Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
deda.jpg

naravoučenije: ista ekipa forumaša koji su dušom (ko pauk muda) i telom za američke demokrate i "život na foricu bez zapinjanja" orkestrirano zavide svima kojima je "forica" uspela.

a nije zdravo kad ste prekomerno zavidni
pa onda takve da vas motaju N1, B92, Danas, Vreme i Bećkovićka (e večeee)

Poslednja izmena od moderatora:

Policija po nalogu izvršitelja izbacila iz kuće porodicu ratnog heroja sa Košara (VIDEO)

Novi načelnik Policijske stanice u Aranđelovcu je Goran Mihailović, jedan od najkontraverznijih pripadnika MUP-a u Šumadiji.

Široj javnosti poznat je po tome što je zdušno pomagao privatnom izvršitelju Vidoju Stojkoviću prilikom nedavnog iseljenja porodice ratnog heroja sa Kosmeta Gradomira Jašovića. Tom prilikom preko 50 policajaca u potresnim scenama (pogledajte video priloge) izbacili su na ulicu porodicu Jašović i njegove roditelje stare 84 i 92 godine, kćerku studenta državnog fakulteta i suprugu. Gradimira, teškog šećeraša policija je – vezanog lisicama peške sprovela do stanice- kao da je poslednji kriminalac. Scene su potresle čitavu srpsku javnost.

Na snimcima Mihailoviću građani jasno dobacuju da je „kockar i da duguje pare po Aranđelovcu“.

Porodica Jašović je i dalje na ulici i snalaze se kao podstanari.

"Srbija je talac Vučića, Mitrovića i Vučićevića"​

"Danas su svi građani Srbije u televizijskom programu uživo mogli da vide da u zemlji više ne postoji nijedna institucija i da odluke o svemu i svakom potpuno sami donose Aleksandar Vučić, Željko Mitrović i Dragan J. Vučićević, od kada ih je napustio Beba Popović", navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

Policija po nalogu izvršitelja izbacila iz kuće porodicu ratnog heroja sa Košara (VIDEO)

Novi načelnik Policijske stanice u Aranđelovcu je Goran Mihailović, jedan od najkontraverznijih pripadnika MUP-a u Šumadiji.

Široj javnosti poznat je po tome što je zdušno pomagao privatnom izvršitelju Vidoju Stojkoviću prilikom nedavnog iseljenja porodice ratnog heroja sa Kosmeta Gradomira Jašovića. Tom prilikom preko 50 policajaca u potresnim scenama (pogledajte video priloge) izbacili su na ulicu porodicu Jašović i njegove roditelje stare 84 i 92 godine, kćerku studenta državnog fakulteta i suprugu. Gradimira, teškog šećeraša policija je – vezanog lisicama peške sprovela do stanice- kao da je poslednji kriminalac. Scene su potresle čitavu srpsku javnost.

Na snimcima Mihailoviću građani jasno dobacuju da je „kockar i da duguje pare po Aranđelovcu“.

Porodica Jašović je i dalje na ulici i snalaze se kao podstanari.
Uobičajen odnos srpskog naroda prema svojim herojima.Zato se Srbija i nalazi u poziciji u kojoj se nalazi.Srbija je valjda jedina zemlja na planeti koja ne poštuje svoje najhrabrije i najplemenitije sinove.Večna sramota.

A vi bi da vam samo neko nesto daje?
Da je dao Srbima iz RS to svetski mediji ne bi ni registrovali.
Nego sto Dodik nije pazario vakcine?
i zasto ljude nazivas gamad?
Koga briga za svetske medije.

Dart je u pravu.

Trebalo je da se prvo pobrinemo za Srbe a ti sto nemas osecaj prema srpskom narodu preko Drine i sto ga stalno vredjas to govori o tebi.

Srbi za Srbe.

Koga briga za svetske medije.

Dart je u pravu.

Trebalo je da se prvo pobrinemo za Srbe a ti sto nemas osecaj prema srpskom narodu preko Drine i sto ga stalno vredjas to govori o tebi.

Srbi za Srbe.
Pa briga Vucica, da si pazljivo citala , a moderatorka si ovde pa je trebalo da citas, mogla si jos sinoc da vidis da sam i ja zagovornica
poklanjanja vakcina. A kad sam ja tebe uvredila?

Pa briga Vucica, da si pazljivo citala , a moderatorka si ovde pa je trebalo da citas, mogla si jos sinoc da vidis da sam i ja zagovornica
poklanjanja vakcina. A kad sam ja tebe uvredila?
Jedino ko ovde vredja si ti.

Mene ovo ne vredja jer nisam "prekodrinska Srpkinja" ali sam osetljiva na Srbe iz Republike Srpske i Hrvatske i bilo bi lepo da prestanes da ih vredjas.

Njima treba da pomogne i AV i Srbija i svi.
Svi ostali nam guraju noz u ledja cim im se ukaze prilika.

Jedino ko ovde vredja si ti.

Mene ovo ne vredja jer nisam "prekodrinska Srpkinja" ali sam osetljiva na Srbe iz Republike Srpske i Hrvatske i bilo bi lepo da prestanes da ih vredjas.
Ma koga bre ja vredjam? Vucic je ovim svojim gestom koji ja prezirem
jer je providan, uspeo da bude na naslovnim stranama svetske stampe,
a to je i zamislio da bude tako i sad kakve ja veze imam s tim?
Prezirem tu jeftinu propagandu nego od kud tebi ideja da meni sada i
ovde repliciras?

Prezirem tu jeftinu propagandu nego od kud tebi ideja da meni sada i
ovde repliciras?

Odakle tebi pravo da postavljas takvo pitanje? Svako svakom moze da replicira.

Replicirala sam ti jer si napala Darta kako oni samo ocekuju nesto za dzabe od AVa i to je bilo veoma ruzno i uvredljivo.

Mi smo jedan narod i normalno je da pomazemo jedni drugima.

Odakle tebi pravo da postavljas takvo pitanje. Svako svakom moze da replicira.

Replicirala sam ti jer su napala Darta kako oni samo ocekuju nesto za dzabe od AVa i to je bilo veoma ruzno i uvredljivo.

Mi smo jedan narod i normalno je da pomazemo jedni drugima.
To je tvoj stav i misljenje, Dart i ja veze jedno s drugim nemamo
i nikada ga necemo ni imati.
Nego zasto ja ne bih smela da pisem ovde i postavlam pitanja?

To je tvoj stav i misljenje, Dart i ja veze jedno s drugim nemamo
i nikada ga necemo ni imati.
Nego zasto ja ne bih smela da pisem ovde i postavlam pitanja?
Pa pisi ko ti brani.
Ali nemoj da postavljas pitanja zasto ti neko replicira(mislim mozes da postavis ali je besmisleno). Ides i postavljas pitanja tipa:"Koga briga za tvoje misljenje", "Zasto ti meni repliciras"
Svako moze da pise sta zeli, shvati. Nekog bas zanima misljenje nekog za koga ti mislis da nikog ne zanima.

A vi bi da vam samo neko nesto daje?
Da je dao Srbima iz RS to svetski mediji ne bi ni registrovali.
Nego sto Dodik nije pazario vakcine?
i zasto ljude nazivas gamad?
Zato što su to sve srpski neprijatelji.Što se tiče tih čovekolikih stvorenja.
Što se tiče nas Srba preko Drine.Ne znam šta bih ti rekao.Trebalo bi da potražiš pomoć psihijatra ako si uopšte Srpkinja.
U kolikom je kanalu ovaj forum vidi se po tome što si ti moderator.

Zato što su to sve srpski neprijatelji.Što se tiče tih čovekolikih stvorenja.
Što se tiče nas Srba preko Drine.Ne znam šta bih ti rekao.Trebalo bi da potražiš pomoć psihijatra ako si uopšte Srpkinja.
U kolikom je kanalu ovaj forum vidi se po tome što si ti moderator.
A jel ti imas odgovor na pitanje zasto Dodik nije pazario vakcine.
Zasto uvek cekate da vam neko nesto poklanja?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back