Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.432
Сви имају причу због које “сарађују”. Градоначелник Радојичић на пример је направио кућу без дозволе на Златибору
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jako si opasan! Tresu nam se gace od tebe.ne treba ukidati plaćeno bolovanje...već podignuti optužnicu zbog svjesnog ugrožavanja javnog zdravlja....nečeš da se pelcuješ a radiš kod države...tužba i otkaz pa kom obojci a kom opanci...
Vakcinisana antivakserka.Više joj ne verujem.![]()
Др Јована Стојковић, председник Покрета Живим за Србију: „Земља натопљена крвљу предака није на продају Александре Вучићу! Никакви нон пејпери и твоји договори испод жита о подели неће аболирати издају"
Treba uzeti u obzir da su se neki vise puta testirali ,tako da taj podatak nije relevantan ,da ne kazem nebitan.![]()
U poslednja 24 sata u Srbiji je zabeleženo još 1.277 slučajeva virusa korona, a preminulo je 20 osoba.
Broj testiranih u poslednja 24 sata je 13.206.
Trenutno je hospitalizovan 3.901 oboleli, dok je na respiratorima 131 pacijent.
Od početka pandemije obavljeno je 3.907.936 testova, a ukupan broj registrovanih slučajeva je 698.518.
Do sada je preminulo 6.519 osoba, dok je procenat smrtnosti 0,93 odsto.
Kako šta je bilo, pa objaviće poznato...
Bolje da obraćaš pažnju šta govori ,nego na take trivijalnosti da li je vakser ili antivakser , to je stvar ličnog opredeljenja i da bi imala raja oko ćega da se krvi ! na društvenim mrežama !Vakcinisana antivakserka.Više joj ne verujem.
Mozzart je SNS firma u kojoj se pere lova...Znaci po gratis tiket za svakog pozornika...
...
Mozzart je SNS firma u kojoj se pere lova...
Za sada si rekorder.
Ta ulja koja se tamo progaju su g*ovno od ulja, isto kao ona vina iz tetrapaka koja grozdja nisu vidila.
Sjecas se kad si mi avatar stavio izmedju Kolinde i Voje na svinjokolji?
Sjecas se kad si mi avatar stavio izmedju Kolinde i Voje na svinjokolji?
![]()
Seselj i Kolinda za kazanom, ja izmedju.E da..., te mi je slike zao sto je nestala...tako je bila dobra...
...