Predložite bend

Realno Nerealan

Aktivan član
Poruka
1.089
Pošto tema za filmove već postoji ovde, mislio sam da bi bilo lepo kad bi postojala tema o bendovima/muzičkim izvođačima. Dakle, preporučite širokim masama teen forumaša neki bend koji se vama sviđa.

Počeću prvi:
King Crimson - bend koji ima sve. bend koji se menja kao kamelon, muzički istražuje i nikad se ne zadržava. od klasičnog progressive rocka, preko jazza, proto heavy metala, do new wavea. Za svakog po nešto.

Trebao si dati objasnjenje.. Kao na primjer kakve bendove trazis? Iz kog pravca? Strane ili domace? :)

Evo ja slusam elektronsku muziku, a tu nema bendova :D
Ali su mi super S.A.R.S. i Dubioza Kolektiv. od domace scene..

Asian Dub Foundation(UK),AmanZaman(RS),Body Count(US),Defence(BA),Elemental(HR),Simple Citizens(US),Conquering Lion(MK),Tiarah(RS),Cypress Hill(US),URGH!(RS),Elvis Jackson(SI),FM Belfast(IS),Demether(RS),Fun-da-Mental(UK),FC Apatride UTD(RS),Hypnosis(FR),Vrani Volosa(BG),La Cherga(AT),Zion Crew(RS),Lambsbread(US),PANIK(DE),Zlo i naopako(HR),Non Phixion(US),Sabaton(SE),Senser(UK),SALM(FR),TESHKI ZULUM(RS),ST!llness(HR),Kultur Shock(US),Forever Storm(RS)...

Trebao si dati objasnjenje.. Kao na primjer kakve bendove trazis? Iz kog pravca? Strane ili domace? :)

Evo ja slusam elektronsku muziku, a tu nema bendova :D
Ali su mi super S.A.R.S. i Dubioza Kolektiv. od domace scene..

Namera ove teme nije samo da mene zadovolji odnosno da ja nađem bend koji volim. ovo je kao tema "predložite film", samo važi za bendove/izvođače bla bla bla

u svakom slučaju, setio sam se nečega. trebaju mi neki dobri strani alternative bendovi? just keep them coming, što više.

Nerealni a što bi se ti ograničavao žanrovski? Mi smo ti dali ono što mi mislimo da je najbolje, nije ti valjda teško da poslušaš nekoliko pesama i odabereš šta ti se sviđa, niko nije postavio nešto što se njemu uopšte ne sviđa ili za šta misli da je prosek.

Nemoj mi Sarajlije moje dirat :mafijas: :roll:
E moja Bosankice...Ja sam se u istu tu Dubiozu kleo do pre godinu/dve.Postali su s**nje od kako je otišla Adisa a zapečatili novim albumom koji je krš."We're makin',makin',makin',makin' money,we'll do all to make the cash keep coming"-žalosno je što su to stvarno i uradili.Umesto nekadašnje pobesnele raje sadašnja publika su im hipsterske p**kice kojih mi je...
Redovno mi je grlo stradalo na svakom njihovom nastupu u Srbiji jer sam urlao matore pesme(snimljene dok je još Adisa bila tu)dok su me gore pomenuti hipsterčići belo gledali jer znaju ukupno par pesama sa 2 zadnja albuma.Ako je neko voleo Dubiozu-ja sam.

E moja Bosankice...Ja sam se u istu tu Dubiozu kleo do pre godinu/dve.Postali su s**nje od kako je otišla Adisa a zapečatili novim albumom koji je krš."We're makin',makin',makin',makin' money,we'll do all to make the cash keep coming"-žalosno je što su to stvarno i uradili.Umesto nekadašnje pobesnele raje sadašnja publika su im hipsterske p**kice kojih mi je...

Nerealni a što bi se ti ograničavao žanrovski? Mi smo ti dali ono što mi mislimo da je najbolje, nije ti valjda teško da poslušaš nekoliko pesama i odabereš šta ti se sviđa, niko nije postavio nešto što se njemu uopšte ne sviđa ili za šta misli da je prosek.
Ne ograničavam se žanrovski, nego mi se sluša alternative :lol:
i opet kažem da nisam ovu temu otvorio radi sebe.

Back