- Poruka
- 93.683
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ih, ko da će on to da ukapira? Žena ima da ga obrlati pa će da misli da je najpoželjniji muškarac na celoj zemaljskog kugliТај секаперсасти вероватно неће бити иживљен због недостатка краткорочних авантура и вероватно неће хтети дугорочну везу због тога. Други да клешу а он да прихвата обавезе, свако ко држи до себе то неће прихватити.
Добро, нека се та жена после не чуди што је у лошем браку.Ih, ko da će on to da ukapira? Žena ima da ga obrlati pa će da misli da je najpoželjniji muškarac na celoj zemaljskog kugli
Njoj će brak da bude savršen, a on neće znati šta mu ona iza leđa radiДобро, нека се та жена после не чуди што је у лошем браку.
Шта је разлика између 2 и 4Nego, pravili su istraživanje koje telo muškarca je najprivlačnije ženama. Ponudili su ovo
Pogledajte prilog 1778918
Jel veruješ da je i meni to upalo u oči. Posle vidim dvojka je jači od četvorke.Шта је разлика између 2 и 4![]()
Занемарљиво јача.Jel veruješ da je i meni to upalo u oči. Posle vidim dvojka je jači od četvorke.
Koga ti biraš?
Ako ćemo tako, razlika između 1 i 4 je ko između 4 i 2Занемарљиво јача.
1 или 4 хмм
pa to, kad već...Вероватно 2. тотално набилдован.
Ако хоћеш потпуно искрено...највећа љубав, самим тим и најбољи секс је имао фигуру 3.Ako ćemo tako, razlika između 1 i 4 je ko između 4 i 2
Pitanje je u kom trenutku ti postaje prevelik
![]()
Potpuno sam neiznenađenАко хоћеш потпуно искрено...највећа љубав, самим тим и најбољи секс је имао фигуру 3.
Тако да...ја се не крешем са телом нити ђоком, него са мушкарцем.
![]()
А то ми говори о површности, лакоумности..просто не верујем да би ми се икад допао мушкарац оптерећен изгледом.pa to, kad već...
ПоноћPotpuno sam neiznenađen![]()
То.већ је прошла, време да се спије...
Мито, Мито бекријо
nisu važne pločice već slavinaDrugim rečima, da prevedem to što je AI napisao gore, žene će da se udaju za tebe iako si sekapersa, ali kad tad će da je odvali neki rmpalija.
Razbacani tipovi će uvek imati koju da krešu, a njima ionako nije do trajne veze tako da je to vin-vin situacija za takve.