- Poruka
- 85.204
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da. Na žalost.Znaci ovako ovi sto su redovno prosli kroz legalizaciju ispadose najvece budale...ako i treba ovde samo budala moze da bude posten.
Opa bato dobar info.Sprema se za izbore a i nema dovoljno para i za EXPO,puteve i penzije. U komsiluku je smestaj za radnike EXPOa,prekinuli su rad i neki otisli kuci. Nisu dobili plate i nece da rade dok im ne uplate dugovanje. Kazu vratice se 1 oktobra,ako bude uplata.
Predizborna patka. Svedoci smo totalne erozije i mentalne retardacije smradikala.Znaci ovako ovi sto su redovno prosli kroz legalizaciju ispadose najvece budale...ako i treba ovde samo budala moze da bude posten.
Srbin mnogo voli da zida bez urbanističkog planaPredizborna patka. Svedoci smo totalne erozije i mentalne retardacije smradikala.
Ja sam se legalizovao. Nije bilo skupo. Poenta je da ce porezi biti oko 100eur svake godine. Prodo maglu za nove poreze. Resenja ce dodju posle izbora.opet vas je preveslao
Уууууууууу...како ***** појединци...баш ВАМ је криво.Ако и треба да вам буде криво
A još veći oni su od početka radili po propisima. @Alter_Ego_ ti objekti će biti upisani u katastar. Moći će da se prodaju, izdaju, stavljaju pod hipoteku. Plaćaće se porez na njih. Samim tim su legalni. I s jedne strane da ako se ovo ovako sprovede zaradiće država. Ali mnogo manje nego što bi to bio slučaj da je sve od početka išlo redovnim putem.Znaci ovako ovi sto su redovno prosli kroz legalizaciju ispadose najvece budale...ako i treba ovde samo budala moze da bude posten.
A još veći oni su od početka radili po propisima. @Alter_Ego_ ti objekti će biti upisani u katastar. Moći će da se prodaju, izdaju, stavljaju pod hipoteku. Plaćaće se porez na njih. Samim tim su legalni. I s jedne strane da ako se ovo ovako sprovede zaradiće država. Ali mnogo manje nego što bi to bio slučaj da je sve od početka išlo redovnim putem.
Totalno je nerealno sta prica: posaljes JEDAN papir u opstinu i do Nove godine legalizovan objekat...
Prosto je to NEMOGUCE tom brzinom i tako jednostavno da se uradi. Covek prica o necem sto nema pojma. Mogu misliti reakciju ovih iz katastra...
Pa evo ja cu prvi da legalizujem sve sto nije, supa, svinjac, pusnica istog momenta.
Ima i gore, oni koji nisu nikad nista mimo propisa pokusavali su jos vece budale, ovi sto su nesto legalizovali su isli na zakon koji uz mucku koristi privodjenje stanju na terenu, vrlo cesto korisceno uz korupciju gradjevinske komisije u nekom gradu , oni ti dozvole, inspektorka da ti napravis cudo , ne reaguje, a onda ti podneses papir da hoces da privedes stanje realnom, oni pogledaju , nema dozvole ali nema krsenja da se privede legalnom, i odrade to....i svi sretni , inspektorka sto je okretala glavu , dobije 100 000e, minimum, jer njena su dva stana od tih 6 napravljenih u nadgradnji, gradjevinac, zaradio minimum 100 000e uz ulaganje od 40 000e, nije dao dinar inspektorki nego u suvoj gradnji , a to su ipak pare za nisi morao da sumnjas, hodas, da se zivciras i da te svako guzi , nego sigurica , legalizacija i korupcija..Znaci ovako ovi sto su redovno prosli kroz legalizaciju ispadose najvece budale...ako i treba ovde samo budala moze da bude posten.
Prvo ja sam protiv ko zna kog kruga legalizacije. Jer sa jedne strane time se podstiče nelegalna gradnja. Prave se budalama ljudi koji su od početka sve radili po propisima. Sa druge strane time se "pegla" nemoć ( a i nedostatak želje ) države da se izbori sa nelegalnom gradnjom. Nije problem što će se za male pare legalizovati kuća u nekom selu. Koju je neko napravio na svojoj zemlji. Problem je što će se to uraditi i sa zgradama. Mogu da shvatim da se ne vidi kada neko pravi kuću u selu. Ne i da se ne vidi da neko pravi zgradu. To je ne samo nezakonito nego i van pameti. Drugo objekti koji prođu ovaj proces će biti uknjiženi. Moći će da budu predmet pravnog prometa. Plaćaće se porez na njih. Jedino će u izvatku iz katastra kao osnov prvog upisa umjesto broja upotrebne dozvole pisati na osnovu rješenja broj taj i taj od tada i tada. Neće biti ograničenja raspolaganja. Zovi ti to kako hoćeš. Ništa ne mijenja na stvari.Не знам шта си хтео овим постом и зашто ме прозиваш?
Горе је јасно објашњена разлика између легализације и озакоњења. Ово није легализација, већ озакоњење. Оно што сам написао. Нити си ми допунио пост нити си ми оспорио пост.
Само си ботовао за СНС као и сваки Бошњо.
Ово легализација није, а код Вучића је увек све лаж или полулаж. Намерно је избегао да направи разлику између легализације и озакоњења.
Bila danas ona ministarka iz romske populacije Damnjanovic,muz Jovan radikal,imao prvu romsku stranku u Srbiji.Ja sam se legalizovao. Nije bilo skupo. Poenta je da ce porezi biti oko 100eur svake godine. Prodo maglu za nove poreze. Resenja ce dodju posle izbora.
Sta ce tek biti s cenama nekretnina kada broj kuca i zgrada sa dozvolom skoci?