NISAM SA KRSTA NEGO SA BEZANIJSKE KOSE ALI TO NIJE NI BITNO IMA NAS I OVDE PUNO!!!   UHIP PUSTI TOG JADNOG CEDU NECE MOCI DA SPAVA HE HE HE!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam pristupila ovom forumu krajem prosle godine.Zivo me interesovalo sta pise narod a znam da su pretezno mladi ljudi ili srednjih godina nas starijih pretpostavljam da je malo.
Citam ove svadje i prepucavanja .Cemu to .To je po onoj prici dve ribe se pekle na ulju i jedna drugoj ne verovale kojoj je gore.
Dajte urazumite se.Malo vise tolerancije medju ljudima na forumu.Imam utisak deco da uludo trosite svoju energiju da nekog drugog napadnete a a svako smatra da je bas on u pravu.
Mene bas briga ja sam stara zena ,svasta sam u zivotu prosla vise ruznog nego lepog moje je od danas do sutra ali smatram da treba promeniti ove koji su sada na vlasti jer ja ne vidim da je bolje.
Nije nam ni Slobo valjao a secate se njegovog govora koji je imao na TV Palma plus.Ono bi trebalo svaki dan pustati sve je covek lepo rekao sta nas i kako ceka.
Neka svako radi po svojoj savesti i proceni.
Kada bi glasala za ove sto su sada na vlasti znaci samo ostajemo na istom a ako neko dodje drugi mozda se sta i promeni.
Vredi pokusati.
Ja nisam politicki analiticar da pisem referate na ovom forumu, gledam kroz prizmu obicnog gradjanina ali nesto se treba menjati ne radi mene nego radi mladih radi generacije koja je buducnost Srbije.
Pozdrav.
Svak čast za organizaciju...Ove demokrate niđe ih nemaNISAM SA KRSTA NEGO SA BEZANIJSKE KOSE ALI TO NIJE NI BITNO IMA NAS I OVDE PUNO!!! UHIP PUSTI TOG JADNOG CEDU NECE MOCI DA SPAVA HE HE HE!

Ovo mi je uvek bilo simpatično - odredjuju budućnost deci a diskutabilno je koliko će živeti
Ja sam obećao da kad ne budem trebao ni za vojsku da neću glasati.
Ali isto tako nije red da me babe uvlače u rat i dok ja čekam smenu mokar od kiše one da budu mokre od plakanja za Ljovisnom...
Mene je jednom joga letac tako dirljivo molio za potpis, da mi je skoro doslo da mu dam. Bilo mi ga zao kako se ponizava. Ali, ostala sam nemilosrdna.![]()

Svak čast za organizaciju...Ove demokrate niđe ih nema![]()

Ајде бре тишина, малопре си из пелена изашао и ти сад знаш шта је добро а шта није... немаш поштовања дечко, а то долази из породице ако је уопште имаш...
a nije baš ni normalno da ovi u pelenama ( za odrasle) kroje sudbinu celom narodu naročito mladjima
radikalsko -spsovska politika je mrtva, samo vam to još nisu javili

iz pouzdanih vojnih izvora dogovoreno je da ako nikolic pobedi da se izbori poniste,ako pristalice radikala,odnosno tomislava nikolica budu pokusale nesto slicno petom oktobru da ce ponos narediti pokrete tenkova vojske srbije i da su na sastanku tadic i ceda histerisali na ponosa da ako treba pogazi tu,kako su izjavili"radikalsku bagru"

U drugom krugu sve i da se nagode oko podrske,70% SPO ce glasati za Nikolica,cisto da vam vratimo one nozeve koje ste nam zabijali u ledja svih onih godina dok smo vas slepali!![]()
Kada ti debilmoj lupis takvu kvalifikaciju
Pa kad ćeš da se kandiduješ?Samo na ''krsti'' da skupljaš potpise i imaćeš 10000...i posle iz državne kase dobiješ 120000 evrića za kampanju...Ne verujem, to su bapske priče.
Ko god da pobedi u drugom krugu imaće doživotnu platu predsednika...
E samo je politička situacija "malo čupava" ali zato su tu politički neistomišljenici pa će oni biti krivi a plata sigurno nečija![]()

iz pouzdanih vojnih izvora dogovoreno je da ako nikolic pobedi da se izbori poniste,ako pristalice radikala,odnosno tomislava nikolica budu pokusale nesto slicno petom oktobru da ce ponos narediti pokrete tenkova vojske srbije i da su na sastanku tadic i ceda histerisali na ponosa da ako treba pogazi tu,kako su izjavili"radikalsku bagru"

Aha ti vise volis da se kupas zajedno sa 30 golih muskaracaznam, cuo sam u jednoj kafani psovali su im mater, sto je i logicno
a civilno sluzenje vojske je za pedere a ne za mene neka hvala