Predsednik Srbije naterao trgovce na niže cene

ako koza laze rog ne laze

imas link a gledaj i numbeo

Нема шта да гледам. И на тараби пише *****.

Сомбор ми је на 50 км, знам доста људи тамо, они често иду у Осјек.

Тренутно ти је у Хрвата рецимо јефтиније месо, техника је знатно јефтинија одавно,

Они су код нас до пре пар година, поготово оно кад су увели евро, долазили масовно, поготово у Богојево и Бачку Паланку. Сад их више скоро па нема.

А ове цене које су ти наведене у том чланку да су као "код нас" су свирање *****.

Нађи ми негде у било којој радњи у Србији туњевину конзерву 160 г испод 100 динара, ја ћу ти их све купити. Нема тога више ни у "руским" продавницама, у којима стварно јесу неке ствари јефтиније.

Хрвати за храну масовно иду у Мађарску, исто као и ми. Србија је прескупа.

Хрвати чак ису и у Словенију, и тамо је јефтиније него у Србији.

Нема шта да гледам. И на тараби пише *****.

Сомбор ми је на 50 км, знам доста људи тамо, они често иду у Осјек.

Тренутно ти је у Хрвата рецимо јефтиније месо, техника је знатно јефтинија одавно,

Они су код нас до пре пар година, поготово оно кад су увели евро, долазили масовно, поготово у Богојево и Бачку Паланку. Сад их више скоро па нема.

А ове цене које су ти наведене у том чланку да су као "код нас" су свирање *****.

Нађи ми негде у било којој радњи у Србији туњевину конзерву 160 г испод 100 динара, ја ћу ти их све купити. Нема тога више ни у "руским" продавницама, у којима стварно јесу неке ствари јефтиније.

Хрвати за храну масовно иду у Мађарску, исто као и ми. Србија је прескупа.

Хрвати чак ису и у Словенију, и тамо је јефтиније него у Србији.

ima u Mere video sam

No pogresan si artikal nasao tunjevinu uvozimo daj nesto sto se proizvodi i kod nas i kod njih

Npr cevapi

Sad plarihnu Lidlu kilo cevapa 600 din

Posto je u hrbatskoj da nije manje mozda?

ima u Mere video sam

No pogresan si artikal nasao tunjevinu uvozimo daj nesto sto se proizvodi i kod nas i kod njih

Npr cevapi

Sad plarihnu Lidlu kilo cevapa 600 din

Posto je u hrbatskoj da nije manje mozda?

Тренутно 750 динара

https://www.lidl.hr/p/svjezi-banjal...eSize=48&searchTrackingChannel=HR&list=search

Само, ***** ја вас што месо купујете у Лидлу...говна не једем.

Углавном, певао не певао, Хрвати више не долазе масовно у Србију да купују, мада су на пример, сокови, кондиторски производи и цигарете и даље углавном јефтинији код нас.

А наши иду у Хрватску да купују.

Тренутно 750 динара

https://www.lidl.hr/p/svjezi-banjalucki-cevapcici/p10048609#searchTrackingMasterId=Product.10048609&searchTrackingTitle=Svježi+banjalučki+ćevapčići&searchTrackingPageSize=48&searchTrackingPage=1&searchTrackingEvent=click&searchTrackingId=Product.10048609&searchTrackingOrigPos=1&searchTrackingPos=1&searchTrackingOrigPageSize=48&searchTrackingChannel=HR&list=search

Само, ***** ја вас што месо купујете у Лидлу...говна не једем.

Углавном, певао не певао, Хрвати више не долазе масовно у Србију да купују, мада су на пример, сокови, кондиторски производи и цигарете и даље углавном јефтинији код нас.

А наши иду у Хрватску да купују.

Sta lupas, svo meso ovo sveze koje Lidl prodaje je Made in Serbia.

Pa kazi sta kupujete tamo ?

Sta je to sto je jeftinije ?

Pa kazi sta kupujete tamo ?

Sta je to sto je jeftinije ?

Ја не идем, мени је далеко. Разлике у ценама нису толике да се исплати.

Купује се техника, кућна хемија, чак и неки грађевински материјали. Храна мање, онако успут.

Бензин је јефтинији, тенутно 0,25-0,30 еур по литри, па кад одеш у неку значајнију набавку, поготово кад су код њих акције, исплати ти се и да наточиш гориво.

Ја не идем, мени је далеко. Разлике у ценама нису толике да се исплати.

Купује се техника, кућна хемија, чак и неки грађевински материјали. Храна мање, онако успут.

Бензин је јефтинији, тенутно 0,25-0,30 еур по литри, па кад одеш у неку значајнију набавку, поготово кад су код њих акције, исплати ти се и да наточиш гориво.

ma sve je to sviranje q da izvines

nikad hrvatska nije bila jeftinija od srbije niti ce

jedina razlika moze biti sverc tj utaja PDV-a

ma sve je to sviranje q da izvines

nikad hrvatska nije bila jeftinija od srbije niti ce

jedina razlika moze biti sverc tj utaja PDV-a

Углавном није, само су сад разлике толико мале, да се њима куповина у Србији не исплати, као што некада јесте.

Тако да је тај твој чланак у ствари свирање *****.

Замисли неког из Хрватске(а да није непосредно уз границу) ко ће да потегне у Србију због пар артикала у некој руској радњи?

Једноставно се не дешава.

Углавном није, само су сад разлике толико мале, да се њима куповина у Србији не исплати, као што некада јесте.

Тако да је тај твој чланак у ствари свирање *****.

Замисли неког из Хрватске(а да није непосредно уз границу) ко ће да потегне у Србију због пар артикала у некој руској радњи?

Једноставно се не дешава.

Sad su marze kod nas pale za 50% tako da ih sijemo za tri duzine bajo moj z:D

Sad su marze kod nas pale za 50% tako da ih sijemo za tri duzine bajo moj z:D

Батали ме тог просипања пропаганде за дневницу... :per:

Не шијемо ми по нижим ценама никог около, а и мале су шансе да ћемо.

А право да ти кажем, и не знам зашто би?

Ми смо економски тигар, и треба да будемо скупљи од околине.

Dok je društvenih mrsimud jasličara odbeglih od pomisli na motiku struja može biti samo skuplja.

Još glupih pitanja?
Ajde gospodin sa belim kečetom...
Povećanje cena struje znači Ustanak
856756_zbor-u-orascu_f.jpg

Back