DamaHerc
Početnik
- Poruka
- 29
Ima li neko preporuku za igricu sličnu Siberiji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li neko preporuku za igricu sličnu Siberiji?
siberija 2
salu na stranu imas tonu igara na bazi klasicne avanture, The Longest Journey npr. The Keepsake, Ankh, Still life (ako volis horore) itd.
Je l zna neko u čemu je problem sa igricom koju pokušavam da igram, kada počne ovako izgleda i samo se zvuk čuje, slika je samo to. U pitanju je The Longest Journey: Dreamfall, prvi deo The Longest Journey sam bez problema završila, a ovaj drugi je ovakav... help!
Pogledajte prilog 310302
Promeni Hz na monitoru, grafickoj ili na igrici
Stavi rezoluciju 1024x768 / 75Hz
i ukljuci vertikalnu sinhronizaciju na grafickoj
pokušala sam pa, ili ja ne znam to da uradim, ili ne pomaže![]()
Pa gde si lutko, cekam tvoj odgovor![]()
ne znas verovatno![]()
Na kolliko HZ radi tvoj monitor ? i koju rezoluciju imas ?
Da saznas : Levi klik misem na Desktop >>> Properties
![]()
U prvom prozoru koji se otvori videces koju Rezoluciju imas![]()
Zatim klikni dugme Advanced otvorice se novi prozor >>> Klikni na Monitor tab i vidi na koliko HZ ( Hertza ) radi tvoj monitor
![]()
Smanji na 1024x768 / 75HZ radice igrica
Napisala sam već da hz može jedino 60, a rezoluciju sam promenila, ne radi, jedina razlika je što se miš teže kreće.
Moras promeniti HZ 60 nije dovoljno za igricuDa li imas graficku kartu ? Probaj tamo promeniti HZ
![]()
Imas veliku rezoluciju na monitoru a premalo HZ da osveze ekranpovecaj preko Graficke kartice na 75 ili 85 HZ
Kakve veze to ima? Skoro svaki monitor koristi 60/120 hz i igre rade bez problema.
Moraš nam dati ime grafičke karte, da bi mogla instalirati direct x / drivere za grafičku, trebalo bi raditi onda.
Ne znam to.
Ali u svakom slučaju, dosad sam sam igrala puno sličnih igrica i sve su radile bez problema, pa i prvi deo te igrice.
Pa rekla sam vam već da ne može tako, ponuđeno je samo 60.
Klikni na start dugme(ili pritisni na tastaturi), ukucaj dxdiag i pritisni na Display tab, tamo će pisati koju grafičku kartu imaš.