Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Marija Mali: Siniša mi se pohvalio da je organizovao rušenje u Savamali​

februar 12, 2017
26.3K
10.5K
Sinisa-Mali-1025x480-1025x480@2x.jpg

Siniša Mali
Bivša supruga gradonačelnika Beograda u intervjuu za KRIK otkriva da joj je Siniša Mali ispričao da je organizovao rušenje „nekih kolibica“ u Hercegovačkoj ulici u Savamali.
Piše: Dragana Pećo
Dan nakon bespravnog rušenja objekata u Hercegovačkoj ulici, Siniša Mali se pohvalio da je učestvovao u tome, kaže za KRIK Marija Mali. Objasnio je, kako ona tvrdi, da je morao da otkloni smetnje izgradnji projekta „Beograda na vodi“.
„Ja sam u to vreme bila u Crnoj Gori sa decom koja su bila na raspustu. Izbori su bili 24. aprila, on je odmah sutradan došao avionom. Ispričao je to kao najobičniji događaj. ’Imao sam problem, neki nisu hteli da se isele. Organizovao sam akciju raščišćavanja. Došli ljudi u sred noći, malo tamo nešto polupali. Ništa strašno nisam uradio.’ To su bile, po njegovim rečima, neke barakice tamo, kolibice“, ispričala je Marija Mali za KRIK.
U tom trenutku, kako je navela, nije se očekivalo da će slučaj „kao bomba“ odjeknuti u medijima.
„Uopšte se nije pretpostavilo da iko može da primeti da se rušilo. Valjda dok je trajala izborna euforija, dok se narod radovao pobedi premijera, taj događaj je trebalo da padne u senku. Siniša je imao zadatak da očisti taj prostor, jer je ispregovarao sa Arapima da tu izgradi ʼBeograd na vodiʼ.“
Marija Mali kaže da joj je Siniša rekao ime kompanije čijim se bagerima rušilo, ali taj detalj nije želela da iznese u javnost.
Podsetimo, privatni objekti u beogradskoj četvrti Savamala srušeni su bagerima u izbornoj noći prošle godine. Osobe pod fantomkama koje su učestvovale u rušenju lišavale su slobode građane koji su se tu zatekli.
Gradonačelnik je negirao učešće u ovim događajima, dok je premijer Aleksandar Vučić kao odgovorne označio najviše organe gradske vlasti u Beogradu, ali nije želeo da imenuje osobe koje su naložile i koordinisale rušenje.
U intervjuu koji ćemo objaviti sutra, Marija Mali otkriva detalje kako je bila primorana da učestvuje u sumnjivim poslovima bivšeg supruga. Navodno, morala je da mu pomogne da Agenciju za borbu protiv korupcije slaže za 95.000 evra prihoda čije poreklo nije mogao da objasni. Kako tvrdi, postavljao ju je na mesta direktora ofšor kompanija bez njenog znanja, pri čemu nije znala ni čemu neke od tih firmi služe.
Marija Mali u intervjuu otkriva koju imovinu gradonačelnik Beograda ne vodi na svoje ime, otkriva šta joj je rekao o slučaju Savamala i brojnim drugim poslovima. Marija Mali je za većinu tvrdnji pokazala dokaze u vidu prepiski, računa, overenih izjava i drugih dokumenata.

Galjina Ognjanov: Aleksandar Vučić je produkt marketinga​

Kad razgovaram s kolegama koji se svakodnevno na praktičnom nivou bave marketingom obično smo svi saglasni da je Aleksandar Vučić, u pravom smislu te reči, produkt marketinga.
11Piše: Vesna Andrić14. aprila 2021. 08.00 Izmenjeno: 10.48
Istinomer
Galjina Ognjanov: Aleksandar Vučić je produkt marketinga 1
Foto: Medija centar
– Iz njegovih javnih nastupa, kampanja koje vodi kroz medije, posebno kad se radi o plaćenom oglašavanju tokom izbornih perioda, ali i nebrojenim „pseudo“ događajima kakvi su otvaranje novih kilometara puteva, tunela ili novih spratova zgrada u Beogradu na vodi, postovima na Instagramu, očigledno je da Vučić veruje u moć marketinga. Stručno gledano, za to mu se mora odati priznjanje. Ne postoji taj stručnjak za marketing i odnose s javnošću koji bi od bilo kog predsedničkog kandidata napravio ono što je napravljeno od imena i dela Aleksandra Vučića, kada taj kandidat ne bi verovao da mu je marketing potreban i da treba slušati stručnjake – kaže za Danas Galjina Ognjanov, profesorka Ekonomskog fakulteta u Beogradu, ekspertkinja za marketing i odnose s javnošću, odgovarajući na pitanje koliko u javnim nastupima predsednika Srbije ima spontanosti, a koliko je reč o dobro osmišljenoj kampanji.
*Kakvu sliku predsednik ostavlja o sebi u javnosti? Mi vidimo da se on predstavlja kao čovek koji puno radi, kako je na njegovim plećima najveći teret, kako su pred njim teške odluke – na konferencijama često uzdiše, briše znoj sa čela, pravi dramske pauze…Citirajući šta navodno o njemu i njegovoj porodici govore njegovi politički protivnici shvatamo da je žrtva politike koju sprovodi. Želi i da nas uveri da je „običan“ čovek, a po mnogo čemu izlazi iz tog okvira, od brendova koje nosi, mirne večeri u porodičnom vinskom podrumu…
https://www.danas.rs/drustvo/galjina-ognjanov-aleksandar-vucic-je-produkt-marketinga/

Све релевантне службе (тајне или сл.) у иностранству знају његово здравствено стање, полно опредељење, и још штошта, што наша јавност није у могућности.....а да не помињемо она "тајна прислушкивања" о мафијашко - дрогерским везама (ДЕА, ЦИА, БНД, МИ 5и6, ФСБ, па и појединци код нас), тако да.......?!

Simonović: Niko neće da štampa dnevni list „Nova“
Greška! Trebao je da kaže: -Niko NE SME da štampa dnevni list "Nova".

ovo samo govori kolilo je Vučić prestravljen pokretanjem tabloida kojeg neće moći da kontroliše... ako se i bude našla štamparija, treba računati sa blokadom distribucije... sve, ali sve, će učiniti da mu se ne ugrozi medijski monopol...

"Svake godine Vučić zaduži Srbiju za skoro milijardu i po evra"​

Ova vlast jeste zaista prva u nečemu, jeste istinski rekorder - u brzini zaduživanja svih nas. Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka su za devet godina vlasti javni dug Srbije povećali za više od 12 milijardi evra, što znači da su svakog građanina ove države zadužili za preko 1.700 evra - navodi se u saopštenju za javnost Demokratske omladine.

Aleksandar Vučić FOTO: Printscreen
- A taj dug ćemo vraćati mi jer u proseku, svake godine Aleksandar Vučić zaduži našu zemlju dodatno za skoro milijardu i po evra, a samo u drugom kvartalu ove godine je planirano novo zaduženje kroz emisiju obveznica u vrednosti od preko pola milijarde evra - kažu iz Demokratske omladine i dodaju:
- Demokratska omladina upozorava javnost da naprednjaci besomučnom kampanjom prikrivaju zaduženja koje vode ka dužničkom ropstvu Srbije. Umesto da vrati otete penzije, Vučić od svojih prijatelja kupuje vitamine penzionerima i višestruko više zadužuje i njih i njihove unuke. Sada obećava po 60 evra svakom građaninu, a na kraju ćemo svi vraćati daleko veće iznose od ove pomoći. Ne daje Vučić svoj novac, nego uzima kredite u naše ime. A gde se zaista i na koji način troši novac kojim Vučić zadužuje i naredne generacije – niko ne zna.

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i...adina-vucic-zaduzivanje-buducnost-mladih.html

Marija Mali: Siniša mi se pohvalio da je organizovao rušenje u Savamali​

februar 12, 2017
26.3K
10.5K
Sinisa-Mali-1025x480-1025x480@2x.jpg

Siniša Mali
Bivša supruga gradonačelnika Beograda u intervjuu za KRIK otkriva da joj je Siniša Mali ispričao da je organizovao rušenje „nekih kolibica“ u Hercegovačkoj ulici u Savamali.
Piše: Dragana Pećo
Dan nakon bespravnog rušenja objekata u Hercegovačkoj ulici, Siniša Mali se pohvalio da je učestvovao u tome, kaže za KRIK Marija Mali. Objasnio je, kako ona tvrdi, da je morao da otkloni smetnje izgradnji projekta „Beograda na vodi“.
„Ja sam u to vreme bila u Crnoj Gori sa decom koja su bila na raspustu. Izbori su bili 24. aprila, on je odmah sutradan došao avionom. Ispričao je to kao najobičniji događaj. ’Imao sam problem, neki nisu hteli da se isele. Organizovao sam akciju raščišćavanja. Došli ljudi u sred noći, malo tamo nešto polupali. Ništa strašno nisam uradio.’ To su bile, po njegovim rečima, neke barakice tamo, kolibice“, ispričala je Marija Mali za KRIK.
U tom trenutku, kako je navela, nije se očekivalo da će slučaj „kao bomba“ odjeknuti u medijima.
„Uopšte se nije pretpostavilo da iko može da primeti da se rušilo. Valjda dok je trajala izborna euforija, dok se narod radovao pobedi premijera, taj događaj je trebalo da padne u senku. Siniša je imao zadatak da očisti taj prostor, jer je ispregovarao sa Arapima da tu izgradi ʼBeograd na vodiʼ.“
Marija Mali kaže da joj je Siniša rekao ime kompanije čijim se bagerima rušilo, ali taj detalj nije želela da iznese u javnost.
Podsetimo, privatni objekti u beogradskoj četvrti Savamala srušeni su bagerima u izbornoj noći prošle godine. Osobe pod fantomkama koje su učestvovale u rušenju lišavale su slobode građane koji su se tu zatekli.
Gradonačelnik je negirao učešće u ovim događajima, dok je premijer Aleksandar Vučić kao odgovorne označio najviše organe gradske vlasti u Beogradu, ali nije želeo da imenuje osobe koje su naložile i koordinisale rušenje.
U intervjuu koji ćemo objaviti sutra, Marija Mali otkriva detalje kako je bila primorana da učestvuje u sumnjivim poslovima bivšeg supruga. Navodno, morala je da mu pomogne da Agenciju za borbu protiv korupcije slaže za 95.000 evra prihoda čije poreklo nije mogao da objasni. Kako tvrdi, postavljao ju je na mesta direktora ofšor kompanija bez njenog znanja, pri čemu nije znala ni čemu neke od tih firmi služe.
Marija Mali u intervjuu otkriva koju imovinu gradonačelnik Beograda ne vodi na svoje ime, otkriva šta joj je rekao o slučaju Savamala i brojnim drugim poslovima. Marija Mali je za većinu tvrdnji pokazala dokaze u vidu prepiski, računa, overenih izjava i drugih dokumenata.
Ima li veće nesreće od bivše žene?
Neverovatan fenomen.
Ima li ta kokoška sa njim decu?
Sem što šteti njemu direktno pravi štetu i njegovoj deci.
Glupačetina.Nije ni čudo što je bivša.

Ima li veće nesreće od bivše žene?
Neverovatan fenomen.
Ima li ta kokoška sa njim decu?
Sem što šteti njemu direktno pravi štetu i njegovoj deci.
Glupačetina.Nije ni čudo što je bivša.
Mislim da delimicno gresis ,taj Mali je cinio niz kriminalnih dela i plus uvlacio svoju tadasnju suprugu u to.
Ne vidim razlog zasto bi cutala i pokrivala to.

Poslednja izmena:

"Svake godine Vučić zaduži Srbiju za skoro milijardu i po evra"​

Ova vlast jeste zaista prva u nečemu, jeste istinski rekorder - u brzini zaduživanja svih nas. Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka su za devet godina vlasti javni dug Srbije povećali za više od 12 milijardi evra, što znači da su svakog građanina ove države zadužili za preko 1.700 evra - navodi se u saopštenju za javnost Demokratske omladine.

- A taj dug ćemo vraćati mi jer u proseku, svake godine Aleksandar Vučić zaduži našu zemlju dodatno za skoro milijardu i po evra, a samo u drugom kvartalu ove godine je planirano novo zaduženje kroz emisiju obveznica u vrednosti od preko pola milijarde evra - kažu iz Demokratske omladine i dodaju:
- Demokratska omladina upozorava javnost da naprednjaci besomučnom kampanjom prikrivaju zaduženja koje vode ka dužničkom ropstvu Srbije. Umesto da vrati otete penzije, Vučić od svojih prijatelja kupuje vitamine penzionerima i višestruko više zadužuje i njih i njihove unuke. Sada obećava po 60 evra svakom građaninu, a na kraju ćemo svi vraćati daleko veće iznose od ove pomoći. Ne daje Vučić svoj novac, nego uzima kredite u naše ime. A gde se zaista i na koji način troši novac kojim Vučić zadužuje i naredne generacije – niko ne zna.

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i...adina-vucic-zaduzivanje-buducnost-mladih.html
Mi smo taj novac vratili odavno i jos ga vracamo kroz razne namete i poskupljenja.
Bese zejtin je poskupeo na 190 dinara...a da ne govorim za cene goriva ,struje ,oporezovane supe i kokosinjci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back