- Poruka
- 9.306
Pa tek su sedam godina na vlasti.Naučiće za jedno 77 godina kako se to radi,pa da i mi imamo neke koristi od njih.Hocemo da zivimo normalno ali ove "demokrate" su samo produbili bedu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa tek su sedam godina na vlasti.Naučiće za jedno 77 godina kako se to radi,pa da i mi imamo neke koristi od njih.Hocemo da zivimo normalno ali ove "demokrate" su samo produbili bedu.
Eh, Torente... Jeste, bolje je bilo za vreme socijalista i radikala... redovi za sve zivo, inflacija, benzin u flasama, jad i beda, tuga i zalost... Zar smo vec sve zaboravili? Da su oni ostali na vlasti, ne bismo mi sad kuckali ovo, a mobilne bismo gledali samo na TV-u, smejuci se kako ljudi na Zapadu idu ulicom i pricaju sami sa sobom.![]()
a evo sto crnogorci misle o izborima u srbiji
Torente, vidis, ja sam u Zlobino vreme radila u butiku. Radila sam i subotom, pa kad zatvorimo, popis robe, a i nedeljom ako stigne roba. Plata bedna. Prijavljena sam bila jedino ja u butiku i to na minimalac. Onda sam pocela da radim svoj posao, plata bedna, a zavrsila fakultet. Secam se '99. godine sam imala 70 DM. Sada imam preko 500 €. To mi je dzeparac, jos mi moji dotiraju. Nije ni to nista, ali ne moze se porediti.
Ne mozes reci da je ONDA bilo bolje. Niko to ne moze iskreno misliti.
Sto se tice Cede i prica da je narkoman... muka mi je od toga.
Meni se smuci zivot kad vidim iskezenog vampira i pijanog domacina...
Zar su oni za predsednika?
Zamislite Tomu i Velju kako pricaju na engleskom sa stranim diplomatama, mada sumnjam da bi imali tu priliku, eventualno da odu do Belorusije.
...Tako gologuze terao bih vas da molite i kumite po svetu, umesto što se ljubite sa ispušenim lulama u trodelnim odelima. Preziru vas čak i naši neprijatelji. Znaju oni da vi niste mi. Da ste još samo jedna nesreća u nizu. Prodavci udvoričke demokratije. Ali, svake sile do svanuća. Dok vi ne nestanete u prah sa lica ove izmučene zemlje koja vas trpi. Ništa niste naučili. Ništa nije gotovo dok ne bude gotovo. Za to vreme narod će odgajati nov naraštaj, koji neće ličiti na vas. Ličiće na nas. ...

Koga boli **** sta crnogorci misle o izborima u Srbiji

Velimir Ilic je dobio podrsku od njegovog brata kostunice,njegovog brata Palme,njegovog brata Muje lopova i njegovog brata Sulejmana Ugljanina!
Ocekuje se jos i podrska njegovog brata Nikole Seceroskog!
a pre secerovskog mozda i od vuka&danice, to je taj nivo:-D
Velimir Ilic je dobio podrsku od njegovog brata kostunice,njegovog brata Palme,njegovog brata Muje lopova i njegovog brata Sulejmana Ugljanina!
Ocekuje se jos i podrska njegovog brata Nikole Seceroskog!
Bokte ovakav zooloski vrt u gradu nije vidjen odavno ,oko SPENSa kao da snimaju one socijalne crno talasne filmove iz sedamesetih, a bogami i Kusturica bi nasao gomilu glumaca i statista medju onim nesrecnim ljudima tamo ,a moda Rumunija 78.:shock:
Kada ti debilmoj lupis takvu kvalifikaciju nekome ko je najtirazniji Srpski pisac,nekome kome su demokrate sisa*e 10 godina,a Tadic vec 3 puta u zadnjih mesec dana zbog podrske,onda da ti verujemo?!:shock:a pre secerovskog mozda i od vuka&danice, to je taj nivo:-D
Trazio Tadic podrsku od Vuka i Canka za prvi krug,a ovi ga skinuli sa ku*ca!
U drugom krugu sve i da se nagode oko podrske,70% SPO ce glasati za Nikolica,cisto da vam vratimo one nozeve koje ste nam zabijali u ledja svih onih godina dok smo vas slepali!
Selja je rodom iz jednog sela gde siluju ovce!Gruberu, a odakle je RODOM Selja?
[/B]
Batice, gruberu........Secer riknuo jos prosle godine, bog da mu dusu prosti![]()

Selja je rodom iz jednog sela gde siluju ovce!

pa to nije slika Srbije nego radikalskog mitinga inace se takvi retko vidjaju po ulicama grada ,verovatno su ih navukli za dva unuceta vinjaka i sendvic u one autobuse, vidim da je i Maju bilo sramota da se pojavi na tom opskurnom skupu .Pa eto to ti je slika kako demokrate vode Srbiju i kako se lepo zivi. Da nema kineza ni tu modu Rumunija 78 ne bi imali.