Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 33.880
Seselj i Kolinda za kazanom, ja izmedju.
![]()
Da, da...njuskas čvarke

...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Nije li car ...Da, da...njuskas čvarke
...
Avatar mi je dusu dao za sprdacinu, pogotovo sto se tako oholo drzi.
Drangulija me naziva nadmena, ohola macketina.
![]()
Nije li car ...
Jeste bot za SNS ali nekako je drugaciji od ovih krezubih poslusnika Ace Srbina.
jedna od kombinacija da se ozakoni pranje novca !!!
Da tako je slicno nekako bilo.Ne mogu sad aktivirati pizzup da lepo udesim, pa evo samo sklepano na neki levi editor:
![]()
...
On da kolje a onda da mesa ...Da tako je slicno nekako bilo.
![]()
To je prije cetri pet godina napravio tu montazu.On da kolje a onda da mesa ...
Nakon što je predsednik Aleksandar Vučić izjavio da ne poseduje snimak nesreće na naplatnoj rampi Doljevac, a u kojoj je nastradala Stanika Gligorijević i zbog koje je osuđen Dejan Stanojević, vozač bivšeg direktora "Koridora Srbije" Zorana Babića, oglasila se i Mirjana Aleksić, sestra poginule žene, koja je iznenađena zbog pomenute izjave. Ona ističe da je njima Vučić svojevremeno nudio da pogledaju pomenuti snimak, tvrdeći da je stravičan, te da ne razume kako sada priča da ga nema.
...Stanikina sestra Mirjana kaže za Nova.rs da ne zna otkud ovakva izjava predsednika, kada im je rekao da je spreman da im pokaže zapis, te da je on "stravičan".
- Kada je bio kod nas, on je rekao da ima snimak, da je snimak kod njega i da može da se vidi. Rekao je i da je snimak stravičan i užasan, i da ne bi preporučio deci da ga gledaju. Pa, što onda ne da da ga vidimo? Da vidimo šta je to stravično na njemu... Sada čujem da kaže da nije kod njega. Kako može tako nešto da izjavi? - pita se Aleksićeva.
Ona ističe da, i pored donesene presude, ovaj slučaj će epilog dobiti tek kada bude prikazan ceo snimak.
- Po meni, suđenje ne može da se završi sve dok se ne vidi snimak. Ne može da se završi dok se ne vidi tačno ko je krivac. Pitam se samo što ta kamera na naplatnoj rampi nema prekid u osam, devet sati, nego baš kada je bio udarac - priča Stanikina sestra.
– Иако је у фебруару тврдио да у Србији никада неће носити панцир, три месеца касније га ипак носи док исцељује пензионере и шутира пенал неком уплашеном дечкићу – истакао је лидер Народног слободарског покрета Мирослав Паровић.
To je prije cetri pet godina napravio tu montazu.
Kolinda je onda jos bila guzata pa se motalaa po tim kobasicijadama i svinjokoljama diljem Slavonije, a dr. Vojislav Seselj je taman bio u onoj fazi dok je bio zaljubljen u nju pa je svao na svinjokolju.
Grom spojio te dvije slike i stavio mene izmedju zato sto sam ih oboje stovao.
meni su misli stalno u nekom dvorišnom otvorenom letnjem bazenu sa nekim ortakinjama u kupaćem gde ni jednu ne poznajem i kako se brčkamoOduvek sam tvrdio da se unutrašnji duhovni i emotivni život preslikava na lice i anatomiju čoveka !
Što kaže ona stara :" Kakve su ti misli takav ti je život "
AV - Gnjecavm ,gnjecavm, gnjecav, kao uskislo testo koje se razvlači po potrebi![]()
to je koža od kamiljih muda pa zato ta cenaZa nabavku uniformi za komunalce iz budžeta ide 1.3 miliona eura. Policajaca ima 320, što znači da jedna uniforma košta 4000 eura!
Nova ekonomija: Za kožne rukavice i patike za „komunalce“ – 1,3 miliona evra
BIZNIS Autor:Nova Ekonomija07. maj. 202110:4918 komentara
Izvor: N1![]()
Grad Beograd je raspisao javnu nabavku za kupovinu uniforme za komunalne milicajce, a procenjeno je da će one koštati 157 miliona dinara, odnosno oko 1,3 miliona evra, piše Nova ekonomija. Nabavka je podeljena na dve partije - letnju i zimsku odeću i obuću za koju je predviđeno da će koštati 155,8 miliona dinara i službenu i zaštitnu opremu za koju je opredeljeno blizu dva miliona.
Uniforme za komunalne milicijace, koji su se tada zvali komunalni policajci, bile su nabavljane prethodnih godina u nekoliko navrata, ali za višestruko manje svote novca, podseća Nova ekonomija.
Mnogo pitanja o tenderu i nabavci džipova za "Oko sokolovo", Vesić ne odgovara
VESTI
02. avg. 2020
Hapšen kao navijač, majka ga imenovala na čelo komunalne – „sve u redu“
VESTI
04. maj. 202150
Rasturena još jedna kafanska žurka u Beogradu sa više od 400 ljudi
VESTI
14. feb. 202152
@Storage Temptation se isto javila a priča po forumu kako ima?Do deset sati 524 000 prijavljenih za pomoć od 30 evra. Možda i nema bolje definicije siromaštva u kom živi narod u Srbiji.
Najtužnija slika naše realnosti. Naša mladost, lepota, budućnost. Zarobljena, osuđena, uništena.
![]()
Pa ne razumeš monetarni sistem.