Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.493
Izvolite LEPLJIVU temu gdje cete moci predloziti dobru avanturu ali isto tako upozoriti na one koje nisu vrjedne trosenja vremena.
UZIVAJTE
.
UZIVAJTE

Moje omiljene....Avanture koje zasluzuju vase vreme:
Vampire Story
Still Life 1
The Longest Journey
Fahrenheit (Indigo Prophecy)
Siberia 1&2
Sinking Island
Sam & Max Serjial
Post Mortem (nije nista posebno sto se tice gameplaya, al igra ima odlicnu atmosferu)
Avanture koje bolje da izbegnete:
Jazz & Faust
Dracula Origin
Next Life
Bilo sta uradjeno po filmovima
Bilo sta sto ima Atlantis u naslovu
Ne zaboravi i drugi deo: Dreamfall - The Longest Journey.Sentimentalna budala:The Longest Journey
Ne znam, meni je bila OK. Verovatno najveća mana te igre je nedostatak mračne atmosfere, iako se radi o jednom grofu Drakuli, praktično božanstvu horor žanra. Sa druge strane, moguće da je problem u tome što igra nije iz prvog lica, pa sam iz tog razloga ja bio pod utiskom da je igra baš vedra, praktično vesela.Sentimentalna budala:Dracula Origin
Bilo sta uradjeno po filmovima
Dreamfall nazalost nikad nisam igrao. Uvek sebi obecam da je ona sledeca za prelazenje ali nikad se ne setim da je skinem.Ne zaboravi i drugi deo: Dreamfall - The Longest Journey.
Ne znam, meni je bila OK. Verovatno najveća mana te igre je nedostatak mračne atmosfere, iako se radi o jednom grofu Drakuli, praktično božanstvu horor žanra. Sa druge strane, moguće da je problem u tome što igra nije iz prvog lica, pa sam iz tog razloga ja bio pod utiskom da je igra baš vedra, praktično vesela.
Za razliku od, recimo, Drakule III, čija atmosfera mi se poprilično svidela, pre svega mislim na ono rumunsko selo, i njegovo groblje. Inače, u trojci mi kraj pomalo deluje kao da nagoveštava nastavak, mada ne mora da znači, pošto se gotovo uvek ide na to da priča o Drakuli - svejedno da li iz filma, igre, stripa, bilo čega - ostavi dilemu da li je on stvarno poražen. Doduše, čisto sumnjam da će sad prekinuti hod stazom stare slave.
Meni je zapravo od prvog trenutka zapao za oko nedostatak nekakvog plašta, kaputa, ili barem sakoa. Ipak je to Drakula. Ovako izgleda nedovršeno.Prikazali su ga kao Emo boy bend zvezdu
Ja sam se, igrajući avanture, nekako već navikao na pixelhunting.Najvise zamerki ipak imam na gameplay, tacnije na ludacki pixelhunting.
Približavajući se kraju, očekivao sam da će Drakulin lik ostati neotkriven. Da će ga prekrivati magla, ili senka, ili nešto takvo. I mislim da bi to bilo najbolje rešenje za ovu igru. Ili barem bolje od izabranog rešenja.Medjutim kao i u Originu iznervirao me je dizajn Drakule koji je i ovog puta otisao u extrem samo u drugom pravcu.
Pa to je Drakula. Šta si ti očekivala, vanzemaljce?LPhoklica:Previse nemastovito, sve vec vidjeno milion puta.
Igrala sam ja, jos davno, cim je izasla... secam se kroz maglu...nije bila losa...Nego, jer neko igrao The Moment of Silence?
Po mom misljenju jedna od najboljih SF avantura.
Uzbudljiva prica, te zavere, politika i za sve one nesrecnike koji nisu mogli da svare neuhvatljive krave,
napokon jedna dovrsena prica.![]()
Meni se svidja kako su to resili u Vampire Storyju. pritisnes Tab isve sto moze da se uzme ili upotrebi zasvetli. Ali generalno ova igra se manje zasniva na puzzlima a vise na prici...Ja sam se, igrajući avanture, nekako već navikao na pixelhunting.
Ok je igra. Meni doduse nije bas najbolje legao kraj...Ja sam Originu zamerala na prevelikoj linearnosti i toj prosecnosti price.
Previse nemastovito, sve vec vidjeno milion puta. Samo su mini igre bile dobre, ali ni one nisu bile uklopljene sa radnjom.
Nego, jer neko igrao The Moment of Silence?
Po mom misljenju jedna od najboljih SF avantura.
Uzbudljiva prica, te zavere, politika i za sve one nesrecnike koji nisu mogli da svare neuhvatljive krave,
napokon jedna dovrsena prica.![]()
Sto? Imas dva kraja, pa birajOk je igra. Meni doduse nije bas najbolje legao kraj...
Pa i Origin ima isto to. Nego je Azi zaboravio.Meni se svidja kako su to resili u Vampire Storyju. pritisnes Tab isve sto moze da se uzme ili upotrebi zasvetli. Ali generalno ova igra se manje zasniva na puzzlima a vise na prici...
Ma nije to.. nego, ista prica moze da se isprica na jos mnogo, mnogo (MNOGO) nacina.Pa to je Drakula. Šta si ti očekivala, vanzemaljce?
Jes, moguće da sam zaboravio.Pa i Origin ima isto to. Nego je Azi zaboravio.
Ovde i jeste ispričana na jedan od tih mnogobrojnih načina. Džona nema, nest'o, rikn'o, nebitan, a Van Helsing glavni baja. Da je neka dobra ideja, pa i nije. Ali dobro.Ma nije to.. nego, ista prica moze da se isprica na jos mnogo, mnogo (MNOGO) nacina.
Jes' gledala ''Drakula 3000''? Ako nisi, odgledaj.Uzgred.. jeste da bi ih zayebavala, ali ako bi to lepo uklopili, sto se mene tice, moze Drakula i vaznzemaljac da bude.
Nemam pojma ja sam dobio onaj gde `` Uber Spoilerz `` ...Sto? Imas dva kraja, pa biraj
Jeste doduse.. da su ostavili malecni prostor za malu nedoumicu, definitivno ne za nastavak.
Eto cisto da zagolicaju mastu..
Ne diraj mi VS bre...Btw. Vampire Story je waaah, so boring. Nisam mogla da igram ono duze od pola sata. Ostalo tako neigrano... Boga pitaj sta sam propustila..
Prvi put cujem za predrasudu o vampire fikciji kao sadrzaju za decu, obicno za vampire themed stvari kazu da su Emo/Goth exploitation itd... Kakogod, theres allways first time for everything... Ja iskreno receno znam mnogo umetnicki kvalitetnih dela sa vampirima kao sto je Kopolina Dracula npr.... Ali dobro, necemo vise vredjati tvoju zrelost preporukama ovakvih naslova....Joj ne... vampiri.. ne gledam ja to, to je nekako da decicu.
a sto taj 3000 je vanzemaljac? pih.. da plase tu decu..
Hey.. stavi i ti ovo u spoilerNemam pojma ja sam dobio onaj gde reprogramiras rakete i saljes ih na onaj evil komp i naravno spasis svet (grrr) ...
Primetio sam da Vampire Story ima odlicnu prodju kod igraca koji su odrasli na Lucasartsovim avanturama... Valjda nova krv ima malo strpljenja za old school avanture....joj vampire story je meni takav smor bio
dalje od one ptice kad se posere nisam igrala
nesto avanture nisam igrala mnogo
longest journey, dreamfall, syberia...