Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:D
Evs0t3NXEAYTzz_

:think:Kako se ministar odbrane ponaša pod „paljbom“ afera?
U jeku tabloidne afere „Prevrat“ i tabloidne hajke protiv neimenovane grupe u SNS koja navodno želi da „svrgne Vučića“ sa vlasti, ministar odbrane i potpredsednik Vlade Nebojša Stefanović, čiji su bliski saradnici na meti tabloida, nije se oglasio ni po jednom od navoda koji bi mogli da ga se tiču.
https://www.danas.rs/politika/kako-se-ministar-odbrane-ponasa-pod-paljbom-afera/

:klap:
PROFESOR IZ SAD FINANSIRA BESPLATNE UDŽBENIKE ZA NAŠE ĐAKE
677z381_Alek-Kavcic-e1601388771939.jpg

Beograđanin, nekadašnji đak Matematičke gimnazije, a danas jedan od vodećih informatičara na planeti, pozvao je nastavnike u Srbiji da pišu udžbenike čije će izdavanje finansirati njegova fondacija „Alek Kavčić”, a zatim ih besplatno objavljivati na internetu.

Алек Кавчић је учинио за наше школство за пола године, више него сви министри образовања за пола века
Nezamislivo je da u jednoj slobodnoj državi, nakon što jedna Fondacija omogući deci besplatne udžbenike, rukovodstvo te države grčevito brani profit stranih izdavača koji udžbenike debelo naplaćuju. Jedini logični zaključak jeste da Srbija nije slobodna zemlja

Kao prvo, apolična sam. Skroz!

Pisaću ne čitajići temu, na osnovu naslova teme, isprovocirana porukicama koje mi šaljalje prijateljica koja trenutno živi u inostranstvu.
Elem, ovde je živela, radila, imala dobar društveni status, decu školovala.

Svako jutro dobijem od nje poneki montirani snimak o Vučiću, valjda bi trebalo da bude 'smešan', ne znam, ne otvaram, prosto mi je degradirajuće.

Dans sam baš otkačila! Sledeći dan, kada mi pošalje 'smešne' slike i klipove, pitaću je da li tamo daleko, gde oni žive, kruže takve sličice o njihovom predsedniku, ili moraju da ga poštuju jer ga je narod birao?

Ne znam kako već ne shvati da me to ne zanima, da nisam u tom filmu, da mi je dosadila, pogotovu što joj uvek u vidu odgovora pošaljem mali video snimak prelepog cveća sa podlogom instrumentala.

@tema

Nije valjao Tito, nije bio dobar Milošević, ne valja Vučić...svi sve znaju, svi raspravljaju o politici, niko nije dobar!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back