Skeeter
Domaćin
- Poruka
- 3.497
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo su vrh antivirusi:
Vrh vrhova:
Comodo Internet security premium 5.3 (samo za napredne korisnike)
Norton internet security 2011
Gdata internet security 2011
Kaspersky IS 2011
Avira premium security suite 10
Камо ти га F-Secure... по званичној статистици најбољи ав програм за прошлу годину?![]()
Po kojoj statistici?
F-Secure je odlican,zaboravih na njega...
Ali ipak dajem prednost Aviri,jer se F-secure mnogo oslanja na webguard,to mi se ne djasvi....
Па ниси добро видео... "F-Secure is winner of the Gold award for low false positives, and a Gold award for Whole-Product Dynamic Protection."Nigde,ni u jednom testu nisam video da je F-Secure prvi,cak ni u ovom glasanju sto si mi dao
Ali jeste F-Secure stvarno dobar,ne mogu da kazem da nije...Koristi Kaspersky engine.
Па ниси добро видео... "F-Secure is winner of the Gold award for low false positives, and a Gold award for Whole-Product Dynamic Protection."
Али ликови из AV-Comparatives су му доделили N°1 за 2010-у, не толико због горе наведеног, већ како они кажу... "We decided to give the award to the program that has made the most progress relative to last year (in order to motivate all manufacturers to keep improving their products). On this basis, the 2010 AVComparatives Product of the Year award goes to F-Secure."
Е то се зове награда за труд.![]()
Па ниси добро видео... "F-Secure is winner of the Gold award for low false positives, and a Gold award for Whole-Product Dynamic Protection."
Али ликови из AV-Comparatives су му доделили N°1 за 2010-у, не толико због горе наведеног, већ како они кажу... "We decided to give the award to the program that has made the most progress relative to last year (in order to motivate all manufacturers to keep improving their products). On this basis, the 2010 AVComparatives Product of the Year award goes to F-Secure."
Е то се зове награда за труд.![]()
Po meni je van svake pameti proglasiti pobednika nekog ko je ostvario najveci napredak.
Pobednik je onaj koji ima najbolje ocene u svemu(detekcija,ciscenje,performanse,proactiv sposobnosti itd),a ne napredak.
Za sta su se onda Avira i GData borili.Toliko rada,a pobedu im pred nosom odnosi neko ko ima slabije ocene![]()
Eh sad...F-Secure ima odlicne ocjene, a G-Data ima naj detekciju, ali nije detekcija sve. Je*o av kome treba 2 sata za full scan i koji instalira apdejt po 5 min.
GData nema uopste spor sken.Prosek,mozda cak i iznad proseka.Moja uskustva kada sam ga testirao.
A Avira po meni ima najbrzi sken na svetu.Avira otkida u brzini skena.![]()
Batali ti sve uzmi Avast i zabole te dal imas Malware ili nemas. Vazno je da imas AV xD
Koristim Avast vec 3 god...i zadovoljan sam![]()
Ubuntu 10.10
Ti razlikujes sta je Ubuntu a sta je antivirus?
Meni se cini da ne shvatas![]()