Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primljen na VMA

je teže i ozbiljnije, to oni više lažu i napadaju. Neka ostane zabeleženo, da ne zaboravimo.

1746277539381.png
to sto ti nama postavljas je obican magazin, a ne zvanicna - oficijelna najava da je do sastanka trebalo da dodje, kao kada bi nesto najavljivao vas informer i djv, pa posle do toga ne dodje
The National Interest is an American bimonthly international relations magazine edited by American journalist Jacob Heilbrunn

znaci macku o rep TNI, gde je najava BELE KUCE? gde je najava predsnikobe predstavnice za stampu? nema, poijela maca?

dokazi da je sastanak bio zakazan, tabloidi, i magazini privatnih lica, nekih kao novinara nisu nikakav dokaz, oni mogu da pisu sta hoce, a sta kazu zvanicnicni to se racuna

Poslednja izmena:
Rukovao se sa JD Vensom verovatno...to je bilo fatalno i za papu
Ja sam čuo da niko nije hteo da ga vidi. Neko nebitan ga je pitao da li će stvarno ići u Moskvu na Putunovu feštu i kad je rekao da hoće odjednom su mu se sva vrata zalupila.
Naime republikanski senatori su zajedno s demokratama izglasali mnogo oštrije sankcije Rusiji i trenutno im je stav po pitanju odlaska u Moskvu isti kao evropski. Lindzi Grejem, moćni republikanski vođa od kojeg Trampu mnogo toga zavisi je izgurao celu stvar.
Vučić nije na vreme shvatio da je stav u Americi prema Rusima drugačiji nego pre par nedelja. Zelenski im je dao što su tražili, a Putin ne i sad su veoma ljuti.
Niste primetili da ni Orbana neće biti u Moskvi 9. maja? Izgleda ni Fica.

Poslednja izmena:
Ja sam čuo da niko nije hteo da ga vidi. Neko nebitan ga je pitao da li će stvarno ići u Moskvu na Putunovu feštu i kad je rekao da hoće odjednom su mu se sva vrata zalupila.
Naime republikanski senatori su zajedno s demokratama izglasali mnogo oštrije sankcije Rusiji i trenutno im je stav po pitanju odlaska u Moskvu isti kao evropski. Lindzi Grejem, moćni republikanski vođa od kojeg Trampu mnogo toga zavisi je izgurao celu stvar.
Vučić nije na vreme shvatio da je stav u Americi prema Rusima drugačiji nego pre par nedelja. Zelenski im je dao što su tražili, a Putin ne i sad su veoma ljuti.
Niste primetili da ni Orbana neće biti u Moskvi 9. maja?
Ja ne znam da je iko ikada poželeo da se vidi sa Vučićem a da ne mora ili da nema neku korist od toga.
Ko bi poželeo da se sastane sa avom, onako, zato što je prijatan, zabavan, i što je lepo biti u njegovom društvu. :lol:

Back