Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Šapić se vec odavno plasirao u ulogu i rang Čedomira Jovanovića...= 0,01%

Tako da Vučić ovom najavom "jaše mrtvog konja"....

Sem izbornim inzenjeringom (koji ce se sigurno opet desiti...) nema šanse da za Šapića sem njegove rodbine i drugara zaposlenih po stranasckoj duznosti više iko ikad glasa za njega...

I tada su glasali oni koji su naivno poverovali da je on opozicija Vucicu...
Sad valjda znaju da nit je bio niti je sada...

...

Poslednja izmena:
Samo je pitanje ko je krtica. Vuk Drašković je uvek pomagao Miloševiću inače bi isti davno pao.
E sad ko je Vuk Drašković u novom DOS je dobro pitanje. Ja sam sumnjao na Đilasa.
I zapamti ko bude kršio koalicije "Zajedno" i ko ne bude hteo sa novim DOS, a ima solidan uticaj taj je Vuk Drašković.
Ja sam jedno vreme sumnjao da je Đilas krtica, ali videćemo.
Ja mislim da ne stoji priča oko krtice nego da su u opoziciji toliko slupani da ne znaju ili jednostavno ne mogu da ponove Dos priču.
90ih je opozicija imala čak i više slobode nego danas..evo vidi Mariniku npr , gde se pojavi tu dodje hunta koja urla i pravi incidente.

Šapić se vec odavno plasirao u ulogu i rang Čedomira Jovanovića...= 0,01%

Tako da Vučić ovom najavom "jaše mrtvog konja"....

Sem izbornim inzenjeringom (koji ce se sigurno opet desiti...) nema šanse da za Šapića sem njegove rodbine i drugara zaposlenih po stranasckoj duznosti više iko ikad glasa za njega...

I tada su glasali oni koji su naivno poverovali da je on opozicija Vucicu...
Sad valjda znaju da nit je bio niti je sada...

...
Šapić ima neku svoju bazu galsaca , ne znam na koju foru ali ima...
Ne bi ga prigrlio ludak slučajno..
E sada su na potezu sapicevi botovi, neki će se razocmarati a neki će glasati od tog momenta za SNS.

Podsetimo samo da je SnS dodao na vlast kada su Izraelci njemur radili kampanju i sve uz to.. A Izraelci su maheri..

Šapić ima neku svoju bazu galsaca , ne znam na koju foru ali ima...
Ne bi ga prigrlio ludak slučajno..
E sada su na potezu sapicevi botovi, neki će se razocmarati a neki će glasati od tog momenta za SNS.

Podsetimo samo da je SnS dodao na vlast kada su Izraelci njemur radili kampanju i sve uz to.. A Izraelci su maheri..

Nema...to je tad imao jer se predstavio kao opozicija...
Sada NEMA...

Pa ako su Izraelci onda je sve jasno i igranka jos od tada...
Jer su Izraelci i iza Vucicevih kampanja...

...

Sve to lepo receno...
Ali i ta Biljana Lukic skupa sa N1 (Pinkom druge Srbije) je dala glavni alibi Vucicu hvalivsi njegovo dilovanje vakcina...
A upravo tu ga je trebalo rusiti... i evo sad jos i vise kad najavljuje protivustavno i nezakonito ukidanje placanja bolovanja...
Ali...nece to pomenuti ni Biljana ni N1 jer su deo iste sekte/mantre...
Zato ce im Vucic i njegova dinastija vladati dozivotno...

...

Sve to lepo receno...
Ali i ta Biljana Lukic skupa sa N1 (Pinkom druge Srbije) je dala glavni alibi Vucicu hvalivsi njegovo dilovanje vakcina...
A upravo tu ga je trebalo rusiti... i evo sad jos i vise kad najavljuje protivustavno i nezakonito ukidanje placanja bolovanja...

...
ne treba ukidati plaćeno bolovanje...već podignuti optužnicu zbog svjesnog ugrožavanja javnog zdravlja....nečeš da se pelcuješ a radiš kod države...tužba i otkaz pa kom obojci a kom opanci...

Sve to lepo receno...

...
Treba biti objektivan !
Hvalim i ja vakcinisanje i protiv sam antivaksera, to bre kao ove moderne sekte , vegani i ovi pravopisni manijaci koji odma ulete klizeči start kad načuju ili vide nešto !
Vakcina je dobra i poželjna , vakcine su spaisle mnogo života .
Ja vučića organski ne mogu da svarim jer njemu vakcine i nabavka su ne iz uzvišenih razloga i brige za stanovništvom, več obična " kombinacija " kako da se zgrnu pare , uostalom oko svega ! Nisu propustili ni jednu kocku kaldrme da se ne ugrade u cenu i tako je oko svake bogovetne nabavke !
E sad ne mora da znači ako je neko pristalica vakcina , da je pristalica i Vućiča!

Treba biti objektivan !
Hvalim i ja vakcinisanje i protiv sam antivaksera, to bre kao ove moderne sekte , vegani i ovi pravopisni manijaci koji odma ulete klizeči start kad načuju ili vide nešto !
Vakcina je dobra i poželjna , vakcine su spaisle mnogo života .
Ja vučića organski ne mogu da svarim jer njemu vakcine i nabavka su ne iz uzvišenih razloga i brige za stanovništvom, več obična " kombinacija " kako da se zgrnu pare , uostalom oko svega ! Nisu propustili ni jednu kocki kaldrmr da se ne ugrade u cenu i tako je oko svake bogovetne nabavke !
E sad ne mora da znači ako je neko pristalica vakcina , da je pristalica i Vućiča!

Na stranu sad totalno suprotan moj stav o fast-FDA korona vakcinama...

Ali sto se tiče boldovanog...
Ti ne shvatas...time mu dajes glas !

Time ste mu dali alibi...i tako lako vas je preveo zedne preko vode...
Dakle uloga provax opozicije danas je kao uloga belih listica 2012. !!!

Vi ga time ustolicujete na dozivotnu vlast...
A to cete shvatiti kasno...

...

Ja mislim da ne stoji priča oko krtice nego da su u opoziciji toliko slupani da ne znaju ili jednostavno ne mogu da ponove Dos priču.
90ih je opozicija imala čak i više slobode nego danas..evo vidi Mariniku npr , gde se pojavi tu dodje hunta koja urla i pravi incidente.
Vučić mora da krši opoziciju maksimalno sve i da jesu kupljeni prosto iz razloga jer je njegovo biračko telo krhko i podložno uticaju.
Zato mora da gazi koliko god može.
Da je fin i pristojan on bi davno pao još tamo negde 2016.

Ne slažem se samo iz jednog razloga, a to je da je Vučić toliko para nakrao da može sve da ih kupi.
Đilas nije gadljiv na pare to je sigurno, a ni ne želi da prođe kao Đinđić i to je sigurno.
Logičnije mu je da bude kooperativan jer ko može da nakrade najviše para nego Vučić i ko može najviše aligatora da nahrani, pa Vučić.
Uostalom videćemo, davno bi se opozicija ujedinila da se SNS i UDBA i tu ne meša maksimalno.
Cepkaće ih koliko god mogu, a ja mislim da je najveći opozicionar kupljen kao i onomad Vuk Drašković za vreme Miloševića.
Ne bi ga mi skinuli ni 5.oktobra da Soroš nije umešao prste.

Ne slažem se samo iz jednog razloga, a to je da je Vučić toliko para nakrao da može sve da ih kupi.
Đilas nije gadljiv na pare to je sigurno, a ni ne želi da prođe kao Đinđić i to je sigurno.
Logičnije mu je da bude kooperativan jer ko može da nakrade najviše para nego Vučić i ko može najviše aligatora da nahrani, pa Vučić.
Uostalom videćemo, davno bi se opozicija ujedinila da se SNS i UDBA i tu ne meša maksimalno.
Cepkaće ih koliko god mogu, a ja mislim da je najveći opozicionar kupljen kao i onomad Vuk Drašković za vreme Miloševića.
Ne bi ga mi skinuli ni 5.oktobra da Soroš nije umešao prste.
Odakle vam ove teorije ljudi , pa vi kao da poznajete tog Djilasa licno a ne da crpite informacije iz tabloida.
Bas Djilas je dovoljno mocan i samostalan da kaze Vucicu ne , a ima tu i drugih , mislis da bi mogao neko Lutovca da kupi...

Odakle vam ove teorije ljudi , pa vi kao da poznajete tog Djilasa licno a ne da crpite informacije iz tabloida.
Bas Djilas je dovoljno mocan i samostalan da kaze Vucicu ne , a ima tu i drugih , mislis da bi mogao neko Lutovca da kupi...
Svi se oni mogu kupiti Deki.
5.oktobar je fenomen koji se ne može lako ponoviti.
I onda je bilo ultrateško, a tek sad će da bude 1000 puta teže.

Ako nešto situacija sa Šapićem treba da te nauči to je da su svi oni za prodaju.
Evo Šapić, proslavljeni sportista, pun para i prodao se relativno jeftino.:roll:
Đilas veruj mi neće biti bolji.
Da mu Vučić ponudi na primer 50 miliona evra da malo zayebava opoziciju eto rešeno.
5.oktobar je bio moguć jer su Amerikanci upleli prste ozbiljno i bili spremni da ulete vojno protiv Srbije i svi su bili u džepu Amerikanaca i odani njima i niko nije hteo da bude kasapljen ko Gadafi i ostane kod Miloševića i pogine zajedno sa njim.
Inače svi su ti za prodaju.

Ako nešto situacija sa Šapićem treba da te nauči to je da su svi oni za prodaju.
Evo Šapić, proslavljeni sportista, pun para i prodao se relativno jeftino.:roll:
Đilas veruj mi neće biti bolji.
Da mu Vučić ponudi na primer 50 miliona evra da malo zayebava opoziciju eto rešeno.
5.oktobar je bio moguć jer su Amerikanci upleli prste ozbiljno i bili spremni da ulete vojno protiv Srbije i svi su bili u džepu Amerikanaca i odani njima i niko nije hteo da bude kasapljen ko Gadafi i ostane kod Miloševića i pogine zajedno sa njim.
Inače svi su ti za prodaju.
Šapić i nije neki bogatun a Djilas jeste.
Što manje para neko ima to veće šanse da se kupi. Sad mnogima smeta što Djilas i Jeremić imaju mnogo para ali pre bi Vučić mogao Boška kupiti nego njih. I Radule je dobar sa parama koliko se priča.

Svi se oni mogu kupiti Deki.
5.oktobar je fenomen koji se ne može lako ponoviti.
I onda je bilo ultrateško, a tek sad će da bude 1000 puta teže.
Danas svakako u opoziciji imamo mocnije likove finansijski nego onda tako da je ta prica Vucic ce kupiti Djilas ili Jeremiju malo glupa.
Ne razvlaci njega Vucic po tabloidima bzv...

Danas svakako u opoziciji imamo mocnije likove finansijski nego onda tako da je ta prica Vucic ce kupiti Djilas ili Jeremiju malo glupa.
Ne razvlaci njega Vucic po tabloidima bzv...
I ti si ubeđen da se ni Jeremić ni Đilas ne bi prodali?
A prodali su se i Siniša Mali i Šapić i ko već sve iz DS-a.
Pola DS-a je sada kod Vučića.
Jesi li svestan toga?
Ja ti samo kažem, sve je pitanje cene...

Upravo zbog takvih stvari su ljudi poput Murray Rothbard i Hans Hermann-Hoppe bili isključivo protiv Države i za ukidanje Države i zalagali se za ekstremni libertarijanizam iliti bolje rečeno anarhokapitalizam.
Na vlasti su uvek psihopate i kriminalci kojima nije stalo do običnih ljudi!!
Njihov ideal je privatizacija i uvođenje slobodnog tržišta čak i u sudstvo, policiju i vojsku.
Sad koliko je izvodljivo druga priča

Šapić i nije neki bogatun a Djilas jeste.
Što manje para neko ima to veće šanse da se kupi. Sad mnogima smeta što Djilas i Jeremić imaju mnogo para ali pre bi Vučić mogao Boška kupiti nego njih. I Radule je dobar sa parama koliko se priča.
Ni to što je neko bogatun nije garancija. Kažem ti samo je pitanje cene.

I ti si ubeđen da se ni Jeremić ni Đilas ne bi prodali?
A prodali su se i Siniša Mali i Šapić i ko već sve iz DS-a.
Pola DS-a je sada kod Vučića.
Jesi li svestan toga?
Ja ti samo kažem, sve je pitanje cene...

Upravo zbog takvih stvari su ljudi poput Murray Rothbard i Hans Hermann-Hoppe bili isključivo protiv Države i za ukidanje Države i zalagali se za ekstremni libertarijanizam iliti bolje rečeno anarhokapitalizam.
Na vlasti su uvek psihopate i kriminalci kojima nije stalo do običnih ljudi!!
Njihov ideal je privatizacija i uvođenje slobodnog tržišta čak i u sudstvo, policiju i vojsku.
Sad koliko je izvodljivo druga priča
Pola nije , ti si se fokusirao na goru polovinu i mislis da su svi isti , pa nije bas tako.
Neke stvari se ne prodaju Smoki ,, te tvoje turbo kapitalizam fore ne prolaze kod nekih.

Zvucis kao neko ko je dobio 25e od drzave.
Ma kakvi 25 e, još mnogo toga.:per:

1620288435446.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back