Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:eek::hahaha: Bas Naprednjacki :bljuc:
Ew-6W7jXAAAct76

Uzrujava me što me ni najmanje ne uzrujava ovo igranje kola oko spomenika jer to verovatno znači da sam se pomirio sa životom među ludacima.​

Osnovni zadatak svih političkih partija i pokreta u Srbiji mora da bude podizanje civilizacijskog nivoa gradjana Srbije. Ukoliko to vise nije nemoguć zadatak.........:(

Toliko o zastiti i merama SNS kriznog staba !!!!!
Posle ce biti , krivi studenti, povratnici iz inostranstva,skijasi sa kopaonika.........................
Sta je sa SNS zurkama , mintinzima , teranjem naroda u tor da slusa ******ljenje bolesnog vodje ............

Poslednja izmena:
Ew807KJWgAQp9K6

Dali se i u drugim zemljama pomoću bilborda javnost obaveštava o rezultatima" krvne slike i urinokulture predsednikove familije?"​

Ne znam zasto je vladar porucio i okacio onaj bilbord sa bratom. Ako je brat bolestan onda se to tako ne radi, a ako je zbog potvrdjenih optuznice Jovanjica 1 i 2 onda mi je jasno.​

:eek::hahaha: Bas Naprednjacki :bljuc:
Ew-6W7jXAAAct76

Uzrujava me što me ni najmanje ne uzrujava ovo igranje kola oko spomenika jer to verovatno znači da sam se pomirio sa životom među ludacima.​

Osnovni zadatak svih političkih partija i pokreta u Srbiji mora da bude podizanje civilizacijskog nivoa gradjana Srbije. Ukoliko to vise nije nemoguć zadatak.........:(

Toliko o zastiti i merama SNS kriznog staba !!!!!
Posle ce biti , krivi studenti, povratnici iz inostranstva,skijasi sa kopaonika.........................
Sta je sa SNS zurkama , mintinzima , teranjem naroda u tor da slusa ******ljenje bolesnog vodje ............

Zamisli, lekar si, radiš u crvenoj zoni, nosiš osam sati onaj skafander, ne možeš da piješ vode, ne možeš da jedeš, ne možeš da odeš u wc, završiš smenu, dezinfikuješ se, dođeš kući, upališ tv i vidiš SNS bagru kako igraju kolo oko spomenika Stefanu Nemanji , mitinguju ili prave zurke posela i opela :fdlan: I onda dodje DrKon i pocne da pljuje po svima , a ne sme da upre prstom u pravog krivca jer mu je ovaj vezao ruke odlikovanjem , stanom u BG H20 i Volvom :bljuc:

Dzaba se Vesic upinje da ozivi svoje poslovne promasaje na kojima je pokrao grdne pare , Stajga ce zauvek ostati stajga , kao i trg jedna bezprizorna kamena ploca, vedecemo kakvu ce sad nakazu napraviti od skadalije po 2 put . I sve to narod placa i gleda :eek: Lobotomiran narod :(

Zamisli, lekar si, radiš u crvenoj zoni, nosiš osam sati onaj skafander, ne možeš da piješ vode, ne možeš da jedeš, ne možeš da odeš u wc, završiš smenu, dezinfikuješ se, dođeš kući, upališ tv i vidiš SNS bagru kako igraju kolo oko spomenika Stefanu Nemanji , mitinguju ili prave zurke posela i opela :fdlan: I onda dodje DrKon i pocne da pljuje po svima , a ne sme da upre prstom u pravog krivca jer mu je ovaj vezao ruke odlikovanjem , stanom u BG H20 i Volvom :bljuc:

Dzaba se Vesic upinje da ozivi svoje poslovne promasaje na kojima je pokrao grdne pare , Stajga ce zauvek ostati stajga , kao i trg jedna bezprizorna kamena ploca, vedecemo kakvu ce sad nakazu napraviti od skadalije po 2 put . I sve to narod placa i gleda :eek: Lobotomiran narod :(

SZO: Zagađenje vazduha u Srbiji opasno, 6.600 preuranjenih smrti u 2016.​

ZDRAVLJE Autor:Beta, Politika21. mar. 202109:412 komentara
Podeli:

zagadenje-3-347139-750x422.jpeg
Izvor: N1
Direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije (SZO) u Beogradu Marjan Ivanuša izjavio je da procene te organizacije iz 2016. ukazuju na oko 6.600 preuranjenih smrti usled zagađenja vazduha u Srbiji, i da to zagađenje "može rezultirati" različitim ozbiljnim oboljenjima i dovesti do smrtnih ishoda.

Da prestanemo vise da se lazemo...
Doktori nisu u stalnom kontaktu sa bolesnicima dolaze samo po potrebi tako da ne nose skafandere po 8 sati,ni sestre ne rade po osam sati vec po tri pa onda dolaze nove i tako se rotiraju.
Kroz licni razgovor sa medicinarima niko se nije pozalio da mu je tesko i da skapava od posla,cak sam primetio i ludjacku zelju kod pojedinih da ovo potraje sto duze,kako bi dobijali bonus na plattu,banju itd...

:eek::eek::eek::bljak::bljak::bljak:

Pa ovaj covek pisa po nama !​

On misli da smo mi toliki maloumnici da ce mo progutati njegovu pricu za unakazivanje i nazadovanje srbije​

Doveo je Srbiju na nivo 90 godina i sad okrivljuje zapad za to !​

Ko to Srbiji ne da, kako kaže predsednik, da „štrči“?​

VESTI Autor:Mladen Savatović21. mar. 202119:29

Play Video
U jednom od intervjua tokom posete Ujedinjenim Arapskim Emiratima predsednik Aleksandar Vučić je izjavio da je od pojedinih svetskih zvaničnika dobio poruku da Srbija ne sme da bude uspešnija od drugih zemalja. Ko ima takve zahteve nije želeo ta otkrije, već je samo insinuirao da je reč o Zapadu.
Da je Srbija „ekonomski tigar“ koji živi „zlatno doba“ predsednik je obaveštavao građane mnogo puta. Izgleda da ga nisu samo oni čuli već i neki važni ljudi preko granice, kojima to para uši.

PROČITAJTE JOŠ:​

Aleksandar Vučić

Nemačka analitičarka: Vučiću bi uskoro mogla da svanu teška vremena

VESTI
16. mar. 2021228

Iz EU kritike, Vučić moli svoje poslanike da ne napadaju nezavisne medije i NVO

VESTI
19. mar. 202174

EU reagovala na Vučićevu Instagram objavu o Kosovu i krstu

VESTI
19. mar. 2021250
Zato su mu, priča Vučić, dali ne tako dobronameran savet.
„Srbija mora da bude „more humble“ (poniznija). Dakle, moramo da budemo skromniji, smerniji i ako hoćete i ponizniji. Jer ne može Srbija da bude ta koja će da deli vakcine. Ne može Srbija da bude uspešnija od nekih drugih“, izjavio je predsednik Srbije.
Srbiji je pokazano da je za zadnju klupu u razredu i da ne može da se takmiči sa odlikašima osim u „loptanju“, nastavlja šef države.
https://rs.n1info.com/vesti/ko-to-srbiji-ne-da-kako-kaze-predsednik-da-strci/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back