Predložite bend

Block Out. Nešto kao.. savršenstvo.

Složio bih se da je to muzičko savršenstvo, s tim što im tekstovi na specifičan način deluju na čoveka, bar je to slučaj sa mnom. Odlučih juče da ih više nikad ne slušam i pobrisah sve njihove pesme sa kompa i telefona. Bukvalno su me bacili u bedak sa svojim tekstovima. Iako je to genijalno, kod mene je to bio put u klonuće duha. Iskreno rečeno,,.

Mislim da bi bilo bolje da obrazložite svoje predloge, da bi oni (kao ja) koji žele da pronađu nove bendove bar znaju šta slušaju.

upravo.
U svakom slučaju, vidim da se tema lagano pretvara u bacanje linkova, a to već imamo na onoj temi. Ako će se pričati i raspravljati, može, a ako će se samo stavljati linkovi i vikati OVO JE EKSTRA, zatvoriću je.
Inače, da odgovorim na temu

Riverside, poljski proggresiv, izuzetna muzika, jedino što su im tekstovi malo njanjavi, al to je najmanji problem. Ko se loži na progresiv ovako, ovo je obavezna stvar.

Jedna od meni omiljenih džez sastava, specifični su barem po tome što im skoro svaka pesma isto počinje, a onaj ko i po samom početku može da razlikuje pesmu, zna da je magistrirao njihovo delo ;)

Uz ovo se pije viski i roka džuganj uz zalazak sunca :cool:

Back