Predsednik Srbije Aleksandar Vučić mora da traži smenu komandanta KFOR-a na Kosovu

nesko101

Elita
Poruka
19.590
AUTORSKA
Ovo je apel vučićevcima da mu lično prenesu i da mu kažu da mora da traži odgovornost komandanta KFOR-a na Kosovu jer je sigurno da je korumpiran od strane šiptara u Prištini.
Korupiranost najvišeg oficira KFOR-a je lako dokaziva jer je krenuo na mirne Srbe koji su sedeli a njihova uloga je da štite ugrožen živalj a ne da vojno podržavaju šiptare u nasilnoj okupaciji na teritoriji gde je skoro sto posto Srba.A svi znamo da su šiptari imali zaštitu svo vreme a Srbi nisu nikada zato je i bilo pogroma pod njima.
Dokaz je i ponašanje Amerike na ovu situaciju gde im preti i izbacivanje iz saveta Evrope tim šiptarskim teroristima i zlotvorima.

AUTORSKA
Trenutno dešavanje pre svih medija glasi da šiptarska policija pokušava da skine Srpsku zastavu na dečijem Srpskom obdaništu u Bošnjak mahali verovatno žele da eskaliraju sukobe i razvuku Srbe koji brane Srpske opštine.
Sve je više dokaza da je ovo delo NEMAČKE a naš predsednik verbalno prihvatio njihov plan a priča kako će da brani Srbe.LAŽE BRE.

Dao hitno neopozivu ostavku na mesto predsednika Srbije i avionom pobegao iz zemlje zbog krivične odgovornosti.
sta bi ti uradio po pitanju Kosova a tebi izgleda daleko vaznije da se on ukloni bez obzira na kosovski problem. U tom slucaju, izgleda da postoji drugi, mnogo veci problem, radi kojeg ce nekome odgovarati da se Vucic ukloni.

sta bi ti uradio po pitanju Kosova a tebi izgleda daleko vaznije da se on ukloni bez obzira na kosovski problem. U tom slucaju, izgleda da postoji drugi, mnogo veci problem, radi kojeg ce nekome odgovarati da se Vucic ukloni.
Pa ja nisam slep kao ti pa da ne vidim da je štetočina jer bezuslovno popušta i pregovara sa okrvavljenim terorističkim zlikovcima.

Pa ja nisam slep kao ti pa da ne vidim da je štetočina jer bezuslovno pregovara sa okrvavljenim terorističkim zlikovcima.
pregovara?..........o cemu?
Zar on nije vec odavno zavrsio taj posao oko predavanja i priznanja kosova? I to je "priznanje" je verovatno razlog zasto govoris da je stetocina.
Sta to ameri jos traze od njega i zasto pokusavaju tebe naterati da srusis Vucica ako je on kao stetocina uradio sve sto su od njega ameri trazili?
Oko cega ameri sa Vucicem i dalje pregovaraju?

Zar on nije vec odavno zavrsio taj posao oko predavanja i priznanja kosova? I to je "priznanje" je verovatno razlog zasto govoris da je stetocina.
Sta to ameri jos traze od njega i zasto pokusavaju tebe naterati da srusis Vucica ako je on kao stetocina uradio sve sto su od njega ameri trazili?
Pregovaraju iza kamera i medija na primer da nam ne ustupi dronove kojima ćemo napasti njihove baze i punktove na Severu Kosova na primer.

AUTORSKA
Ovo je apel vučićevcima da mu lično prenesu i da mu kažu da mora da traži odgovornost komandanta KFOR-a na Kosovu jer je sigurno da je korumpiran od strane šiptara u Prištini.
Korupiranost najvišeg oficira KFOR-a je lako dokaziva jer je krenuo na mirne Srbe koji su sedeli a njihova uloga je da štite ugrožen živalj a ne da vojno podržavaju šiptare u nasilnoj okupaciji na teritoriji gde je skoro sto posto Srba.A svi znamo da su šiptari imali zaštitu svo vreme a Srbi nisu nikada zato je i bilo pogroma pod njima.
Dokaz je i ponašanje Amerike na ovu situaciju gde im preti i izbacivanje iz saveta Evrope tim šiptarskim teroristima i zlotvorima.

Zivis na Kosovu, sto se ne bavis politikom? Vidis da vas nema dovoljno da ista radite osim da budete poslusnici Vucicevi

dzabe pokusavas, neces dobiti odgovor od njega jer ni sam ne zna, samo zna da k*nja nad "tuznom sudbinom Srba sa Kosova"!
ja sam ga vise puta isto pitao, sta bi od uradio, kakvo bi on predlozio resenje za celu situaciju, ali nista... ili ignorise ili pise neke gluposti poput "poslao bi vojsku na Kosovo" i sl.!

Zivis na Kosovu, sto se ne bavis politikom? Vidis da vas nema dovoljno da ista radite osim da budete poslusnici Vucicevi
Ta tvoja množina govori tvoju neinformisanost i da si pao pod režimsku propagandu.Medijima kao i u Srbiji tako i na Kosovu imaju pristup samo režimski poslušnici.A prava istina je da preko 80% Srba na Kosovu mrze Vučića ali ne smeju zbog gubitka koji bi doživeli od režima.

dzabe pokusavas, neces dobiti odgovor od njega jer ni sam ne zna, samo zna da k*nja nad "tuznom sudbinom Srba sa Kosova"!
ja sam ga vise puta isto pitao, sta bi od uradio, kakvo bi on predlozio resenje za celu situaciju, ali nista... ili ignorise ili pise neke gluposti poput "poslao bi vojsku na Kosovo" i sl.

Proglasi se okupacija na KiM i raskine svaki dogovor sa EU, nego se vrati resavanje pitanja KiM u UN.

Ja licno bih uz to srusio sve granicne prelaze na Severu. Toliko mozemo da uradimo. I poslao dole nasu policiju da brani narod.

Eto to moze da se uradi za nedelju dana pocev od sad.

I NE, nece niko da napada vojno ni Srbiju ni Srbe zbog toga jer ne smeju. Nije ovo vise 1999. Postoji nesto sto se zove UKRAJINA gde se odvija sukob u kome taj isti Zapad podrzava upravo "Srbe" u Ukrajini a to su - UKRAJINCI. A svet vise nije slep i gluv da to ne cuje, sada i crnci u Nigeru komentarisu sta se desava u celom svetu zahvaljujuci internetu. A znas koga mrze ti crnci? PA USA I BRITANSKU KOPILAD.

Dakle Nesko je u pravu - Vucic ako ne zna sta ce, a ne zna, NEKA DA OSTAVKU. I odmah leti iz Predsednistva u zatvor na visehiljadugodisnju robiju. I ne samo on.

Može samo da pokuša da spasava šta se spasiti može jer je nizom idiotskih poteza doveo do ove situacije

Elem, treba da klekne i da moli da se ponove izbori, da Srbi izađu i izaberu svoje gradonačelnike.
Izlazak iz institucija i bojkot izbora je doveo do ovoga što gledamo

ja sam ga vise puta isto pitao, sta bi od uradio, kakvo bi on predlozio resenje za celu situaciju, ali nista... ili ignorise ili pise neke gluposti poput "poslao bi vojsku na Kosovo" i sl.!
Zaboravio si da ja živim na Kosovu od rođenja i da bi sigurno znao bolje oko njega od samog Vučića.Ja sam lično razgovarao sa Vučićem u Mitrovici i znam njegovu patologiju iz ličnog iskustva.Reći ću samo da ima loše savetnike na koje se oslanja 100% oko Kosova zato kada se nešto loše dogodi on lično ne zna gde glavom udara.JEDNOSTAVNO NESPOSOBAN ZA SPAS SRBA NA KOSOVU.

Tebi je VELEIZDAJNIK = Srbija? Ako rusim njega rusim Srbiju? Kako ste vi pomesali loncice...
Prvo, po srpskom Ustavu Predsednik Republike Srbije je prilicno nebitan lik KOJI UOPSTE NE VODI POLITIKU ZEMLJE!

Drugo, O CEMU PREGOVARAJU? Poslusaj Miroslava Parovica, sve covek lepo objasnjava - otima nam se cela energetika, Kosovo je oteto (za sada), EPS unisten i u procesu otimanja (citaj privatizacije), i USA hoce da gradi Djerdap 3 - ne radi energetike, VEC RADI KONTROLE DUNAVA (citaj odbranu od Rusa). BICEMO SEVERNA POKRAJINA VELIKE ALBANIJE.

Posto se secam da si ti covek koji prati zavere, evo ti pa istrazi (mada mislim da je vec bilo na temama), citiram ovde post na Viberu koji sam dobio:

RITA AUGUSTAN KURTI je Norvezanka koja ce kao ekspert ucestvovati u restrukturiranju EPS-a. Supruga Aljbina Kurtija.

Samo cu dodati jos:
- na dan ubistva one dece u skoli ili sutradan, Vlada Srbije ukinula je PLACANJE KONVERZIJE INDUSTRIJSKOG U GRADJEVINSKO ZEMLJISTE. Time je raznim tajkunima oprostila, A NAS KAO GRADJANE OPLJACKALA, za bar 3-4 milijarde evra.
- tajno se pregovara da se nase hidroelektrane prakticno predaju Madjarima preko nekog zajednickog projekta, gde mi imamo 20 puta vise hidroenergije od njih, a bice kao 50-50 ulaganje
- vlada po principu EPS-a pretvara u akcionarska drustva prakticno sva preostala drzavna preduzeca koja ista vrede, njih 20-tak (zapamtio sam samo SDPR, ali ima i drugih).

Ako ti ovo ne govori koliki smo raspad od drzave, onda ne znam sta da ti kazem. VELEIZDAJNIK i njegova banda OSTAVICE SRBIJU BEZ ICEGA, BOGATU SAMO DUGOVIMA I LJUDIMA BOLESNIM OD RAZNIH TROVANJA KADA SRBIJU PRETVORE U VELIKI RUDNIK I DEPONIJU SMECA.

Kako god ovo zvucali neverovatno, svako NORMALAN za 2g MOZGA vidi da sve ide bas u tom smeru.

I sada se ubrzalo jer Zapad nema vise vremena, a VELEIZDAJNIKU je vreme koje mu je dato (10 godina - od 2013. do 2023) ISTEKLO i on je vec gotov, samo mora da odradi zadato. I to se sada maksimalno ubrzalo - i finalizacija izdaje KiM i pljacka Srbije.

Može samo da pokuša da spasava šta se spasiti može jer je nizom idiotskih poteza doveo do ove situacije

Elem, treba da klekne i da moli da se ponove izbori, da Srbi izađu i izaberu svoje gradonačelnike.
a da nije bilo izlaska iz institucija i da nije bilo bojkota, onda bi taki ko ti opet jurili Vucica jer nije sprecio srbe sa kosova da ucestvuju u institucijama i izborima lazne drzave.
KAZITE JASNO I GLASNO: VASEM NAREDBODAVCU SMETA STO VUCIC NE UDARA SANKCIJE RUSIJI, STO NIJE PRIZNAO KOSOVO I STO SRBIJA NIJE U NATO.
znamo gde lezi zec.

A tim ulaskom prakticno ce Srbi sa KiM, a i Srbija, priznati drzavu Kosovo.
I dosli smo da cemo da molimo da priznamo nezavisno KiM na ovaj nacin.

SAH-MAT.

a da nije bilo izlaska iz institucija i da nije bilo bojkota, onda bi taki ko ti opet jurili Vucica jer nije sprecio srbe sa kosova da ucestvuju u institucijama i izborima lazne drzave.
KAZITE JASNO I GLASNO: VASEM NAREDBODAVCU SMETA STO VUCIC NE UDARA SANKCIJE RUSIJI, STO NIJE PRIZNAO KOSOVO I STO SRBIJA NIJE U NATO.
znamo gde lezi zec.
Sad bih te imenovao ali necu jer je to plemenita zivotinja primat, UVEO JE SANKCIJE RUSIJI jos 19. maja. Naravno nije sluzbeno objavio, ali je naredjeno carinicima da se ne pusta roba za Rusiju.

To sto ste vi neinformisani ne oslobadja vas od posledica.

znamo gde lezi zec. vidim da ti teško kapiraš činjenice.
Vidim da ti teško kapiraš kao i sam Vučić oko borbe sa šiptarima.
Trebali smo, čak i morali svi da izađemo na izbore ali odmah da napustimo i opstruišemo vlast a tako sprečavamo da urade što su sada uradili i formirali svoju vlast na Severu.

Nema on pojma šta bi uradio, to je jedina istina.

Osim ovoga da bi do ostavku i pobegao avionom, jer to je taj moralno-mentalni sklop, ovih što beže kad su odgovorni.

Talog srpskog društva...

Tebi je VELEIZDAJNIK = Srbija? Ako rusim njega rusim Srbiju? Kako ste vi pomesali loncice...
Prvo, po srpskom Ustavu Predsednik Republike Srbije je prilicno nebitan lik KOJI UOPSTE NE VODI POLITIKU ZEMLJE!

Drugo, O CEMU PREGOVARAJU? Poslusaj Miroslava Parovica, sve covek lepo objasnjava - otima nam se cela energetika, Kosovo je oteto (za sada), EPS unisten i u procesu otimanja (citaj privatizacije), i USA hoce da gradi Djerdap 3 - ne radi energetike, VEC RADI KONTROLE DUNAVA (citaj odbranu od Rusa). BICEMO SEVERNA POKRAJINA VELIKE ALBANIJE.

Posto se secam da si ti covek koji prati zavere, evo ti pa istrazi (mada mislim da je vec bilo na temama), citiram ovde post na Viberu koji sam dobio:

RITA AUGUSTAN KURTI je Norvezanka koja ce kao ekspert ucestvovati u restrukturiranju EPS-a. Supruga Aljbina Kurtija.

Samo cu dodati jos:
- na dan ubistva one dece u skoli ili sutradan, Vlada Srbije ukinula je PLACANJE KONVERZIJE INDUSTRIJSKOG U GRADJEVINSKO ZEMLJISTE. Time je raznim tajkunima oprostila, A NAS KAO GRADJANE OPLJACKALA, za bar 3-4 milijarde evra.
- tajno se pregovara da se nase hidroelektrane prakticno predaju Madjarima preko nekog zajednickog projekta, gde mi imamo 20 puta vise hidroenergije od njih, a bice kao 50-50 ulaganje
- vlada po principu EPS-a pretvara u akcionarska drustva prakticno sva preostala drzavna preduzeca koja ista vrede, njih 20-tak (zapamtio sam samo SDPR, ali ima i drugih).

Ako ti ovo ne govori koliki smo raspad od drzave, onda ne znam sta da ti kazem. VELEIZDAJNIK i njegova banda OSTAVICE SRBIJU BEZ ICEGA, BOGATU SAMO DUGOVIMA I LJUDIMA BOLESNIM OD RAZNIH TROVANJA KADA SRBIJU PRETVORE U VELIKI RUDNIK I DEPONIJU SMECA.

Kako god ovo zvucali neverovatno, svako NORMALAN za 2g MOZGA vidi da sve ide bas u tom smeru.

I sada se ubrzalo jer Zapad nema vise vremena, a VELEIZDAJNIKU je vreme koje mu je dato (10 godina - od 2013. do 2023) ISTEKLO i on je vec gotov, samo mora da odradi zadato. I to se sada maksimalno ubrzalo - i finalizacija izdaje KiM i pljacka Srbije.
ne kazem ja da je Vucic bezgresan, daleko od toga, al on je jedan od retkih politicara koji se plasi srpskog naroda . Zna da ce mu glava leti ako prizna kosovo, udari sankcije Rusiji i pokusa da uvuce Srbiju u NATO............za razliku od Milosevica koji je ratoboran srpski narod oterao na frontove hrvatske, bosne i kosova a onda u pozadini, bez straha od narodnog bunta, obavio posao unistenja Jugoslavije, Srbije, srpskog naroda ....................Vucic taj luksuz da otera srbe na neki front, nema jer je rasturanje Jugoslavije zavrseno, pa mu srpski narod pomno prati svaki njegov potez, tu, u Beogradu.

Sad bih te imenovao ali necu jer je to plemenita zivotinja primat, UVEO JE SANKCIJE RUSIJI jos 19. maja. Naravno nije sluzbeno objavio, ali je naredjeno carinicima da se ne pusta roba za Rusiju.

To sto ste vi neinformisani ne oslobadja vas od posledica.
onda kazimo da je Vucic objavio rat i americi...........naravno nije to sluzbeno objavio.

Back