Gde ga tretiraju kao krpu? Znaš li posle Tita jednog našeg predsednika da mu je dolazilo toliko svetskih državnika?Olaf Šolc(Nemačka),Redžep Tajip Erdogan(Turska),Viktor Orban(Mađarska),Mohamed Bin Zajed(UAE),Ilham Alijev(Azerbejdžan),Džo Bajden(USA),Vladimir Putin(Rusija),Si Đinping(Kina) .
Svuda.
Vecina navedenih je svoje posete sprovele u sklopu sibicarskih aranzmana Neandreja, gde bi za jedno slikanje sa njima, nudio srpsku imovinu ili interese gradjana Srbije. Covek jedino sto zna i jedino sto radi 13 godina jeste predizborna kampanja. Konstantno je u njoj. Naravno da je uspeo platiti neke posete.
Tadic recimo nije nista placao, pa se svejedno sastajao sa brojnim svetskim drzavnicima u skoro duplo kracem vremenskom roku. I svi su ga uvazavali i postovali kao predsednika Srbije. Nijednom se zbog njega nismo crvenili, kao sto to cinimo svaki put kada Vucic treba da se vidi sa nekim ozbiljnim igracem u svetu.
Koliko je bolid posvecen sibiciranje u kupovini paznje i sklopu gradjenja sopstvene bitnosti, govori i jedna u nizu notornih lazi koje je izgovorio, a odnosi se na podatak da je Putin prvi put dosao u Srbiju njega da poseti. Sta da rade i oni i mi sa budalom? Čovek ima svoj svet i paralelnu stvarnost.
A kao krpu ga je upravo sada tretirao Tramp. Navatao ga sa laznom propusnicom kamiondzije, kako pokusava da mu se uvuce na imanje.
Kao krpu ga je tretirao i ranije, taj isti Tramp, kada ga je postavio na hoklicu i naterao da potpiše sporazum, koji mu nije dao ni da pročita, po kom za izraelsko priznanje kosovske nezavisnosti, mi smo u obavezi da prebacimo ambasadu u Jerusalem. To u ni u Alan Fordu nema.
Kao krpu ga je tretirao i Makron, pre nego li mu je ovaj strpao u dzep naše milione, za kupovinu basnoslovno skupih aviona. U toku proslave sto godina pobede u WWI, iako je kao predsednik Srbije, jedne od najvažnijih saveznickih drzava iz redova Antante morao da se nađe u prvom redu zvanica, naguran je u sam ćošak poslednjeg reda, zajedno sa osobljem iz protokola događaja.
Kao krpu ga tretira i sam Putin, što smo mogli saznati iz prepiske Marka Đurića i Zaharove, gde ga upravo Marija podseća da ga svi tretiraju kao krpu, na šta joj Marko Đurić odgovara, da oni nemaju pravo na takvu primedbu, kako je Vučić prilikom svojih poseta Putinu, morao satima da sedi u hodniku, ne bi li se ovaj udostojio da ga primi.
Sitan šizofreničar, koga ozbiljni drzavnici izvozaju za lovu, sopstvene interese u Srbiji, dok im je koristan. Onda ga degažiraju nogom v'buljo, da nama ovde kuka kako mu nije dobro i da je bolestan, iako mu to odlično znamo.
Nije sigurno, ali jutros stižu vesti da mu se u toku noci Medvedev obilato istovario po glavi.