Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primljen na VMA

Hoće to kad platiš 1.000.000$ večeru s Trumpačem pa ti ne dopuste ni prilaz imanju ... pa još moraš kod Putina, a EU prijeti zavrtanjem pipe ako odeš ... 😂😂
Koliko je bilo za lobiranje jos?
Hoće to kad platiš 1.000.000$ večeru s Trumpačem pa ti ne dopuste ni prilaz imanju ... pa još moraš kod Putina, a EU prijeti zavrtanjem pipe ako odeš ... 😂😂
Koliko jos za lobiranja Blagojevica, a ni generalstab i kasarne nisu pomogli. Nesto mu se gadno zamjerio, mora biti ono kada je podrzao Bajdena sto novcano, sto softvaerski, a i podrska Kamali . . .
Ipak, nasao je rjesenje u njegovom stilu sibicara, sad pitanje, koliko ko ce mu jos vjerovati?

Koliko jos za lobiranja Blagojevica,
kako on moze da lobira kada je ziveo u zatvoru godinama? mozda kod cacija samo da figurira?
nego koristi jadnog coveka, da navodno lobira, a u stvari ga bedno placa dok krade ko zna koliko puta vise iz budzeta za navodno lobiranje

blagojevicu kaze sta da ti platim, evo ti ova sica za slikanje sa mnom, a od srbije naplati 10 ili 100 puta vise kao za lobiranje, eto to vam je aljek maher, jer misli da je pametan

Tebi nije blamaža da predsednik slaže da ima ne jedan nego dva sastanka sa Trampom a onda kada ga otkače i kažu mu da od toga nema ništa on izmisli da se naprasno razboleo i vrati se kući.

Šta je blamaža ako ovo nije.

Meni uopšte ne bi bio problem da je izašao i rekao sastanci su otkazani, sastaću se sa Trampom drugi put i da se mirno vrati kući.

Tramp je budaletina koja danas kaže jedno a sutra drugo, pogledajte samo šta je radio sa carinama, piši - briši, pljuni - liži
sasvim je moguće da mu je i obećao sastanak pa slagao i otkazao.

To uopšte ne bi bio problem ali ova glupost oko bolesti samo da bi se reklo da je on otkazao sastanke a ne da su otkazali njemu jeste nivo nedostojan državnika.
Kao da ne znas, kakav je on? Svi ti atentati, nedam Gazivide, pohapsicu sve tajkune, ohridski sporaumi, litijum, studenti povredili oko policajcu, nasli smo ubice Danke, sniamak sa naplatne, sta je tona kanabisa . . .

Meni uopšte ne bi bio problem da je izašao i rekao sastanci su otkazani, sastaću se sa Trampom drugi put i da se mirno vrati kući.
nikakvih sastanaka nije bilo zakazanih, pa se ne mogu ni otkazati, nema vise hoklice i ne treba mu, ali je vucic lagao za sastanke da bi uzeo pare sebi u dzep, on i sinisa ministar finansija, tako su se dogovporili da vas nasamare jos poodavno, znajuci da trampa nece videti licno, i to mu je jasno junior rekao u beogradu, da se ne nada sastanku sa njegovim ocem! svejedno, da bi ukrao pare sa sinisom, on je vas prevario da ce kao mozda biti sastanaka KOJI KOSTAJU, a ja jos jedino da vam crtam, obojena ulazi u zavrsnu fazu, sada je gotov, lopina je dolijala, i on i sinisa koji samo lapa!

kako on moze da lobira kada je ziveo u zatvoru godinama? mozda kod cacija samo da figurira?
nego koristi jadnog coveka, da navodno lobira, a u stvari ga bedno placa dok krade ko zna koliko puta vise iz budzeta za navodno lobiranje

blagojevicu kaze sta da ti platim, evo ti ova sica za slikanje sa mnom, a od srbije naplati 10 ili 100 puta vise kao za lobiranje, eto to vam je aljek maher, jer misli da je pametan
ima para iz kredita u budjetu, a bice jos. Zanimljivo da mu Sutanovac, topilac jna tenkova, novi US ambasador, nije sredio slikanje kraj ograde trampovog posjeda. Bilo, kako bilo, junacki je nosio infarkt 9 sati preko bare. Valjda nije htio da trosi narodni novac u skupim americkim klinikama?

Турнеја
20250504_060608.png

tebra ne verujem,putin došao na paradu i iz poštovanja kisnuo,mada to sa poštovanjem nije samo trenutna kategorija,mudri poštuju i pretke koji se se izborili za nešto,ne radi se tu o rusiji samo,možeš da poštuješ i amerikance za drugi svetski ili nauku za bolje zdravstvo ili sam život za raznolikost,radi se o vrednostima u smislu težnje ka boljem,poštovanje nečega ne znači da biraš strane,nego principe,tako da ima da ide ko bela lala :rotf:

Gde ga tretiraju kao krpu? Znaš li posle Tita jednog našeg predsednika da mu je dolazilo toliko svetskih državnika?Olaf Šolc(Nemačka),Redžep Tajip Erdogan(Turska),Viktor Orban(Mađarska),Mohamed Bin Zajed(UAE),Ilham Alijev(Azerbejdžan),Džo Bajden(USA),Vladimir Putin(Rusija),Si Đinping(Kina) .
Svuda.
Vecina navedenih je svoje posete sprovele u sklopu sibicarskih aranzmana Neandreja, gde bi za jedno slikanje sa njima, nudio srpsku imovinu ili interese gradjana Srbije. Covek jedino sto zna i jedino sto radi 13 godina jeste predizborna kampanja. Konstantno je u njoj. Naravno da je uspeo platiti neke posete.
Tadic recimo nije nista placao, pa se svejedno sastajao sa brojnim svetskim drzavnicima u skoro duplo kracem vremenskom roku. I svi su ga uvazavali i postovali kao predsednika Srbije. Nijednom se zbog njega nismo crvenili, kao sto to cinimo svaki put kada Vucic treba da se vidi sa nekim ozbiljnim igracem u svetu.
Koliko je bolid posvecen sibiciranje u kupovini paznje i sklopu gradjenja sopstvene bitnosti, govori i jedna u nizu notornih lazi koje je izgovorio, a odnosi se na podatak da je Putin prvi put dosao u Srbiju njega da poseti. Sta da rade i oni i mi sa budalom? Čovek ima svoj svet i paralelnu stvarnost.

A kao krpu ga je upravo sada tretirao Tramp. Navatao ga sa laznom propusnicom kamiondzije, kako pokusava da mu se uvuce na imanje.
Kao krpu ga je tretirao i ranije, taj isti Tramp, kada ga je postavio na hoklicu i naterao da potpiše sporazum, koji mu nije dao ni da pročita, po kom za izraelsko priznanje kosovske nezavisnosti, mi smo u obavezi da prebacimo ambasadu u Jerusalem. To u ni u Alan Fordu nema.

Kao krpu ga je tretirao i Makron, pre nego li mu je ovaj strpao u dzep naše milione, za kupovinu basnoslovno skupih aviona. U toku proslave sto godina pobede u WWI, iako je kao predsednik Srbije, jedne od najvažnijih saveznickih drzava iz redova Antante morao da se nađe u prvom redu zvanica, naguran je u sam ćošak poslednjeg reda, zajedno sa osobljem iz protokola događaja.

Kao krpu ga tretira i sam Putin, što smo mogli saznati iz prepiske Marka Đurića i Zaharove, gde ga upravo Marija podseća da ga svi tretiraju kao krpu, na šta joj Marko Đurić odgovara, da oni nemaju pravo na takvu primedbu, kako je Vučić prilikom svojih poseta Putinu, morao satima da sedi u hodniku, ne bi li se ovaj udostojio da ga primi.

Sitan šizofreničar, koga ozbiljni drzavnici izvozaju za lovu, sopstvene interese u Srbiji, dok im je koristan. Onda ga degažiraju nogom v'buljo, da nama ovde kuka kako mu nije dobro i da je bolestan, iako mu to odlično znamo.

Nije sigurno, ali jutros stižu vesti da mu se u toku noci Medvedev obilato istovario po glavi.

Svuda.
Vecina navedenih je svoje posete sprovele u sklopu sibicarskih aranzmana Neandreja, gde bi za jedno slikanje sa njima, nudio srpsku imovinu ili interese gradjana Srbije. Covek jedino sto zna i jedino sto radi 13 godina jeste predizborna kampanja. Konstantno je u njoj. Naravno da je uspeo platiti neke posete.
Tadic recimo nije nista placao, pa se svejedno sastajao sa brojnim svetskim drzavnicima u skoro duplo kracem vremenskom roku. I svi su ga uvazavali i postovali kao predsednika Srbije. Nijednom se zbog njega nismo crvenili, kao sto to cinimo svaki put kada Vucic treba da se vidi sa nekim ozbiljnim igracem u svetu.
Koliko je bolid posvecen sibiciranje u kupovini paznje i sklopu gradjenja sopstvene bitnosti, govori i jedna u nizu notornih lazi koje je izgovorio, a odnosi se na podatak da je Putin prvi put dosao u Srbiju njega da poseti. Sta da rade i oni i mi sa budalom? Čovek ima svoj svet i paralelnu stvarnost.

A kao krpu ga je upravo sada tretirao Tramp. Navatao ga sa laznom propusnicom kamiondzije, kako pokusava da mu se uvuce na imanje.
Kao krpu ga je tretirao i ranije, taj isti Tramp, kada ga je postavio na hoklicu i naterao da potpiše sporazum, koji mu nije dao ni da pročita, po kom za izraelsko priznanje kosovske nezavisnosti, mi smo u obavezi da prebacimo ambasadu u Jerusalem. To u ni u Alan Fordu nema.

Kao krpu ga je tretirao i Makron, pre nego li mu je ovaj strpao u dzep naše milione, za kupovinu basnoslovno skupih aviona. U toku proslave sto godina pobede u WWI, iako je kao predsednik Srbije, jedne od najvažnijih saveznickih drzava iz redova Antante morao da se nađe u prvom redu zvanica, naguran je u sam ćošak poslednjeg reda, zajedno sa osobljem iz protokola događaja.

Kao krpu ga tretira i sam Putin, što smo mogli saznati iz prepiske Marka Đurića i Zaharove, gde ga upravo Marija podseća da ga svi tretiraju kao krpu, na šta joj Marko Đurić odgovara, da oni nemaju pravo na takvu primedbu, kako je Vučić prilikom svojih poseta Putinu, morao satima da sedi u hodniku, ne bi li se ovaj udostojio da ga primi.

Sitan šizofreničar, koga ozbiljni drzavnici izvozaju za lovu, sopstvene interese u Srbiji, dok im je koristan. Onda ga degažiraju nogom v'buljo, da nama ovde kuka kako mu nije dobro i da je bolestan, iako mu to odlično znamo.

Nije sigurno, ali jutros stižu vesti da mu se u toku noci Medvedev obilato istovario po glavi.
. . . , :rotf: :cepanje: :rotf: :cepanje: :rotf: :cepanje: :rotf: :cepanje: :rotf: :cepanje: :hahaha::hahaha::bum::klap::klap:

Svuda.

Ala si se ti nalupetao ovde :D Pa naravno da su ga ponižavali jer zapad ne može da se pomiri sa činjenicom da Vučić jednostavno NEĆE da spusti glavu i prihvati da slepo sledi zapadnu ideologiju, mantru i histeriju,pa i Harčenko je objasnio o čemu se radi.Mi smo suviše mala država da bi se jedan naš predsednik sastajao sa državnicima svetskog formata sa istoka,a to zapadu ne odgovara,jer isti ti sa istoka su ispalili velike igrače sa zapada.Zadnja epska pušagija se desila sa Trampom i njegovim vlažnim snovima da će da natera Rusiju da uradi kako on kaže.Prekid sukoba u Ukrajini za koliko ono beše?
I vidim da (s)pominješ Borisa Tadića.Ne zaboravi da je on bio na čelu države kada je tzv. Kosovo proglasilo nezavisnost.Jel navijaš da nam se takav nađe na čelu države?Da izdaje srpske nacionalne interese i da ide da se izvinjava u naše ime za nešto što srpski narod nije učinio(Srebrenica) ?Jel ti takav po volji?

Ala si se ti nalupetao ovde :D Pa naravno da su ga ponižavali jer zapad ne može da se pomiri sa činjenicom da Vučić jednostavno NEĆE da spusti glavu i prihvati da slepo sledi zapadnu ideologiju, mantru i histeriju.
Pa koliko vas ima u tom profilu?
Jedan me pita kada su ga ponižavali; drugi konstatuje da je sasvim normalno što ga ponižavaju kada odgovorim na pitanje prvog; dok treći ima neke konfabulacije da Hulju ponižavaju zato što nešto neće, iako baš upravo on sve hoće i daje svima sve što traže.
Morate vas trojica sesti i dogovoriti se.
Ja ne mogu da radim u ovakvim uslovima.

Pa koliko vas ima u tom profilu?
Jedan me pita kada su ga ponižavali; drugi konstatuje da je sasvim normalno što ga ponižavaju kada odgovorim na pitanje prvog; dok treći ima neke konfabulacije da Hulju ponižavaju zato što nešto neće, iako baš upravo on sve hoće i daje svima sve što traže.
Morate vas trojica sesti i dogovoriti se.
Ja ne mogu da radim u ovakvim uslovima.
Auuuu :neutral: Pa ti dečko imaš šizofrena cepanja (Vratiće se rode,susret sa patrolom saobraćajne policije) jer me doživljavaš kao tri osobe u jednom profilu.

Auuuu :neutral: Pa ti dečko imaš šizofrena cepanja (Vratiće se rode,susret sa patrolom saobraćajne policije) jer me doživljavaš kao tri osobe u jednom profilu.
Ono istina, ni jedan od vas trojice ne prati radnju fabule i nije sposoban za normalnu diskusiju, već kao papagajii bacate botovske fraze i besmislica, ali zato možete da vrištite koliko vam volja.
Da vam čika bonu koliko god da vas ima.

Ono istina, ni jedan od vas trojice ne prati radnju fabule i nije sposoban za normalnu diskusiju, već kao papagajii bacate botovske fraze i besmislica, ali zato možete da vrištite koliko vam volja.
Da vam čika bonu koliko god da vas ima.
Sve bi naravno bilo kako treba,i ti bi bio veoma zadovoljan,ako bi pljuvali po Srbiji i svemu srpskom?

Back