Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.537
Da legalizuje svojih 99% objekata i da pljacka da otkupljujemo opet sta je nase
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lagerta, baš zato što pola Beograda nije legalno izgrađeno i što 20 godina niko ništa nije rešio – ovaj zakon vredi. Nije poenta ‘ko sme da pipne’, nego da se konačno uvede redTo rešenje postoji poslednjih 20 godina al jako mali broj ljudi je legalizovao. Mislim da pola BG nije legalna izgradnja. Baš da vidim ko sme njih da pipne i traži im legalizaciju.
Ma ja sam za, nego me ludo zanima kome će to ići u prilog.Lagerta, baš zato što pola Beograda nije legalno izgrađeno i što 20 godina niko ništa nije rešio – ovaj zakon vredi. Nije poenta ‘ko sme da pipne’, nego da se konačno uvede red
Šta ti se sviđa? Žrna na zgradi ima cigojnera koji je od dasaka sklepao ceo sprat i pokušava da legalizuje kako bi to prodao?!??Избори ипак иду ове године или почетком следеће. Велико поспремање и цимање. Ово са легализацијом ми се свиђа.
U prilog će ići narodu koji konačno dobija papir da je svoj na svome. A kome to smeta – pa jasno, onima koji su živeli od haosa i nelegalnog. Znači, ako te ‘ludo zanima’, pogledaj ko se najviše buni ,tu je i odgovor..Ma ja sam za, nego me ludo zanima kome će to ići u prilog.
To i čekam nego se plašim da će se to slomiti opet po leđima običnog narodaU prilog će ići narodu koji konačno dobija papir da je svoj na svome. A kome to smeta – pa jasno, onima koji su živeli od haosa i nelegalnog. Znači, ako te ‘ludo zanima’, pogledaj ko se najviše buni ,tu je i odgovor..![]()
Lagerta, nema šta da se slomi po leđima naroda – ovo je prvi put da običan čovek dobija lak put da reši svoj problem. Umesto advokata, geometara i hiljadu papira, sada ima jedan papir i simboličnu taksu. To nije teret, nego rasterećenje. Ako neko gubi, to su oni što su od haosa zarađivali, ne običan narod.To i čekam nego se plašim da će se to slomiti opet po leđima običnog naroda![]()
Sprema se za izbore a i nema dovoljno para i za EXPO,puteve i penzije. U komsiluku je smestaj za radnike EXPOa,prekinuli su rad i neki otisli kuci. Nisu dobili plate i nece da rade dok im ne uplate dugovanje. Kazu vratice se 1 oktobra,ako bude uplata.Избори ипак иду ове године или почетком следеће. Велико поспремање и цимање. Ово са легализацијом ми се свиђа.
ovo je idelano. blokade mogu odma da prestanu. pasce cene stanova na 30% od dosadasnjih. bankrotiraće vučićeve gradjavinske firme. pa će sami sns-ovci pojesti nepomenika.
Да , он је престрашен могућношћу да председник Вучић коначно уведе неки ред у Србију
Pred svake izbore ista priča - jeftina legalizacija, kanalizacija, metro![]()
Izgleda kao nešto što bi sagradio @Stojkov MenidjerZamislite da se ovaj enterprajs od dasaka u strogom centru beograda legalizuje
Pogledajte prilog 1787952
Добио је 18 милијарди гласачаvucic je ovim potezom dobio 500.000 do milion glasova
prakticno svako skoro ko ima nelegalizovan objekat a takvih je skoro 5 miliona dolazi u iskusenje da mu da glas u zamenu za legalizaciju svog objekta za simbolicnu cenu
opet vas je preveslao
Добио је 18 милијарди гласача
Ja ne vidim problemIzgleda kao nešto što bi sagradio @Stojkov Menidjer