Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primljen na VMA

Dačić: Vučićevoj bolesti se raduju svi neprijatelji Srbije​

https://www.danas.rs/vesti/politika/dacic-vucic-bolest/
mos' konju rep da iscupa, ajde prestanite da lazete, ako je bolestan, samo je glava problem, igra basket, spasava iz mecava, ma sta sve ne radi, i sta mu fali?
svi mi koji smo njegovih godina isto imamo pritisak, jedino ako ima problem sa srcem i krvnim sudovima, ali valjda mu je kardiolog rekao

Миливојевић: Вучићу забранили улаз на имање Доналда Трампа, зато му није добро

Poslednja izmena:
118677_crop.jpg

Ne bih se iznenadio da je pokušao i u njihove bolnice, ali su ga isterali, jer mu nije ništa, a oni ne žele da se izmotavaju. :D
ma kakvi, ovde je mogao da dobije prvoklasni pregled, sigurno je uplatio neko zdravstveno, plus je mogla vasiljevicka i mali sve da snimaju, i show da naprave na nekoj klinici sa njim u bolnickoj kecelji... ispali su glupi, jer mu ovako retko ko veruje da nije samo poljubio vrata, a ne da ce da divani sa trampom i to vise puta cak

samo je trebao da ostane jos dan ili dva, i da napravi od svega spektakl, i ja bih se :worth: bezanje je kukavicki, ispao je seronja kome niko ne veruje, a mozda mu stvarno cuka trokira, kada jede virsle i majonez na tv-u, cirka vincugu itd, CACI. a moze da priusti zdravu hranu

Kako mediji iz Kine, Rusije i SAD pišu o iznenadnom povratku Vučića u zemlju​

https://direktno.rs/vesti/svet/605666/vucic-amerika-strani-mediji.html
Ruska agencija TASS prenela je, pozivajući se na svoj izvor, da Vučić ostaje u vojnoj bolnici, dok će razlozi pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja biti saopšteni u narednim danima. Agencija podseća da je Vučić bio prinuđen da pre vremena završi posetu SAD zbog zdravstvenih problema.

TASS dodaje i da je Vučić prethodno izjavio da namerava da prisustvuje Paradi pobede u Moskvi 9. maja, osim ukoliko mu se "nešto ne dogodi ili ne nastupi neka neverovatna pretnja po Srbiju".

Znači, ranije je najavljivao, da ako mu se nešto desi, neće u Moskvu... Pa mogao je da nenajavljuje, manje bi izgledalo kao da je izrežirano.

Kako mediji iz Kine, Rusije i SAD pišu o iznenadnom povratku Vučića u zemlju​

https://direktno.rs/vesti/svet/605666/vucic-amerika-strani-mediji.html
TASS dodaje i da je Vučić prethodno izjavio da namerava da prisustvuje Paradi pobede u Moskvi 9. maja, osim ukoliko mu se "nešto ne dogodi ili ne nastupi neka neverovatna pretnja po Srbiju".
Znači, ranije je najavljivao, da ako mu se nešto desi, neće u Moskvu... Pa mogao je da nenajavljuje, manje bi izgledalo kao da je izrežirano.
preduhitrio si me, ali jeste, ovako ispada da laze

ja sam ubedjen da on nije imao nikakve sastanke sa trampom u planu, vec da je sve ovo isplanirano jos u beogradu, pa app, sva ova foliraza, cuj pritosak 165/95, pa i ja ga imam, PA STA? on zivi sa tim pritiskom, nije mu u usa skocio

patoloski lazov je najavljivao sastanke sa trampom, a oni nisu bili u planu - to je priblem, sto laze, macku o rep sta pisu magazini kao TNI

Poslednja izmena:

Back