- Poruka
- 252
Ja i kazem da Sipci nece nista, a nece ni Zapad, nema vise mooda za tako nesto, nije svet isti kao 90-tih.
I zato je moment da se obracunamo sa nasim izdajnicima. Price o (bratstvu-) jedinstvu cemo posle, KADA POCISTIMO izdajnicku bagru.
Srbi sa KiM treba da prvo pociste Srpsku listu, negde sam cuo da su vec poceli da ih samaraju, i onda pravac Beograd da upale iskru i da mi pocistimo nasu bandu ovde. Da iz ove katastrofe bar nesto dobro izadje po Srbiju i Srbe. Jer Srbi na KiM nemaju cemo da se nadaju pod VELEIZDAJNIKOM, kao sto vide IMA DA IH NEMA. Za 10 godina ih je UNAKAZIO, od potpune autonomije Severa i fizicke zastite (most) doveo ih je do potpune okupacije gde nemaju nikakve ingerencije niti ista, osim skola i bolnica, a sto neko rece Siptare i ne zanima da im placaju to - neka sami Srbi placaju. Ono sto im sledi pod VELEIZDAJNIKOM, evo zapamtite, je isto sto i Srbima iz Krajine pod Slobom (ali i VELEIZDAJNIKOM, bio ministar tada).
Onda ce biti lakse da se oslobadja i KiM.
1. Srbi na severu, da su pametni, i da imaju m**da, bi uzeli oruzje formirali gerila vojsku i zauzeli sever kosovo. Bilo bi kao SAO Sever KiM. Ne bi mogli ni KFOR ni Kurti da ih sprece u tome.
2. Vucic da je iskreni borac za Kosovo, bi pustio vojsku Srbije na sever Kosova momentalno. Najjednostavnije, power move. Ne bi SAD opalio pusku za to.
Ali posto ni 1 ni 2 se ne desava. Onda znamo sta je ustvari situacija.