Da li je skup restoran "Priroda"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lane moje:jel to ono u dubrovackoj?Negress:ako hoces onako dobar rostilj najbolja ti je kafana kod Gere na Dorcolu! jeste da je birtija al sto se jede!
nesto ko pristojniji je "trag" italijanska hrana; prilicno je jeftino a vrlo ukusno
H2Opolista:najbolji restoran na svetu je Stara Tresnja na banovom brdu,plus sto dobijete najbolju hranu i to veoma obilnu da jedva mozete da pojedete i to za malu kolicinu novca, a ako volite malo luksuznije i itallijansku hranu posetite Mamamiu u resavskoj.
![]()
apotekarka:H2Opolista:najbolji restoran na svetu je Stara Tresnja na banovom brdu,plus sto dobijete najbolju hranu i to veoma obilnu da jedva mozete da pojedete i to za malu kolicinu novca, a ako volite malo luksuznije i itallijansku hranu posetite Mamamiu u resavskoj.
![]()
Ja nešto nisam oduševljena, lignje su im žilave, pečurke masne a moj muž kaže da je meso živo![]()
Pink u Žarkovu je bolji i jeftiniji
Vidim da su od skoro počeli da prave i pizze i to baš jeftine, od 170 do 200 din![]()
apotekarka:I, kad se ženiš? :wink:![]()
Žilavo bre....... :?
ps:jesi li bio u pinku?
Negress:Lane moje:jel to ono u dubrovackoj?Negress:ako hoces onako dobar rostilj najbolja ti je kafana kod Gere na Dorcolu! jeste da je birtija al sto se jede!
nesto ko pristojniji je "trag" italijanska hrana; prilicno je jeftino a vrlo ukusno
jeste...smrc!!!! zatvorili su ga!!!
jagodica:cek cek..zar nije trag u djordja jovanovica..ulicica ispod bajlonove pijace. ja bih rekla da jeste
meni se stara tresnja nije dopala zbog atmosfere moj utisak..a i majonez je leti nesto sumnjiv
ima koshava u kralja petra ali odmah ispod vasine
u dubrovackoj ima samo pekara koliko ja znami neki kiosci??
a koja kafana je dobra? ali bash kafana, ne restoran?
je l zna neko za herceg novi : )) pitam samo...ja sam nekad jela cevape odande ali naruchene
mada kod nas mu kafana dodje ono de se jede rostilj : )
jagodica:aha, mozeshirim vidike
a otkud ti to znahs kad si veg?![]()
jagodica:ee. sindjelic.. iznad sindjelic stadiona
klasika dobar restoran, orijentisan na meso/roshtilj, velike porcije, cene ne znam da li su vishe nego u drugim.. mozda jesu malo.. oko 400-500 din mislim i na kraju su castili kolachima( bilo nas je 6 ) lep ambijent, profi kelneri.. ima neka zanimljiva jela, mada mi smo jeli meshano (imali su i brizle)
meni je recimo stara tresnja bila bez veze skroz, pre nekoliko godina
H2Opolista:najbolji restoran na svetu je Stara Tresnja na banovom brdu,plus sto dobijete najbolju hranu i to veoma obilnu da jedva mozete da pojedete i to za malu kolicinu novca, a ako volite malo luksuznije i itallijansku hranu posetite Mamamiu u resavskoj.
![]()