Black Hand
Ističe se
- Poruka
- 2.057
Ne izvrci cinjenice i ne pakuj to tako. Nije lepo zaglupljivati narod koji je vec sludjen.
Pa nije lepo.
To rade oni koji pričaju da su to pare građana Srbije.
Idi podigni ih na bankomatu ako su to tvoje pare..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne izvrci cinjenice i ne pakuj to tako. Nije lepo zaglupljivati narod koji je vec sludjen.

Vazi, pravimo se nevestiPa nije lepo.
To rade oni koji pričaju da su to pare građana Srbije.
Idi podigni ih na bankomatu ako su to tvoje pare..![]()

Vazi, pravimo se nevesti
Ti volis AV jel’ da?
Cini mi se da si se izjasnio da nije tako... ?

Na jednoj temi, pratim tvoj rad I delo, imas lep avatar, samo zbog toga

Na jednoj temi, pratim tvoj rad I delo, imas lep avatar, samo zbog toga![]()

Ruski tajni agentiotrovali ga..

to sto ti nama postavljas je obican magazin, a ne zvanicna - oficijelna najava da je do sastanka trebalo da dodje, kao kada bi nesto najavljivao vas informer i djv, pa posle do toga ne dodjeje teže i ozbiljnije, to oni više lažu i napadaju. Neka ostane zabeleženo, da ne zaboravimo.
![]()
Rukovao se sa JD Vensom verovatno...to je bilo fatalno i za papuZna li se šta mu je tačno naopako?
I Brnaba se uključila, znači nekakva kampanja je posredi.
Alo time pokazuje koliko da Ameri cene."ŽELIM MU POTPUN I BRZ OPORAVAK" Rod Blagojević uputio punu podršku Vučiću (FOTO)
https://www.alo.rs/vesti/politika/1057582/rod-blagojevic-uputio-punu-podrsku-vucicu/vest

Ja sam čuo da niko nije hteo da ga vidi. Neko nebitan ga je pitao da li će stvarno ići u Moskvu na Putunovu feštu i kad je rekao da hoće odjednom su mu se sva vrata zalupila.Rukovao se sa JD Vensom verovatno...to je bilo fatalno i za papu
Slažem se da nije dobro kada se Brnaba uključi.I Brnaba se uključila, znači nekakva kampanja je posredi.
Ili neće u Moskvu, ili spinuje što ga Doni od.ebao. Ili oće da inscenira da je riknuo, pa promeni identitet i da pobegne na Floridu.
Ja ne znam da je iko ikada poželeo da se vidi sa Vučićem a da ne mora ili da nema neku korist od toga.Ja sam čuo da niko nije hteo da ga vidi. Neko nebitan ga je pitao da li će stvarno ići u Moskvu na Putunovu feštu i kad je rekao da hoće odjednom su mu se sva vrata zalupila.
Naime republikanski senatori su zajedno s demokratama izglasali mnogo oštrije sankcije Rusiji i trenutno im je stav po pitanju odlaska u Moskvu isti kao evropski. Lindzi Grejem, moćni republikanski vođa od kojeg Trampu mnogo toga zavisi je izgurao celu stvar.
Vučić nije na vreme shvatio da je stav u Americi prema Rusima drugačiji nego pre par nedelja. Zelenski im je dao što su tražili, a Putin ne i sad su veoma ljuti.
Niste primetili da ni Orbana neće biti u Moskvi 9. maja?

Iz njihove perspektive, to ima smisla. Njih šprdnja uništava. Sve ono karikaturalno što rade, oni na silu pokušavaju da prikažu kao korisno i ozbiljno, a ti kad vidiš, prosto te tera da se podsmevaš.Лудилу нема краја: Министар тражи да се хапсе сви који данас исмевају Вучића!
https://srbin.info/politika/ludilu-...i-da-se-hapse-svi-koji-danas-ismevaju-vucica/
Pa imaju korist od njega. Već im je dao generalštab, a i litijum će.Ja ne znam da je iko ikada poželeo da se vidi sa Vučićem a da ne mora ili da nema neku korist od toga.
Ko bi poželeo da se sastane sa avom, onako, zato što je prijatan, zabavan, i što je lepo biti u njegovom društvu.![]()