno borio protiv kapitalizma.
Antologijska scena:

Poslednja izmena:

Јеремић Шапићу: Ви сте варалица коју ћемо победити на изборима, а по промени власти бићете лустрирани​

Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је данас да ће председник СПАС-а Александар Шапић уједињењем са СНС-ом „ући у Мордор у којем је свако зло дозвољено“ и да ће добијати „ножеве у леђа“, не само од заменика градоначелника Београда Горана Весића.

„Ако Шапић евентуално добије изборе у Београду, главни град би могао да буде вођен на начин на који председник СНС-а Александар Вучић води Србију – султан у Србији, а паша у Београду“, рекао је Јеремић у емисији „Утисак недеље“ на телевизији Нова С.

Јеремић је Весића упоредио са Јагом, ликом из Шекспировог дела „Отело“, који је „персонификација зла“.

„Све најгоре што постоји у човеку, завист, манипулација, сплетка… Он на крају уништи Отела, који губи и живот. Најближе што ћете у реалном животу срести је Горан Весић, а ви сте тог човека ујели за око и лаконски прешли преко тога. Не бих био у вашој кожи када он крене да се острвљује на вас. Ушли сте у Мордор, а у Мордору је све дозвољено и Саурон воли када му се официри гложе. Мој савет вам је да имате очи на леђима“, рекао је Јеремић.

https://www.narodna.org.rs/vesti/na...dar-sapic-utisak-nedelje#.YJhRHdfPAnc.twitter

Milanović ga satire kad god može..
Ovaj iz nemoći satire onda Srbe...
Ne treba nam neprijatelj.
Upravo to !
Njegovi tabloidi zavllačeći mu se što dublje u bulju , prave od njega budalu da mu se smeje ceo svet !
Ali to isfrustrirani krelc ne vidi jer mu godi ta gužva u debelom crevu :bljuc:
Šta znači lečenje štreberskih kompleksa :fdlan:
Sad strada ceo narod i unazadio je i zadužio srbiju za sledećih 50 godina

Nije to nikakvo uvlacenje, uvlakaci to rade zbog toga sto vide neku korist.
Sto se mene tice, u Vucicu vidim mesijansku ulogu na strani Svjetla.
Izmedju Svjetla i Tame, uvijek cu se opredijeliti za svijetlo.

Jesam ti pricao kada mi se na snaznom tripu u vodokotlicu ukazalo demonsko lice?
Kupaonica je bila kao nacrtana, a zidovi Zute boje.
Ne samo sto si trol LEVEL PRO nego si po sopstvenom priznanju i narkoman...
:kafa:

Galileo otac od Cmarka...
Ne znam da li si gledao seriju, ali Galileo se bas i nije najbolje proveo.
Imao je brata koji je radio u Americi, svaki mjesec mu je slao dolare da sagradi kucu u kojoj ce ovaj jednom zivjeti, a Galileo racunao da se brat nikad nece vratiti i trosio dolare na sebe, kad se ovaj odjednom pojavio.

:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back