kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
37. Malazija - Proton
38. Filipini - Mercedes-Benz W221
38. Filipini - Mercedes-Benz W221
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...da vidimo koji je auto najzastupljeniji među predsjednicima država sveta...
još nikako da pronađem podatak u kojem se automobilu vozi vaš Tadić i naš Mesić...:sad:
a i interesira me predsednički automobili i ostalih predsednika exYU pa ako ima ko slike ...bio bi im zahvalan da iste postavi
slobodno se uključite u ovu temu...da vidimo koji je auto najzastupljeniji među predsjednicima država sveta...
evo popis država koje smo već "odradili":
Austrija, Bocvana, Brunej, Butan, Češka, Danska, Dominikanska Republika, Ekvador, Engleska, Filipini, Finska, Francuska, Hong Kong, Indonezija, Irska, Island, Italija, Jamajka, Japan, Kajmansko Otočje, Kolumbija, Malavi, Malazija, Meksiko, Monako, Nemačka, Nepal, Nikaragva, Norveška, Novi Zeland, Rusija, Singapur, Španija, Šri Lanka, Tajivan, Tajiland, Turska, Urugvaj, USA, Vatikan

A za Srbiju i Hrvatsku još ! nismo "provalili"...![]()
...
8)To ''danas'' nisi stavio u naslov, a mi inače volimo oldtajmere ...molim lepo...ovo je tema/anketa predsedničkih automobila danas...
dakle oni "praistorijski od kenozoika na ovamo" nisu u igri:rolleyes:![]()
dobar si...To ''danas'' nisi stavio u naslov, a mi inače volimo oldtajmere ...
...pa tek onda u nastavku možemo "da se igramo" sa onim "praistorijskim"
molim lepo...ovo je tema/anketa predsedničkih automobila danas...
dakle oni "praistorijski od kenozoika na ovamo" nisu u igri:rolleyes:![]()
To ''danas'' nisi stavio u naslov, a mi inače volimo oldtajmere ...
OK...al ajd prvo da rešimo ove današnje...pa tek onda u nastavku možemo "da se igramo" sa onim "praistorijskim"
![]()

još nikako da pronađem podatak u kojem se automobilu vozi vaš Tadić i naš Mesić...:sad:
a i interesira me predsednički automobili i ostalih predsednika exYU pa ako ima ko slike ...bio bi im zahvalan da iste postavi
slobodno se uključite u ovu temu...da vidimo koji je auto najzastupljeniji među predsjednicima država sveta...
![]()
Gde si uspeo da pronadjes sve te drzave koje si napisao a ne znas u cemu se vozi nas predsednik ili hr,bosanski...?
Po meni je ovo cisto izmisljanje sto si navodio.
Nas pred.se vozi u a8.
sine, google je cudo![]()
Gde si uspeo da pronadjes sve te drzave koje si napisao a ne znas u cemu se vozi nas predsednik ili hr,bosanski...?
Po meni je ovo cisto izmisljanje sto si navodio.
Nas pred.se vozi u a8.

:rolleyes:
i bez glpih
komentaraza neke sam ovde:
http://www.eyje.com/pictures/world_and_people/Presidential_Cars_of_20_Countries_PICS_
našao, a neke pomoću [QUOTEgoogle-a[/QUOTE
e sad što se tiće predsedničkih automobila RH i RS...a čuj pa nisam ja kriv što živimo u takvim bednim državama da dok to ukucaš u google pre će ti doć tipa podaci o švercu cigareta i ostalim nepodopštinama naših političara nego o autima u kojim se voze
eee a opet nisam takav freak da telefonski pozovem u predsednički ured RH i RS i da pitam: "Gospodo u kojem se ono vi automobilu vozite. sa štovanjem forumaš Krstarice":rolleyes:
PS a sada lepo postavite slike automobila ako nađete a ako nemate "sreće" molim bez spamai bez glpih
komentara
![]()
pokušavajući da nađem u čemu nam se to vozi gospodin predsednik... Bezuspešno... I uvek bi mi izlazilo - što kažeš - u vezi šverca i sl. gluposti koje nemaju veze sa automobilima...