Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sta ce mi tv program?
Samo zaglupljuje.
Sacu ja da ti kazem prijatelje par reci o neprijateljima gospodina Vucica i sta je problem sa njima.

Problem je sto su pobesneli od toliko para i investicija koje se slivaju u nase Otecestvo.

Za vreme Tadica jeli su govedje brabonjke za novogodisnje blagdane, a danas malo kavijar, malo ajmo do San Tropea, Porshe Marera Karera, ovo ono.

Snasao ih finansijski sok od toliko para odjedanput i totalno su izgubili orjentaciju.

Pa sta ce mi tv program?
Samo zaglupljuje.
ma uglavnom je kod normalnih ljudi tako , meni sluzi da popuni prazninu na zidu :D
ne pamtim kad sam odgledao nesto na njemu zadnjih 7-8 godina !
Pre sam gledao nocu Dzejmi Olivera 24 h kuhinja ,iprekinuo kad sam poceo da ustajem nocu da jedem :zkez:
Diskaveri i Nacionalnu geografiju !

Sacu ja da ti kazem prijatelje par reci o neprijateljima gospodina Vucica i sta je problem sa njima.

Problem je sto su pobesneli od toliko para i investicija koje se slivaju u nase Otecestvo.

Za vreme Tadica jeli su govedje brabonjke za novogodisnje blagdane, a danas malo kavijar, malo ajmo do San Tropea, Porshe Marera Karera, ovo ono.

Snasao ih finansijski sok od toliko para odjedanput i totalno su izgubili orjentaciju.
Gde tu Haso i Mujo :(

Oklen si Tiko?

Slučaj Savamala: Nadležni kriju dokument o legalizaciji stambene zgrade policajca Stamenkovića​

Već više od dve godine nadležni odbijaju da BIRN-u dostave rešenje o ozakonjenju poslovno-stambenog objekta u vlasništvu Gorana Stamenkovića, koji je jedini krivično odgovarao zbog rušenja u Savamali. Legalizacija je, navodno, usledila kao protivusluga za Stamenkovićevo preuzimanje krivice na sebe
https://birn.rs/slucaj-savamala-nad...zaciji-stambene-zgrade-policajca-stamenkovica
Sumnjiva legalizacija, a da li se neko zapitao odakle policajcu pare za zgradu od 1220 kvadrata?

Meni je bas odlicno sto je Gdja Marinika Tepic, Gradjanka Srbije, poreklom Rumunka. Meni je to kvalitet. Narod Rumunije je uvek imao slobodarski i nepokolebljiv odnos prema diktatorima i autoritarnoj vlasti. Iznosio bih to kao Argument ovim budalama sto "prebrojavaju krvna zrnca"
Ako ćemo sa mentalnog i estetskog aspekta da gledamo, Bolje zdrava i lepa Rumunka, nego mentalno poremećeni i iskompleksirani Srbin.

Mudre rijeci.

Hoće li načelnik generalštaba, general Mojsilović, noćas mirno spavati, dok mu kolege oficiri završavaju na ulici? :rtfm:
A gde su danas opozicioni lideri da brane pukovnika??? Zauzeti medjustranackim dijalogom? I vas sve treba sa Sns poslati na djubriste politicke scene Srbije. Tek tada moze ovom narodu da krene. Ista bagra kao i Sns sekta. Ta govna izvrsiteljska ste vi izglasali a ovi modifikovali

Poslednja izmena:
EzCiol1XMAUqvEw

Francuski skulptor Bruno Katalan je postavio ovu skulpturu u Marseju, a da bi pokazao tugu ljudi koji napuštaju svoju zemlju

Сломљено срце

Ко се сећа бескомпромисне борбе против криминала још?! Где је, шта ради и како се осећа (борба)? Шта би са прислушкивањем Председника, атентатом, снајперском пушком са оптичким нишаном, криминалном групом унутар СНС која Председнику ради о глави?
А о Небојши Страшном и његовој "хоботници" да и не говоримо

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back