Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.525
Srbija je to, najgora Evropska država... Ovo je samo jedna u nizu zakonima definisanih pljački od strane države ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam siguran da je ta situacija porediva sa renoviranjem jer se od renoviranja ne gušiš svake zime, cele zime a i šire.iskreno ona je i rekla istinu.
i ti u kuci tek kad si obucen i sit razmisljas o renoviranju
ali je rekla i potvrdila da zemlja uopste ne ide dobro kako nam car svaki dan govori preko televizije jer da idemo dobro mi bi se i bavili sad ekologijom...samo ljudi ne umeju da citaju izmedju redova.
subvencije se pripremaju ali ih je korona usporila.Još sam od žutih predsednika opštine tražio recimo da uvedu neke subvencije
Da li su od postanka ljudske rase ikada igde postojali agresori koji su na okupiranom području vršili potpuno uništenje voda, vazduha i zemljišta i masovno istrebljenje svog biljnog i životinjskog sveta?
Predlagao sam im to pre 15 godina ali slava vajda. Svakog dana (kad je 'ladno) gledam decenijama kako nekom liku iz susedne zgrade dimnjak iz kuće pored purnja direktno u prozorsubvencije se pripremaju ali ih je korona usporila.
planirano je da drzava subvencionise 50% ulaganja u promenu stolarije da bi se povecala energetska efikasnost u stanovima i kucama i samim tim smanjila potrosnja ogreva i zagadjenja kao nus pojave toga.
Ovo sa Jagodinom i Palmom i Jutkom je uhodan model ucene i sramote. Teže ljudi podnose sramotu od smrti. Ovi i računaju na te sigurne glasove i sigurno ćutanje.Biro za zaposljavanje na srpski nacin !
https://forum.krstarica.com/threads/predsednikovanje-aleksandara-vucica.787001/post-42300753
![]()
![]()
Nudim telefon za druzenje, u obzir dolaze devojke od 25 do 45 godina.
Za one koje glasaju za Vozda i ovo je previse...Evo koliko vredi obraz Vucicevih glasaca i buducnost nase dece![]()
![]()