Predložite dobar restoran

Verujem da je 50 % ovog foruma barem 1 otislo u restorane poput PINK-a na Ceraku,ili kod Nese na Belim Vodama,Kuhinja itd itd,u restorane u kojima se dobijaju abnormalne porcije...evo jos jednog kojeg ja preporucujem za sve one koji stvarno vole lepo da jedu a da ih pritom konobari ne "osisaju" na kraju.
otvoren je restoran Grazia na Banovom Brdu u Zarkovackoj 60.porcije su abnormalne a cene minimalne,pizze su po 300 dinara,ali je njih stvarno tesko pojesti sam,jela za 2 osobe,koje ladno mogu 3 osobe da jedu ne prelazi 900 dinara.nijedno jelo ne prelazi 900 dinara,pa vi vidite.Inace to je restoran sa Italijanskom,Mediteranskom i domacom kuhinjom(u prevodu ima svega i svacega,i svako ce da se pronadje u njemu) sve preporuke,idite i uverite se,pa ostavljajete reply... :)

mogu ti reci da je ovo,po meni,lepa tema,za razliku od nekih postojecih.
nigde od pobrojanih mesta nisam jela,ali nije zgoreg znati gde je jeftino a ok.
e,a ja znam neko mesto u borci,picerija mislim da se zove 'picolino'...nenormalno velika i odlicna pica za 360d

p.s.ja se ranim kući,volim domaću ranu

Verujem da je 50 % ovog foruma barem 1 otislo u restorane poput PINK-a na Ceraku,ili kod Nese na Belim Vodama,Kuhinja itd itd,u restorane u kojima se dobijaju abnormalne porcije...evo jos jednog kojeg ja preporucujem za sve one koji stvarno vole lepo da jedu a da ih pritom konobari ne "osisaju" na kraju.
otvoren je restoran Grazia na Banovom Brdu u Zarkovackoj 60.porcije su abnormalne a cene minimalne,pizze su po 300 dinara,ali je njih stvarno tesko pojesti sam,jela za 2 osobe,koje ladno mogu 3 osobe da jedu ne prelazi 900 dinara.nijedno jelo ne prelazi 900 dinara,pa vi vidite.Inace to je restoran sa Italijanskom,Mediteranskom i domacom kuhinjom(u prevodu ima svega i svacega,i svako ce da se pronadje u njemu) sve preporuke,idite i uverite se,pa ostavljajete reply... :)

aaaa...ne dolazi u obzir obilna porcija ako nije presno povrće.

Гоце Делчева грил Кебаб гироси 180 дин.

ФЕНОМЕНОМЕНАЛНИ СУ

Pa ne bih se baš složio.Ja radim u blizini i klopam često u tom kraju u toj ulici(pončo,šiš,perper i taj turski) i taj njihov doner(giros) nije ni približno kakav bi trebao da bude.Nije toliko loš ali mora to bolje.I nije 180 nego 200din kad staviš tzatziki jer se dodatno plaća a giros bez tzatzikija ja ne priznajem :D A i često nemaju paradajz kao prilog što je opet svetogrđe.Luk,paradajz i tzatziki su nerazdvojni deo girosa i :amen:

Kod nas sam još jeo u sremskoj i ispod Platoa(ni jedan više ne radi) i nisi bili loši,daleko bolji od ovih u Goce Delčeva.A iako sam jeo girose(donere) i u Grčkoj i u Turskoj,daleko najbolji sam pojeo u Nemačkoj u Dizeldorfu :dash:
Inače svuda se obično stavlja i pomfrit u tortilju,samo kod nas to nije slučaj.

Пошто су гироси код Грка ?
Pre je kostao 180 din. Sada su povecali na 220 i vise ne kupujem... I nije nesto giros...ako cemo posteno za te pare - sto je stvarno mnogo - i nema puno ni mesa, pomfrit stave ti 3,4 ona krompirica, paradajza nema, samo neka tanka lepinja i ZILAVO MESO!!! A da su GRCI NISU. Samo se pretvaraju...prevaranti obicni...kakvi grci pa lice na srbina cak imaju i onaj seljacki naglasak...

E sad se setio bio skoro nesto tu blizini Grka i kao ajde ovde da pojedemo nesto deluje ok ....Koliko je kaze 220 svinjski i pileci ajde narucimo jedan ovaj jedan onaj sedimo ispred i vidim pandura koji posle pola klope ustaje iznerviran i baca pola girosa u smece *** reko ma mora da je ovaj neki izbirljiv zove ona nas a giros sa nekom sasusenom piletinom u tragovima i pun pomfrita da ne pricam o velici ono je smejurija ....samo mi nisu jasni ljudi koji to nazivaju dobrom klopom ...ocigledno su merila i standardi za dobru klopu razliciti

Back