Predsednički izbori (ili ''ko će biti kriv'')

Za koga ćete glasati 20.1.2008.

• Ukupno glasova
    262
  • Anketa je zatvorena .
Sta drugo ocekivati od vas nego da ponizavate prostije ljude koji nisu te srece da zive u vasem svetlom Beogradu .Samo to ce vam se vratiti kad tad .Zasto cvetko Tadic nesto ne uradi za Sumadiju ,posle vam je krivo sto raste rejting Nove Srbije.

pa to su ti , ti cuveni beogradjani kojima praziluk jos viri iz dupeta a glume neku beogradsku aristokratiju. ne treba se na to obazirati to su samo kompleksi nize vrednosti.

Sta drugo ocekivati od vas nego da ponizavate prostije ljude koji nisu te srece da zive u vasem svetlom Beogradu .Samo to ce vam se vratiti kad tad .Zasto cvetko Tadic nesto ne uradi za Sumadiju ,posle vam je krivo sto raste rejting Nove Srbije.

Ma znas sta stvarno nije Srbija krug dvojke ,ali nije ni budzet da se neko shiri kao ja sam uradio ovo i ono...asfaltirao sam boga oca ,a sad glasajte za mene...
To su opste pare za sve ... Pitam se ko uopste odobrava sve te projekte?

Ma znas sta stvarno nije Srbija krug dvojke ,ali nije ni budzet da se neko shiri kao ja sam uradio ovo i ono...asfaltirao sam boga oca ,a sad glasajte za mene...
To su opste pare za sve ... Pitam se ko uopste odobrava sve te projekte?

Pa ajde nemoj da ulazemo nista po srbiji sto juznije to manje srba ,sto manje ulaganja ,samo sutra ce da se jug primakne Berogradu,pa stacete onda ,sta da radi onaj ko zivi na jugu i on placa porez pa osnovna je stvar da mu se bar asvaltira put do kuce ,a to se niko nije dosad setio pa ako je zelo da pokupuje glasove sigurno bi ulagao po Beogradu tamo ima vise naroda a ne po selima.

Slozio bih se sa kolegom Yopom, mada mozda u malo blazoj formi i pitao bih g-dina Ilica da li gradjani Beograda iz kruga dvojke mozda nisu dovoljno dobri za njegovu Srbiju?
Znaci li to da cenjeni ministar deli Srbiju opet na "onu van kruga dvojke" i onu "u krugu dvojke+Dedinje+Senjak+stavrliministarizabere"??
U cemu je onda njegov program kao predsednika? U podeli, kao kod jos nekih??
Pa stvarno ce svako od "njih" dobiti po pasaluk pa da vedri i oblaci....

Ja sam video i to svojim ocima da je na vratima manastira Mileseve zalepljen Velja Ilic,i to ne samo na jednom mestu,nego vise,a i gospodin Filaret mrtav pade hvaleci Ilica i ubedjujuci narod da glasa za njega !!!

mislim da je to lepljenje,AKO ga ima, politickih plakata na vrata manastira u najmanju ruku,nemam bolji izraz,svetogrdje,a opet, ja ne chu da je SPC izasla sa nekom saopstenjem i preporukom za koga da se glasa..sto se tice te hvale Velje Ilica da se to mozda ne odnosi na vreme kada je on pomogao zbog zabrane ulaska u CG Mitropolitu Crnogorsko-primorskom Amfilohiju??ako nije,daj neki izvor ili mislis da cu tako na rec da ti verujem sa 20 poruka?

Сваком своје село најтоплије прија, али Београд је главни град и нико од кандидата није изнео ни помисао да се то мења.
Тема је о изборима у Србији, најбољим синовима нашег народа и ...

vojska i policija ne bi trebalo da glasa
tako je u većini naprednih, demokratskih država!

Pa, zar ovo nije navodno demokratska dzava, vec sedam godina?!
Otkud ova protivurecnost, s obzirom na tvoje ranije postove i misljenja?!
I, zasto ne bi imali pravo glasa?
Zar oni nisu drzavljani zemlje u kojoj zive, zar nemaju prava da se bar na glasanju (tajno)opredele?!

Pa, zar ovo nije navodno demokratska dzava, vec sedam godina?!
Otkud ova protivurecnost, s obzirom na tvoje ranije postove i misljenja?!
I, zasto ne bi imali pravo glasa?
Zar oni nisu drzavljani zemlje u kojoj zive, zar nemaju prava da se bar na glasanju (tajno)opredele?!

Hahaaa! Treba dodati i lekare,vatrogasce i jos neka zanimanja.Takodje treba dozvoliti mladjima od 18 da glasaju a zabraniti starijima od 45. :) ;)

Aha ti vise volis da se kupas zajedno sa 30 golih muskaraca :twisted:

ja sam bio u vojsci,kada se ide na tusiranje,nema se puno vremena,jer ceka druga ceta ispred kupatila,niko nikoga ne gleda,svi gledamo sto pre da se okupamo,lampica pocne da svetli i cuje se signal,znak da ce za minut da nestane tople vode..toliko da ti objasnim posto si od vojske video vojni odsek i vmc gde si isao kod psihijatra sa nalazima da se vadis kako ne mozes u vojsku zbog mentalnih problema

vojska i policija ne bi trebalo da glasa
tako je u većini naprednih, demokratskih država!

Донекле се слажем са тобом, али са друге стране гласачко право је у тим државама које ограничавају право војницима да гласају јако ограничено и за цивиле.
Наиме,
тек са 21 годину имаш право да гласаш за доњи дом скупштине, а са навршених 27 за сенат.
Да гласаш за председника мораш да си рођен као грађанин те земље...
Тако би буквално незтапосленим клинцима који су тек завршили средњу- било онемогућено да гласају, што бих ја подржао..

Са друге стране војске има само 25,000 припадника што је готово занемарљиво...

Takodje i oni sto nisu odsluzili vojsku a recimo imaju preko 25 godina ne bi trebali da imaju pravo da glasaju

ја бих овако уредио власт и гласање:

Доњи дом- предлаже законе- гласају за њега сви грађани старији од 21 године
Горњи дом- одобрава законе- сви грађани преко 27 година који плаћају порез

Председник- гласају сви преко 27 година који плаћају порез и који су рођени као држављани Србије

Takodje i oni sto nisu odsluzili vojsku a recimo imaju preko 25 godina ne bi trebali da imaju pravo da glasaju

slazem se, samo bih stavio limit 30 godina - ko ima preko 30 godina muskog pola i nije sluzio Vojsku Srbije nema pravo glasa
takodje i zenskog pola ko imaju preko 30 godina a nece da radjaju male Srpcice - takodje i njima ukinuti pravo glasa

Back