Predsednik Srbije Aleksandar Vučić mora da traži smenu komandanta KFOR-a na Kosovu

Ja i kazem da Sipci nece nista, a nece ni Zapad, nema vise mooda za tako nesto, nije svet isti kao 90-tih.

I zato je moment da se obracunamo sa nasim izdajnicima. Price o (bratstvu-) jedinstvu cemo posle, KADA POCISTIMO izdajnicku bagru.

Srbi sa KiM treba da prvo pociste Srpsku listu, negde sam cuo da su vec poceli da ih samaraju, i onda pravac Beograd da upale iskru i da mi pocistimo nasu bandu ovde. Da iz ove katastrofe bar nesto dobro izadje po Srbiju i Srbe. Jer Srbi na KiM nemaju cemo da se nadaju pod VELEIZDAJNIKOM, kao sto vide IMA DA IH NEMA. Za 10 godina ih je UNAKAZIO, od potpune autonomije Severa i fizicke zastite (most) doveo ih je do potpune okupacije gde nemaju nikakve ingerencije niti ista, osim skola i bolnica, a sto neko rece Siptare i ne zanima da im placaju to - neka sami Srbi placaju. Ono sto im sledi pod VELEIZDAJNIKOM, evo zapamtite, je isto sto i Srbima iz Krajine pod Slobom (ali i VELEIZDAJNIKOM, bio ministar tada).

Onda ce biti lakse da se oslobadja i KiM.

1. Srbi na severu, da su pametni, i da imaju m**da, bi uzeli oruzje formirali gerila vojsku i zauzeli sever kosovo. Bilo bi kao SAO Sever KiM. Ne bi mogli ni KFOR ni Kurti da ih sprece u tome.

2. Vucic da je iskreni borac za Kosovo, bi pustio vojsku Srbije na sever Kosova momentalno. Najjednostavnije, power move. Ne bi SAD opalio pusku za to.

Ali posto ni 1 ni 2 se ne desava. Onda znamo sta je ustvari situacija.

Ovo je spasavanje (redova) VELEIZDAJNIKA. Videli da mu se opasno drma stolica u Srbiji pa hajde da mu damo malo vetra u ledja, posto je obavio prakticno sve sto je trebalo, jos da opljackaju, pardon privatizuju, pardon prevedu u akcionarsko drustvo jos onih 20-tak firmi sto je ostalo u Srbiji pa mogu da begaju.
Znači ne valja ni kad podržavaju Albance, a ne valja ni kad podržavaju Srbe.

Do yaya.

1. Srbi na severu, da su pametni, i da imaju m**da, bi uzeli oruzje formirali gerila vojsku i zauzeli sever kosovo. Bilo bi kao SAO Sever KiM. Ne bi mogli ni KFOR ni Kurti da ih sprece u tome.

2. Vucic da je iskreni borac za Kosovo, bi pustio vojsku Srbije na sever Kosova momentalno. Najjednostavnije, power move. Ne bi SAD opalio pusku za to.

Ali posto ni 1 ni 2 se ne desava. Onda znamo sta je ustvari situacija.

Moguce da si u pravu, ali je ulog veliki (da li bi ili ne bi). Svejedno, da bi to bila cak i teorijska mogucnost PRVO MORAJU DA POCISTE SRPSKU IZDAJNICKU LISTU, a mi ovde VELEIZDAJNIKA I NJEGOVU BANDU. Onda nema opasnosti od izdaje i potpisa, tj lakse se dise, pa bi se videlo sta da se radi.

Ovako smo i mi i oni dole vezanih ruku i nogu od strane VELEIZDAJNIKA I NJEGOVE KLIKE.

Moguce da si u pravu, ali je ulog veliki (da li bi ili ne bi). Svejedno, da bi to bila cak i teorijska mogucnost PRVO MORAJU DA POCISTE SRPSKU IZDAJNICKU LISTU, a mi ovde VELEIZDAJNIKA I NJEGOVU BANDU. Onda nema opasnosti od izdaje i potpisa, tj lakse se dise, pa bi se videlo sta da se radi.

Ovako smo i mi i oni dole vezanih ruku i nogu od strane VELEIZDAJNIKA I NJEGOVE KLIKE.

Onda si odgovorio na moje pitanje zasto Vucic ne radi to sto sam naveo. Vucic jednostavno, je pustio KiM niz vodu, u meku smrt.

Ako je to jasno i nama iz daleka, to mora da je jos jasnije njima koji zive dole. Znaci dolazimo do drugog pitanja, zasto dole ne postoji lokalna snaga otpora?

Na KiM mora da postoji otpor i Vucicu i Kurtiju. Ako to Kosovski Srbi ne shvate, i zele da nastave da zive na grbaci i da budu tudje sluge, onda im je zasluzen nestanak.

Primer pobede je u CG, gde su Srbi rekli ne i Vucicu i Milu. Primer poraza je Krajina, gde su Srbi samo slusali Beograd. Ovde na Kosovo vidimo da je nova Krajina u pripremi. Odnosno poraz.

Onda si odgovorio na moje pitanje zasto Vucic ne radi to sto sam naveo. Vucic jednostavno, je pustio KiM niz vodu, u meku smrt.

Ako je to jasno i nama iz daleka, to mora da je jos jasnije njima koji zive dole. Znaci dolazimo do drugog pitanja, zasto dole ne postoji lokalna snaga otpora?

Na KiM mora da postoji otpor i Vucicu i Kurtiju. Ako to Kosovski Srbi ne shvate, i zele da nastave da zive na grbaci i da budu tudje sluge, onda im je zasluzen nestanak.

Primer pobede je u CG, gde su Srbi rekli ne i Vucicu i Milu. Primer poraza je Krajina, gde su Srbi samo slusali Beograd. Ovde na Kosovo vidimo da je nova Krajina u pripremi. Odnosno poraz.

Ja se sve slazem, ali cuo si Neska koji je sa KiM a i neki drugi pravdaju da moraju da slusaju jer ih inace brisu sa platnih spiskova Srbije.

Drugim recima, dragi moj, ogljeno do koske: SRBI SU PRODALI VERU ZA VECERU, odnosno dali su 150 milijardi vredno (u resursima, da se sluzimo jezikom novca koji izgleda jedino svi razumemo, o svetinjama i simbolicnom znacaju necu da pricam) KiM za svoje bedne plate od 300-400 eur i qrvanje Siptarima pod VELEIZDAJNIKOM. Stavise, stavili su i svoje i vratove svojih porodica na panj Siptarima jer su sada dosli do toga da su potpuno nezasticeni, bez icega osim svojih imanja i mozda ponekog sakrivenog oruzja.

I SVE TO ZARAD 300-400 PROKLETIH EVRA MESECNO.

Ispada da bi se, da je tursko vreme, 90% Srba na KiM pomuslimanilo.

Da ne bude da sad pljujemo svi na te nesrecne ljude, isto je u Srbiji. Ali hebiga, svi pravimo svoje izbore - nekad su nasi preci isli na KOLAC i gubili glave za krst casni i slobodu zlatnu i nisu menjali veru za novac, a danas nam tesko da odbijemo 300-400 EUR nego sa tu sicu prodajemo sve, pa i sopstvene zivote u krajnjem. I sve to nakon sto su VIDELI kako su prosli Srbi iz Krajine.

Postali smo jako losi kao narod, i izgleda da nas Bog dariva kako smo zasluzili.

Ja se sve slazem, ali cuo si Neska koji je sa KiM a i neki drugi pravdaju da moraju da slusaju jer ih inace brisu sa platnih spiskova Srbije.

Drugim recima, dragi moj, ogljeno do koske: SRBI SU PRODALI VERU ZA VECERU, odnosno dali su 150 milijardi vredno (u resursima, da se sluzimo jezikom novca koji izgleda jedino svi razumemo, o svetinjama i simbolicnom znacaju necu da pricam) KiM za svoje bedne plate od 300-400 eur i qrvanje Siptarima pod VELEIZDAJNIKOM. Stavise, stavili su i svoje i vratove svojih porodica na panj Siptarima jer su sada dosli do toga da su potpuno nezasticeni, bez icega osim svojih imanja i mozda ponekog sakrivenog oruzja.

I SVE TO ZARAD 300-400 PROKLETIH EVRA MESECNO.

Ispada da bi se, da je tursko vreme, 90% Srba na KiM pomuslimanilo.

Da ne bude da sad pljujemo svi na te nesrecne ljude, isto je u Srbiji. Ali hebiga, svi pravimo svoje izbore - nekad su nasi preci isli na KOLAC i gubili glave za krst casni i slobodu zlatnu i nisu menjali veru za novac, a danas nam tesko da odbijemo 300-400 EUR nego sa tu sicu prodajemo sve, pa i sopstvene zivote u krajnjem. I sve to nakon sto su VIDELI kako su prosli Srbi iz Krajine.

Postali smo jako losi kao narod, i izgleda da nas Bog dariva kako smo zasluzili.

Predugo smo los narod....vec vek i vise vecina naseg naroda je uzasno licemeran, negativan, materijalan bez ikakve porodicne vrednosti ili morala. Ovo su sve posledice toga. Bez ljubavi, iskrenosti i ljudkosti nestace nas srpski narod veoma brzo. To mora da polazi od nas samih, da progovorimo istinu i o Kosovu i o svim nasim porazima a i pobedama.

Srbijanci kako radite tako vam bog daje-vraca.
tako mi Allaha, nisi u pravu...Bog ima neka neodlozna posla, uskoro planira i nama da pomogne...a uvek se pomase posredno, preko Nemacke...nedostaju im razna radnicka zanimanja...tako ce srediti kod Svabova, jedno 100 000 stalnih radnih papira i eto srpskih fizikalaca po Berlinu

Back