Predsednički automobili

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Najlepši/najbolji predsednički automobil po vama je?:

• 1.Cadillac

• 2.Rolls Royce

• 3.Bentley

• 4.Lexus

• 5.BMW

• 6.Mercedes

• 7.Jaguar

• 8.Toyota

• 9.Audi

• 10.neki deseti (navedi u postu koji)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
37. Malazija - Proton
22waja.jpg

38. Filipini - Mercedes-Benz W221
800px-S-KlasseW221.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

evo nakon prvih 40 država ovako stoji ...

rang lista marki automobila koji se najviše koriste u te svrhe:

1. Mercedes....8
2. Lexus..........6
3. BMW...........4

4. Bentley........3
5. Toyota..........3
6. Cadillac........3
7. Rolls Royce..2
8. Jaguar..........1
9. Audi.............1
10. zil41052......1
11. Renault.......1
12. Škoda.........1
13. Volvo...........1
14. Ford............1
15. Opel............1
16. Chevrolet......1
17. Proton..........1
18. Maybach.......1
19. Maserati........1

idemo dalje...:)

još nikako da pronađem podatak u kojem se automobilu vozi vaš Tadić i naš Mesić...:sad:
a i interesira me predsednički automobili i ostalih predsednika exYU pa ako ima ko slike ...bio bi im zahvalan da iste postavi:)
slobodno se uključite u ovu temu:!:...da vidimo koji je auto najzastupljeniji među predsjednicima država sveta...:idea:

Poslednja izmena:
još nikako da pronađem podatak u kojem se automobilu vozi vaš Tadić i naš Mesić...:sad:
a i interesira me predsednički automobili i ostalih predsednika exYU pa ako ima ko slike ...bio bi im zahvalan da iste postavi:)
slobodno se uključite u ovu temu:!:...da vidimo koji je auto najzastupljeniji među predsjednicima država sveta...:idea:

evo popis država koje smo već "odradili":
Austrija, Bocvana, Brunej, Butan, Češka, Danska, Dominikanska Republika, Ekvador, Engleska, Filipini, Finska, Francuska, Hong Kong, Indonezija, Irska, Island, Italija, Jamajka, Japan, Kajmansko Otočje, Kolumbija, Malavi, Malazija, Meksiko, Monako, Nemačka, Nepal, Nikaragva, Norveška, Novi Zeland, Rusija, Singapur, Španija, Šri Lanka, Tajivan, Tajiland, Turska, Urugvaj, USA, Vatikan

A za Srbiju i Hrvatsku još ! nismo "provalili"...:lol:
lgh (11).gif

evo popis država koje smo već "odradili":
Austrija, Bocvana, Brunej, Butan, Češka, Danska, Dominikanska Republika, Ekvador, Engleska, Filipini, Finska, Francuska, Hong Kong, Indonezija, Irska, Island, Italija, Jamajka, Japan, Južna Koreja, Kajmansko Otočje, Kolumbija, Liberija, Malavi, Malazija, Meksiko, Monako, Nemačka, Nepal, Nikaragva, Norveška, Novi Zeland, Pakistan, Rusija, Singapur, Španija, Šri Lanka, Tajivan, Tajiland, Turska, Urugvaj, USA, Vatikan
(za sada 43 predsednička automobila 43 država sveta)

molim lepo...ovo je tema/anketa predsedničkih automobila danas...:!::!::!::idea:
dakle oni "praistorijski od kenozoika na ovamo" nisu u igri:rolleyes::mrgreen:
To ''danas'' nisi stavio u naslov, a mi inače volimo oldtajmere ...
OK...al ajd prvo da rešimo ove današnje:idea: ...pa tek onda u nastavku možemo "da se igramo" sa onim "praistorijskim";):D

@kyoatia

Ja razumeo da je ovo Danski , a ustvari je Danasnji ... pardon ...

252px-RollsRoyceSilverWraight_1955.jpg

Poslednja izmena:

Gde si uspeo da pronadjes sve te drzave koje si napisao a ne znas u cemu se vozi nas predsednik ili hr,bosanski...?
Po meni je ovo cisto izmisljanje sto si navodio.
Nas pred.se vozi u a8.

Gde si uspeo da pronadjes sve te drzave koje si napisao a ne znas u cemu se vozi nas predsednik ili hr,bosanski...?
Po meni je ovo cisto izmisljanje sto si navodio.
Nas pred.se vozi u a8.

za neke sam ovde:
http://www.eyje.com/pictures/world_and_people/Presidential_Cars_of_20_Countries_PICS_
našao, a neke pomoću [QUOTEgoogle-a[/QUOTE:idea::):)

e sad što se tiće predsedničkih automobila RH i RS...a čuj pa nisam ja kriv što živimo u takvim bednim državama da dok to ukucaš u google pre će ti doć tipa podaci o švercu cigareta i ostalim nepodopštinama naših političara nego o autima u kojim se voze:(:(:(

eee a opet nisam takav freak da telefonski pozovem u predsednički ured RH i RS i da pitam: "Gospodo u kojem se ono vi automobilu vozite. sa štovanjem forumaš Krstarice" :mrgreen::rolleyes:

PS a sada lepo postavite slike automobila ako nađete a ako nemate "sreće" molim bez spama:spam: i bez glpih:rtfm: komentara:roll:

za neke sam ovde:
http://www.eyje.com/pictures/world_and_people/Presidential_Cars_of_20_Countries_PICS_
našao, a neke pomoću [QUOTEgoogle-a[/QUOTE:idea::):)

e sad što se tiće predsedničkih automobila RH i RS...a čuj pa nisam ja kriv što živimo u takvim bednim državama da dok to ukucaš u google pre će ti doć tipa podaci o švercu cigareta i ostalim nepodopštinama naših političara nego o autima u kojim se voze:(:(:(

eee a opet nisam takav freak da telefonski pozovem u predsednički ured RH i RS i da pitam: "Gospodo u kojem se ono vi automobilu vozite. sa štovanjem forumaš Krstarice" :mrgreen::rolleyes:

PS a sada lepo postavite slike automobila ako nađete a ako nemate "sreće" molim bez spama:spam: i bez glpih:rtfm: komentara:roll:

Ovo oko rezultata pretrage na Google-u si 100% u pravu, jer sam ja utrošio jedno 2 sata :lol: pokušavajući da nađem u čemu nam se to vozi gospodin predsednik... Bezuspešno... I uvek bi mi izlazilo - što kažeš - u vezi šverca i sl. gluposti koje nemaju veze sa automobilima...:lol:
E sad...druga su priča ljudi koji žive u Bg, pa možda i imaju prilike da vide dotičnog i vozilo u kojem se vozi...

Nakon kraćeg razmišljanja sam shvatio da me to u čemu se vozi naš predsednik - apsolutno ne interesuje, pa sam odustao...:lol:

Poslednja izmena:

Back