branaaa
Domaćin
- Poruka
- 3.062
Zemunski kej - Reka. Bila sam jednom i lepo je...atmosfera ok.
Bio neko u pizzeriji Kosava? Komentari?
kosava je ok...nista spektakularno...ova grcka salata je ukusna...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj molim te, volim ja Bg dovoljno, da ne bih norala da upoznajem Bele vode, Cerake i Mijakovce..E pa vodicu te jednom prilikom
, ne idem u tudje selo kad volim svoje...
mislish na Srbiju??? ako je to onda je extra !!!!
Palacinkarnica Amica kretje u sledetju akciju:
Svakog Petaka - Family Night - 20h-24h - 25% popusta na rachun porodica
Svake Subote - Happy Hour - 20h-22h - 50% popusta na obrok
Svake Nedelje - All You Can Eat - 20h-24h - 465Din i jedesh kolko oces palacinki
![]()
Misarska 7
A uskoro vam pravim i koktele...
A cene kod Djurica ?
ma kakava zadnja srpska kafana,konobari nose one kecelje ko da si u kaficu ali ok je klopa,to da..
evo ja vam preporucujem najjace i najjeftinije,majk hercegovina,autokomanda trzni centar,sednete u restoran a pre toga preko puta kupite u mesari po cenama kao u prodavnici sta hocete,pecenje na rostilju besplatno,pivo 50 dinara,konobar donosi pice ali morate sami,nece vam biti tesko da uzmete tanjire i viljuske,hleb i salatu kupite u mesari isto pa racunajte,frei...![]()
e jos im i platis za to, al' blizu ce doci dan kad ce nam zapad servirati novi vid restorana...izaberes jelo, platis, odes u kujnu, ucestvujes u njegovom pravjenju, vratis se za sto, pojedes i... naravno posle operes sudove... sve da bude clean i cakum pakum 
kujna u vojvode stepe... def. mozda zadnja prava srpska kafana. vrhunska teletina ispoda saca.... cene vise nego umerene. izvadio clansku kartu za 2008....
idi za pocetak u costa caffe, pa onda stani u red, pa uzmi onu tacnu ko u menzi i nosi kafu do stola dok te oni likovi satro kelneri i kelnerice gledaju ko zadnjeg umobolnika...e jos im i platis za to, al' blizu ce doci dan kad ce nam zapad servirati novi vid restorana...izaberes jelo, platis, odes u kujnu, ucestvujes u njegovom pravjenju, vratis se za sto, pojedes i... naravno posle operes sudove... sve da bude clean i cakum pakum
![]()
Da, definitivno je "Čobanov odmor". @, to su me ovi sa B92 zbunili.
E, sad malo NY u Bg - Restoran "Tribeka" u CP.
Teleća leđa sa komoračom na mleku mmmmmmm.
Odlična kuhinja, lep ambijent.