Председник Милошевић и професорка Марковић. Како их данас доживљавате?

Gedeon

Elita
Poruka
15.303
1059361.jpeg

Данас, са дистанце од скоро 25. година после пада режима председника Слободана Милошевића, председника Србије и Савезне Републике Југославије; какво је ваше мишљење о покојном председнику Милошевићу и његовој супрузи професорки Марковић?

Пре него напишем коју реченицу о њима, као верник, упућујем Господу Богу молитву за њих двоје да им опрости њихове грехе, а уосталом ко од нас није грешан! Вјечнаја памјат председнику Слободану и професорки Мири!
+++
Замерам им и данас што Југославију нису сахранили, него су ту политичку лешину (као СРЈ) одржали још једно време на животу. Свеопшти криминал, паравојне формације и пропуштена прилика за свесрпско уједињење су њихове велике грешке.

Пре него напишем коју реченицу о њима, као верник, упућујем Господу Богу молитву за њих двоје да им опрости њихове грехе, а
Не греши душу. Милошевић је био атеиста. А и Мира ми је сумњива.
Гробари Србије.

Samo treba pogledati zavrsne bilanse njihove katastrofalne politike i sve ce vam se kasti samo...
Kao i za sve. Ja uvek merim po rezultatima. Zato sam i uvek "protiv" i nikada "za". Mene na poslu ne mere po harizmi i broju fora i laži koje izbacim, nego po rezultatima. Tako i mi treba da merimo učinak naših uposlenika-vlastodržaca

Pogledajte prilog 1755063
Данас, са дистанце од скоро 25. година после пада режима председника Слободана Милошевића, председника Србије и Савезне Републике Југославије; какво је ваше мишљење о покојном председнику Милошевићу и његовој супрузи професорки Марковић?
Kao nesto najgore sto se moglo desiti Srbiji,ali uvek posoji ona izreka "I od goreg ima gore",a to je vucko.

Imaju naslednike na vlasti. Počeli sa uništavanjem.
Imaju naslednike ali konstruktivne, nije se bas pokazalo da je SPS politika uspesna ali radikalska definitivno da. Mnogima iz generacije koja se borila protiv njih je tesko da se pomire sa tim.

Sto se tice Milosevica, on nije okrenuo zapad protiv sebe time sto je bio diktator, a i nije bio diktator vec uobicajen ratni lider, vec odbijanjem da uvede kapitalizam u vreme kada su to svi drugi uradili, okretanjem Rusiji u vreme kada su svi drugi protiv nje pa i ona sama (!), i naravno ratovima.

Dakle cak i kada bi Vucic bio diktator kao sto nazalost nije - to samo po sebi ne bi bio nikakav razlog da zapad bude protiv njega. Imamo primer najekstremnije diktature u Turkmenistanu i je li im neko uveo sankcije zbog toga? Nije. Je li zapad protiv udzbenickog primera diktatora Alijeva u Azerbejdzanu? Nije. Je li protiv Lukasenka? Jeste, ali ne zbog umerene diktature nego veza sa Moskvom.

Imaju naslednike ali konstruktivne, nije se bas pokazalo da je SPS politika uspesna ali radikalska definitivno da. Mnogima iz generacije koja se borila protiv njih je tesko da se pomire sa tim.

Sto se tice Milosevica, on nije okrenuo zapad protiv sebe time sto je bio diktator, a i nije bio diktator vec uobicajen ratni lider, vec odbijanjem da uvede kapitalizam u vreme kada su to svi drugi uradili, okretanjem Rusiji u vreme kada su svi drugi protiv nje pa i ona sama (!), i naravno ratovima.

Dakle cak i kada bi Vucic bio diktator kao sto nazalost nije - to samo po sebi ne bi bio nikakav razlog da zapad bude protiv njega. Imamo primer najekstremnije diktature u Turkmenistanu i je li im neko uveo sankcije zbog toga? Nije. Je li zapad protiv udzbenickog primera diktatora Alijeva u Azerbejdzanu? Nije. Je li protiv Lukasenka? Jeste, ali ne zbog umerene diktature nego veza sa Moskvom.
Turkmenistan i Azerbejdžan su nebitni, jer nisu u EU i ne trebaju Amerima.

Pogledajte prilog 1755063
skrenuo sam na ovu temu samo da povratim.Ne ponovilo se.

Back