Predlozite dobru avanturu.

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Je l zna neko u čemu je problem sa igricom koju pokušavam da igram, kada počne ovako izgleda i samo se zvuk čuje, slika je samo to. U pitanju je The Longest Journey: Dreamfall, prvi deo The Longest Journey sam bez problema završila, a ovaj drugi je ovakav... help!

1404609_413874962074270_843660023_o.jpg

Je l zna neko u čemu je problem sa igricom koju pokušavam da igram, kada počne ovako izgleda i samo se zvuk čuje, slika je samo to. U pitanju je The Longest Journey: Dreamfall, prvi deo The Longest Journey sam bez problema završila, a ovaj drugi je ovakav... help!

Pogledajte prilog 310302

Promeni Hz na monitoru, grafickoj ili na igrici

Stavi rezoluciju 1024x768 / 75Hz

i ukljuci vertikalnu sinhronizaciju na grafickoj

pokušala sam pa, ili ja ne znam to da uradim, ili ne pomaže :D

Pa gde si lutko, cekam tvoj odgovor :rumenko:

ne znas verovatno :)

Na kolliko HZ radi tvoj monitor ? i koju rezoluciju imas ?

Da saznas : Levi klik misem na Desktop >>> Properties

Screen_Shot001.jpg

U prvom prozoru koji se otvori videces koju Rezoluciju imas :)

Zatim klikni dugme Advanced otvorice se novi prozor >>> Klikni na Monitor tab i vidi na koliko HZ ( Hertza ) radi tvoj monitor

:flert:

Pa gde si lutko, cekam tvoj odgovor :rumenko:

ne znas verovatno :)

Na kolliko HZ radi tvoj monitor ? i koju rezoluciju imas ?

Da saznas : Levi klik misem na Desktop >>> Properties

Screen_Shot001.jpg

U prvom prozoru koji se otvori videces koju Rezoluciju imas :)

Zatim klikni dugme Advanced otvorice se novi prozor >>> Klikni na Monitor tab i vidi na koliko HZ ( Hertza ) radi tvoj monitor

:flert:

1440-900 rezolucija, a Hz jedino 60
kompjuter je, nije laptop.

A što se drugih avantura tiče, pokušavam da igram Black Mirror, nažalost sam skinula sve delove pre nego što sam počela, a baš mi nije interesantna, plus što junak priča kao da je retardiran, a i navikla sam da igram kao žensko. Tražim nešto poput Syberie i Secret Files.

Napisala sam već da hz može jedino 60, a rezoluciju sam promenila, ne radi, jedina razlika je što se miš teže kreće.

kako samo 60 ? Da li imas Graficku kartu ? Da limas podesavanja Control Panel za Graficku kartu ? :)

Tu moze da se promene HZ jer 60hz se koriste za starije igrice ;)

moras promeniti na 75 ii 85 HZ sa tako velikom rezolicijom koju imas 60 nije dobro da osvezi tvoj monitor

ja koristim 75 a mogu i 100HZ :)

Moras promeniti HZ 60 nije dovoljno za igricu :) Da li imas graficku kartu ? Probaj tamo promeniti HZ ;)

Imas veliku rezoluciju na monitoru a premalo HZ da osveze ekran :) povecaj preko Graficke kartice na 75 ili 85 HZ

Kakve veze to ima? Skoro svaki monitor koristi 60/120 hz i igre rade bez problema. :eek:

Moraš nam dati ime grafičke karte, da bi mogla instalirati direct x / drivere za grafičku, trebalo bi raditi onda.

Kakve veze to ima? Skoro svaki monitor koristi 60/120 hz i igre rade bez problema. :eek:

Moraš nam dati ime grafičke karte, da bi mogla instalirati direct x / drivere za grafičku, trebalo bi raditi onda.

ima - 60 Hz koriste stariji monitori sa malom rezoluzijom a njen monitor koristi veliku rezoluciju i ne rade sve igrice na 60Hz

Neka proba 75 :)

Znam da se ovakva slika pojavljuje kada je frenkvencija monitora losa ili rezolucija

Mora da proveri a ako nije to onda idemo dalje :lol:

Da mogla bi i to :ok: Samo ne znam koju graficku kartu ima, da li je integrisana na ploci ili je na Slotu

I cudno je sto ne moze da poveca Hz preko graficke :think:

Kao da nema instaliranu graficku i Control Panel graficke sa podesavanjima

Poslednja izmena:

Back