Predlozite dobru avanturu.

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hm. Mogu da pricaju sta hoce ali Heavy Rain nikako ne moze da bude avantura. Bar ne meni. Meni doduse to nije ni standardna igrica, ali otom potom :D

Sto se Alan Wake tice, to ti nije avantura vec survival horor.

jao brate!
Ja sam tu igro ceko 2ipo godine!
Toliko sam se radovo!
I onda me posrali posteno!
samo za xbox!
Da imam gde iznajmit volio bi samu tu igru odigrat!
A jesi ti preso sve!
Daj koji utisak!
Iako iam da he izasla!
:hvala:

jao brate!
Ja sam tu igro ceko 2ipo godine!
Toliko sam se radovo!
I onda me posrali posteno!
samo za xbox!
Da imam gde iznajmit volio bi samu tu igru odigrat!
A jesi ti preso sve!
Daj koji utisak!
Iako iam da he izasla!
:hvala:

Pa sta da ti kazem.

Prica je izvanredna, zaista su se dosta potrudili oko iste. Grafika je takodje dobra, ali lip sync nije nesto, mada to nije ni bitno u ovoj igri.

Gejmplej je najvece oruzje ove igrice. Znaci nikad ne dosadi. Zaista perfektno odradjeno. Baterijska lampa u jednoj i pistolj/flare gun/sotka/lovacka puska u drugoj.

Plus, ima momenata kada se osecas onako bas cool XD

Recimo okruze te ti Taken-i i ti zapalis baklju i samo prolazis kroz njih a oni se sklanjaju.
To je mozda i najjace oruzje u igri po meni :D

Jedva cekam drugi deo :3

Pa sta da ti kazem.

Prica je izvanredna, zaista su se dosta potrudili oko iste. Grafika je takodje dobra, ali lip sync nije nesto, mada to nije ni bitno u ovoj igri.

Gejmplej je najvece oruzje ove igrice. Znaci nikad ne dosadi. Zaista perfektno odradjeno. Baterijska lampa u jednoj i pistolj/flare gun/sotka/lovacka puska u drugoj.

Plus, ima momenata kada se osecas onako bas cool XD

Recimo okruze te ti Taken-i i ti zapalis baklju i samo prolazis kroz njih a oni se sklanjaju.
To je mozda i najjace oruzje u igri po meni :D

Jedva cekam drugi deo :3
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
:besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna:
ima da je odigram nekad!
Brate koliko je xbox,ajd me malo uvedi u taj svet!
Koliko je,jel ga tesko odrzavat,gde ima kupit!
:hvala::hvala::hvala::hvala:

Imas onaj prvi xbox ja mislim ispod 200 evra.

Ovaj moj, arkadna verzija sa hardom i podrskom za HDTV je oko 220-250.

Ovaj najnoviji jasper je 350. Tesko odrzavati? Pa dovoljno da ga ne igras 24/7 i da ga ne bacas po sobi i nece se pokvariti. Ja ga drzim uspravno i obavezno odmaknut od bilo cega kako bi mogao lakse da se hladi. I evo sluzi me vec par godina. Imas ga kupiti po raznim shopovima, ali ti si u RS, pa ne znam.
Pogledaj na netu.

Hmm 500 stotina maruna za xbox!
Pa i nije puno!
Mozda ja i pocnem ostavljat pomalo!
Ali ipak ja sam gledo eto u Mostaru!
Tu ko nesto i imas od te gaming opreme tamo je blizu 350evra obicni!

Sad gledam jasper polovan 220 evra!
A stari xbox kao nov 70 evra+18 igara u oglasima!
Al idali moze i na ovaj xbox nove igre eto kao alan itd!
To nemoze ja msm!
I dali se ovaj moze modifikovat!
slika-5384-2010-04-1271700875-velika.jpg

Poslednja izmena:
Ma kakav bre stari Xbox. Ne kupuj to ni slucajno.

Nego moj drug zna nekog coveka koji prodaje jaspera da li za 300 evra zaboravio sam. Posto tom coveku ne treba. Ja sam od tog ortaka kupio meni xbox i on je proveren, e sad da li se tebi da cimati do ovde. Mada ne znam ja gde je taj covek koji prodaje. Ako te zanima pitacu.

Ma kaman, sigurno imas negde da iznajmis konzole po gradu ? Eto od novembra ovaj dvd klub kod mene u gradu uzima 3 x PS3 za iznajmljivanje. Jeste da ce da bude oko 600,700 din za 24h (6,7eura), ali ja za tih 24h ima da predjem Heavy Rain npr :) i da ubijem zelju za konzolom. Uzmes jednu igru i da te prodje merak. Kada sam u igraoni u nocnoj smeni uspeo da predjem resistance 2 na trojci onda nece biti problem ni ovako za 24h kada se psihicki pripremim odjednom :)

Nista brate bez love!
Vec sam spisko neke pare na garderobu i patike ostalo nesto malo a to sam konto dat na knjizicu za ekskurziju u srednjoj!
Sad mozda da skupim koju kintu mozda bi i mogao!

i da Big Mazi!
Ja zivim u gradu gde ljudi neznaju sta je xbox a ne da iznajmljuju!
PS 3 ima dok nije tamo provaljeno i skolinili su ga!
Kuci igra vlasnik cafea!
:(

Poslednja izmena:
Hm. Mogu da pricaju sta hoce ali Heavy Rain nikako ne moze da bude avantura. Bar ne meni. Meni doduse to nije ni standardna igrica, ali otom potom :D

Jedan od najstarijih zanrova igara cine tekstualne avanture od kojih je i proizisao celokupni zanr avantura.

A zanr "tekstualne avanture" sam po sebi ima mnogo toga zajednickog sa Heavy Rain-om.

Samo eto to je problem kod novopecenih klinaca koji imaju veoma ogranicenu percepciju igara. (:

Jedan od najstarijih zanrova igara cine tekstualne avanture od kojih je i proizisao celokupni zanr avantura.

A zanr "tekstualne avanture" sam po sebi ima mnogo toga zajednickog sa Heavy Rain-om.

Samo eto to je problem kod novopecenih klinaca koji imaju veoma ogranicenu percepciju igara. (:

Aj nemoj kakiti keve ti. Pa tebi dodju klinci svi koji nemaju 30 godina. Daj ne smaraj.

Ja sam ti igrao segu megu 2, terminatora, pa sve do sada sta je bilo, sony 1, sony 2, xbox, psp, xbox360, sony 3.

Cemu to klinci.

A Heavy Rain nije tekstualna avantura vec vise neka vrsta interaktivnog filma.

Više je survival horror nego klasična avantura, ali nema veze. :)

Nego, poslednja četiri posta u ovoj temi (ne računajući ovaj) su poslata u četiri različite kalendarske godine. :D Slabo posećena tema u poslednje vreme...

Back