Prednosti i mane kada zivite sami!

Jos malo pa se kupas

- - - - - - - - - -

Djurdjev dan kuca na vrata

- - - - - - - - - -

Ovoo sto si napisao bratac,pa ispada da si stalno na pasuljaskim livadama:lol::cmok2:

:lol: Е овог пута ће изостати купање за славу, већ у суботу идем опет у партизане на пар дана, додуше у локалу, али у безводном крају. Зезају ме комшије да сам у одсеку треб'о да им кажем да не могу у шуму, јер је у недељу геј парада у Н.Бечеју, а 'де то да прође без мене 'вако доброг фрајера. :lol:
:zag: :)

:lol: Е овог пута ће изостати купање за славу, већ у суботу идем опет у партизане на пар дана, додуше у локалу, али у безводном крају. Зезају ме комшије да сам у одсеку треб'о да им кажем да не могу у шуму, јер је у недељу геј парада у Н.Бечеју, а 'де то да прође без мене 'вако доброг фрајера. :lol:

Znaci prednost ne moras se kupati,bliza okolina:)

- - - - - - - - - -

Mane-partizani:lol::cmok2:

- - - - - - - - - -

Ovo oko partizana,ako cita nas drug Nero-dobijem batine:lol:

Колико видех окачио је неку пролећну сличку и нестаде га, вероватно се заљубио, па не стиже на форум. :)

Ма нема к'о да ме испрати у шуму, то је недостатак, а опет лишен сам бриге да се неко од комшија не ували код моје швалерке, јер је немам. :)

gaah.gif

Ja nikad nisam živela sama i mislim da mi ne bi prijalo. Koliko god da mi nekad fali malo mira i tišine, kad nekad ostanem sama, ja upalim muziku jer mi nedostaje galama...

Zli jezici pricaju da daju 300e za ukljucenje u povorku i povremenom samaranju po dupetu, jel to istina?
Ne pitam za sebe nego za druga:rumenko:

Још се са сигурношћу не зна да ли ће манифестација бити одржана, свакодневно контактирам са другаром који тамо ради и каже да мештани мисле да је реч о обичној патки, мислим у медијском смислу, а не буквално тумачено као "патка", и да од те феште неће бити ништа, мада је локација идеална са организационо-безбедносног становишта, тамо не могу да се развију контрамитингаши, јер ни 'тица ' нуда не мере пролећети, а да не буде испраћена и исконтролисана, ко год је био тамо зна о чему је реч. Имам и једног ортака који је окорели бечејофоб, ту варош не може да смисли, давољно му да види бус Бечејтранса, па да добије алергију, лични анимозитет је у питању, због бивше жене и њене родбине и бивших колега из такође бивше, пропале фирме, он каже да је било очекивано тако нешто у тој малој, самодовољној паланци, јер су сви они жешће пе... пардон, жешћи страгољуби. А мени пропаде лепа прилика да се овог пута курталишем војне обавезе и тако ћу, благо мени, колико сутра у тесне чизме и на бајату паштету.

Pa mana je što nikog i nije briga gde si bio, šta radio, kad si sam. :lol:
Kad otvoriš vrata, niko te ne čeka...
Kad si bolestan, niko ti čaj ne skuva...
.
jojjjjj,al ima smarača/ca koji kad otvore vrata te odmah pitaju gde si do sad ? što se nisi javio ? šta ti kaže? o čemu ste pričali ? i još 100 pod pitanja.

A ako ti čaj donese mrzovoljno preko one stvari ,bolje biti sam nego sa budalama.

Samoća i nije za svakoga,kao ni život u zajednici.Poenta je biti finansijski nezavistan i pronaći osobu koja te prihvata takvog ili takvu kakav jesi.Ako te mrzi da pereš sudove ,neka ostanu neoprani,a ne da ti neko kljuca nad glavom zašto sudovi nisu oprani ( ako ti smeta idi pa ih operi-i tu nasta svadja :zcepanje: )

A prednosti i mana ima uvek u svemu i svačemu,

Back